Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

oglen ve aksam yemegınde 3 kepçe yesıl mercımek yemegı-------ayran------1 dılım cavdar ekmegı var kızlarrrrr

yemege 1 tatlı kasıgı yag ve salça koydum

belim kopacak az kaldııııııııı

menü süperrrr
çok zorlama kızım valla bu sefer hiç yapamazsın
hay senin lesli bacına başlıcam şimdi içine etti şurda 2 lak lak ediyoduk :)

menü süperrrr
çok zorlama kızım valla bu sefer hiç yapamazsın
hay senin lesli bacına başlıcam şimdi içine etti şurda 2 lak lak ediyoduk :)

aynen kızım yaaaaaa........zorlamıyorum kiiiii ADET OLDUM ISTAHIM KAPANDI.. tadı gayet guzel kızzzzz

Son düzenleme:
kalkınca 2 bardak su

KAHVALTI..,8,30...2 DILIM TAM TAHILLI EKMEK
İNCE 1 DİLİM BEYAZ PEYNİR
ŞEKERSİZ ÇAY

ARA..11,30..SÜTLÜ NESCAFE

ÖĞLE..12,00/12,30..3 KEPÇE YEŞİL MERCİMEK YEMEĞİ
1 DILIM tam tahıllı ekmek
AYRAN

ARA..15,00..3 ADET TAZE KAYISI

AKSAM...18,00/18,30...3 KEPÇE MERCIMEK YEMEGI
1 DILIM TAM TAHILLI EKMEK
YOGURT​

şekerim maşallah menün çok güzel ne fazla ne eksik 10 üzerinden 10
bak hele yoksa sana yetişiyom diye tutuştunmu kızzzzzzzzzzzzzz :)
kaç kaç ben yakalıcam nasıl olsa seni :)

ha bu arada benim kepçe boyutum azcık küreğe yakın bişe oluyo :) senin dediğin nasıl bacım

benim düşündüğüm gibiyse 3 kepçe ile sen ne olursun biliyonmu aman mazallah :))))))) şaka şaka sanırım 6-7 yemek kaşığına denk geliyor...yani öyle olmalı...umarım...inşallah :)

şekerim maşallah menün çok güzel ne fazla ne eksik 10 üzerinden 10
bak hele yoksa sana yetişiyom diye tutuştunmu kızzzzzzzzzzzzzz :)
kaç kaç ben yakalıcam nasıl olsa seni :)
.:)))))))))))))))))))

o kurek cınsınden olanın bendede var ama kucuk olanıda var canım küçük kepçelerden dedıgın gbı 6/7 ykasıgı...yalnız kürek tabırıne bayıldım kızzzz:)))))))))))))))))kahkaha attım okuyunca:)yuksek sesle:)))))))))))

şişşt bana baak olmuyo böyle
saatlerimizi ayarlayalım aynı saatte buluşalım burda yakalayamadık bir türlü bugün birbirimiziiiiiiiiiiii

fundaaaaaaaaaaaaa

ben ilacı bugün 2 kere içtim

hem sabah hem öğlen yemeklerinden sonra,

şu an karnım nasıl biliyomusun

sanki onbeşizlere hamileyimde her biri bi yandan tekmeliyor gibi

eve kadar kazasız belasız gidersem ne mutlu :)

akşam haberlerine çıkabilirim izle beni
paçalarından b....k akan kadın yolun ortasında kaldı diye :) hahahahahaha :)

ayyyyy bıhterrrrrrrrrr krıze gırdım kızzzzz:)))))))))))))))derdın neydı kızım 1 tane alaydınya:)))))

[video=youtube;RXK5VO-u-w4]http://www.youtube.com/watch?v=RXK5VO-u-w4[/video]

bu sarkıyıda kendıme ve gizli hayranlarıma armagan edıyorum:))))hanı zıyaret gırısı yapanlar varya ıste onlar:)))

kop kop kop kop

haerkese gunaydınnnnnn kahvaltımı yaptım yazayım hemen::::1 kk beyaz beynır 1 kucuk boy haslanmıs yumurta sekersız cay 2 dılım kızarmıs tam tahıllı ekmek

[video=youtube;Dtbsag6pCUU]http://www.youtube.com/watch?v=Dtbsag6pCUU[/video]

guzel bıgun bızı beklıyooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr: 52:

canım günaydın

ya aslında bu şurup her yemekten sonra günde 3 kere yani alınıyor ben 2 kere içtim ama dün çokta su içmiştim ondan sanırım:)
eve zor yetiştim yahuuuuu :)

ii barı yolda basına bısey gelmemıs:)))))bende 2 gundur gene tıl yok yaaaa.......nese pazara az kaldı nasıl olsa......

kızlar öğle yemeğinde 4/5 kasık ıspanak yemegı yogurt 1 dılımde tam tahıllı ekmegım var.....aksamda mercımegı bıtırmeyı dusunuyorum...

ıspanak yemegıne 1 tatlı kasıgı yag ve 1 cay kasıgı pırınc koydum kızlar.......ıkı tabaklık yaptım.......ya ben bu aralar spor neyım yapamıyorum:18: regl yuzunden kendımı cok suclu hıssedıyorum ama rahat hareket edemıyorum kızlar 2 gun kaldı 2 gun sonra ınsallah tekrar bu haftanında acısını cıkartacak sekılde yapıcam.........gunde 1,5 / 2 saat seklınde.....

canım sıkılıyor kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:121:şeker şişko nerdesim sen gene aslında parka gdesım var ama hava yagmurlu dıyor 1,2 saat yururdum yaaaa havuzda var şelale gbı seylerde koymuslar ınsan ferahlıyor.....mını bır luna park bıle var..çay bahcelerı var...evime uzaklıgı 5 dk..hava serın olmasaydı cıkardım valla.....acık havada yururdum..neysekıııı bu haftadan sonra yagmurlar bıtıyormus:::::::))))

Son düzenleme:

naber cınııımmmmm :) ya öğlen pantolon falan denedim 40 olmuşum artık hatta bol bile geldi :)))))))))))

çok sevindirik oldum :))))))

hava yağmurlu desin der o sen çık yürüyüşünü yap yağmur yağarsa kaçarsın eve nolcak
ihmal etme sporunu sakın bak sana bi spor sözü verdiririm görürsün gününü :) dışarı çıkamıyosan kaldır totoyu lesli yap sonuçta kalori yaktırıyor oda yada mekik çek 50-100 tane ,
al vileda sopasını yanlarını ez iyice
ama ben kaldıramam totomu dersen sen bilirsin
bak yetiştim oldum sana heeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…