- Konu Sahibi winx perisi
-
fundaaaaaaaaaaaaaaaa netim yoktu yeni girebiliyorıum ama her an gidebilir
70.7 yim :))))))))))))))))))))))))))))))))
oleyyyyyyyyyyyyyyyyy
slm kıslar
71.6 çıktım bende... dietimi bozmama rağmen 2.4 kg wermişim ama zaten benim için 70 e inmek mesele değil
70 den aşağı düşmek sıkıntı...
ve kızlar sıze bı haberım var:))))bgun wcye cıkıp tartıldım kahvaltı yapmadan veeeeeeeeeeeee68 kılo cıktım yaaaaaaaaaaaacok mutluyu aksam menumu paylasırken kıloyuda guncellıcem cok mutluyum supangle cartdora 3 kılo kaldı:)))))))))
bıde hasta halım haa reglım yenı yenı baslıyo.......
ve kızlar sıze bı haberım var:))))bgun wcye cıkıp tartıldım kahvaltı yapmadan veeeeeeeeeeeee68 kılo cıktım yaaaaaaaaaaaacok mutluyu aksam menumu paylasırken kıloyuda guncellıcem cok mutluyum supangle cartdora 3 kılo kaldı:)))))))))
bıde hasta halım haa reglım yenı yenı baslıyo.......
kaç uleyyyyyynnnnn yakalıcam seni malkoçoğlu geliyorrrr :) çok sevindim yaaaa kışştttt kışşttt kilolara
valla bende bi mutlu oldumki 70.7 yi görünce çok sevindirik oldum valla be
iyi bari düğüne inşallah 68 i göreceğim
acaba aksam beyaz peynırlı tost ayran ıkılısınımı yapsammmmm
tablo süper oldu yaaa sonunda yaptım:)))))))))))))))))))
canım benim başlangıç kilomu ne diyim sana ? 3,5 sene önceki kilom olurmu yani doğumdan çıktıktan sonraki ? çünkü o tarihten beri diyetteyim de :))))))))))))
bu arada akşam tost yeme dicem ama bu saatte sen çoktan yemişsindir bile dimi :) iyi bari afiyet olsun canım
görüşemedik lesli bacı yüzünden bugün
daha yemedım kız sımdı yıcm vazgecım zati:))fırında ıspanak kavurma yogurt 1 dılım ekmek yıcem:))))olur cnm nıye olmasın 3,5 senedır dıyettemısın kızz:))))bu leslıe karısı benım netımı mahvettı yaaaa:))))))))))
kızım ıspanak tarlasınamı düştün nittin ? temel reis oldun mübarek :)
akşama kocanı halter kaldırır gibi kaldırır indirirsin artık spor niyetine :) hahahahahah :))))))))))
akşam spor yapmayan ne olsuuuuuuunnnnn :)
çiçek olsun canım yaa reglıyımya halım yok kız:)))))))nese vazgectımmmmm yarım saat leslıe yapıcammmmmmm:)))))
bu dönemde metabolizma daha hızlı çalışıyor daha çok yakarsın
ben adet dönemimde spora abandım hiç halim yoktu ama yaptım
o hafta 1 kilo verdim işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?