Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ÜYE ADI-------------------------BAŞLANGIÇ KG-----------------ŞUAN KG-----------------FARK
1.üye...shook şeker şişko...............75 KG............................71,6 KG...................-3,4 KG
2.üye...shezofren............................61 KG...........................55 KG............. -6 KG
3.üye winx perisi............................73 KG...............................69 kg................-4 kg
4 üye bihter...............................?????????............................70,7 kg.....................

----------menüm-------------------

KAHVALTI:1 çorba kasesi sütlü müsli

ARA:10,30..2 adet taze kayısı

ÖĞLE12,00.:4 kasık fırında az etlı ıspanak kavurması yagsız
2 kasık yogurt
1 dılım tam tahıllı ekmek

ARA15,00:sütlü nescafe--3 adet taze kayısı

AKŞAM18,00:4 kasık az etlı fırında ıspanak kavurma yagsız
2 kasık yogurt

2,5 lt su

fundaaaaaaaaaaaaaaaa netim yoktu yeni girebiliyorıum ama her an gidebilir

70.7 yim :))))))))))))))))))))))))))))))))

oleyyyyyyyyyyyyyyyyy

slm kıslar

71.6 çıktım bende... dietimi bozmama rağmen 2.4 kg wermişim ama zaten benim için 70 e inmek mesele değil

70 den aşağı düşmek sıkıntı...

tebrık ederım kızzzzzzzzzlarrr valaha bana yetıstınız haaaaa....benım acılen bıkac kılo vermem lazım:))))))))))))))ayyyy kızlar bende wc mi yaptım cok rahatladım kusdan daha hafıfım yanı o derece:))))))))))))bgun spor yapmadım ama evın ıcınde baya kosturdum kızlar......yarından ıtıbaren tekrar gunde 1 saat sporumu yapıcam evde kendı capımda...hoplama zıplama..leslıe falan fılan:)))))))))))))))

Kızlar aksam yemegımıde yedım ancak 4 kasık ıspanak yemedım 1 kasık yogurtlu ıspanak 2 dılım tahıllı ekmek.yaklasık 1 yemek kasıgı kadar kadarda lıght rendelenmıs kasar yemekten once yogurdun suyundan ayran yapmıstım onu ıctım dolaptada bıraz kavrulmus et verdı 5/6 adette ondan yemıstım ondan cabuk doydum...satte erken nasıl olsa yatana kadar erır....ette zaten kendı yagıyla kavrulmustu 1 tatlı kasıgı yag eklemıstım sadece...ayyyyyy ayyyyyy cok sıkıcı pazar gunu gecıyor.........

ve kızlar sıze bı haberım var:))))bgun wcye cıkıp tartıldım kahvaltı yapmadan veeeeeeeeeeeee68 kılo cıktım yaaaaaaaaaaaacok mutluyu aksam menumu paylasırken kıloyuda guncellıcem cok mutluyum supangle cartdora 3 kılo kaldı:)))))))))

bıde hasta halım haa reglım yenı yenı baslıyo.......

pericim harikasın çoook sevindğim tatlım

kaç uleyyyyyynnnnn yakalıcam seni malkoçoğlu geliyorrrr :) çok sevindim yaaaa kışştttt kışşttt kilolara

valla bende bi mutlu oldumki 70.7 yi görünce çok sevindirik oldum valla be

iyi bari düğüne inşallah 68 i göreceğim

ayyy cnm valla ya bende cok sewındım cabalarımızz ıse yarıyoooo.......bende pazara kadar tartılmıcam reglım bıtsın bıde oyle tartılırım oda pazar gunu demek zaten...bu arada leslıyı ızlemekten netım baya azalmıs 19,06 tarıhıne kdr yetırmem lazım onun ıcın aksam menumu palasmak ıcın gırcem sadece haberınız olsun....

acaba aksam beyaz peynırlı tost ayran ıkılısınımı yapsammmmm

tablo süper oldu yaaa sonunda yaptım:)))))))))))))))))))

Son düzenleme:
acaba aksam beyaz peynırlı tost ayran ıkılısınımı yapsammmmm

tablo süper oldu yaaa sonunda yaptım:)))))))))))))))))))

canım benim başlangıç kilomu ne diyim sana ? 3,5 sene önceki kilom olurmu yani doğumdan çıktıktan sonraki ? çünkü o tarihten beri diyetteyim de :))))))))))))

bu arada akşam tost yeme dicem ama bu saatte sen çoktan yemişsindir bile dimi :) iyi bari afiyet olsun canım

görüşemedik lesli bacı yüzünden bugün

daha yemedım kız sımdı yıcm vazgecım zati:))fırında ıspanak kavurma yogurt 1 dılım ekmek yıcem:))))olur cnm nıye olmasın 3,5 senedır dıyettemısın kızz:))))bu leslıe karısı benım netımı mahvettı yaaaa:))))))))))

Son düzenleme:

kızım ıspanak tarlasınamı düştün nittin ? temel reis oldun mübarek :)
akşama kocanı halter kaldırır gibi kaldırır indirirsin artık spor niyetine :) hahahahahah :))))))))))

kızım ıspanak tarlasınamı düştün nittin ? temel reis oldun mübarek :)
akşama kocanı halter kaldırır gibi kaldırır indirirsin artık spor niyetine :) hahahahahah :))))))))))

3 kasık kalmıstı kız bıttı zatı ama yenıden yapmayı dusunuyorum cok super olmus kızzz:)))fırında yagsız:))))valla zaten kaldırmaya kılo bakımından musaıt haaa:))incecik:))))

kg..68..........reglı baslangıcı
kalkınca 2 bardak su

KAHVALTI:2 dılım tam tahıllı ekmek
4/5 dılım kk buyukluyunde kasar peynırı ınce dılım
sekersız cay
catalın ucuylada bal

ARA:10,00 sütlü nescafe

ÖĞLE:12,00..1 yemek tabagı yogurtlu makarna-nane.pulbıber

ARA14,30:1 kase erik

AKŞAM18,00:3 kasık ıspanak kavurma yagsız
yogurt

Son düzenleme:
evvvveeeet 1 saate yakın kendı capımda sporumu yaptım.....terledımde yalnız vıdeosuz sevklı olmuyo ya aybası gecsınde kendıme bı cd alayım en ıyısı.......tugba özayın fıtness vıdeoları satılıyo onlarda alırım 1 tane.....

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kalkınca 2 bardak su

KAHVALTI..,8,30...2 DILIM TAM TAHILLI EKMEK
İNCE 1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY
öğünlerde grıcem kızlar opuyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…