- Konu Sahibi winx perisi
-
naber cınııımmmmm :) ya öğlen pantolon falan denedim 40 olmuşum artık hatta bol bile geldi :)))))))))))
çok sevindirik oldum :))))))
hava yağmurlu desin der o sen çık yürüyüşünü yap yağmur yağarsa kaçarsın eve nolcak
ihmal etme sporunu sakın bak sana bi spor sözü verdiririm görürsün gününü :) dışarı çıkamıyosan kaldır totoyu lesli yap sonuçta kalori yaktırıyor oda yada mekik çek 50-100 tane ,
al vileda sopasını yanlarını ez iyice
ama ben kaldıramam totomu dersen sen bilirsin
bak yetiştim oldum sana heeee :)
sayın bihter ve funda bebişlerim yani bir gün giremedim diye meydanı size bıraktımı sanmayın siz koşarsanız bende arkanısdan kovalarımm.. bensiz kilo falan veremezsiniz haaaaaaaaaa :))))
dün birascıktan fasla börek yesemde diyetimi bosmuş saymıyorum.. evet evet 2 dilim börekin lafı olmas aramısda dimi :)))
sabah nescafe eşliğinde 5 yulaflı püsküütt ( 10.00)
öğlen bulgur pilavı üstü etli bezelye ve 1 kase yoğurt ( 13.00)
15.00 nescafee
bakalım akşam ne ola....
ya kızım artık su pasta borek pılav olayını bıraksan dıyom nasıl olur acaba valla elımde sopayla kovalarım senı haaaaa
yiyen var yiyemeyen var kardeşim :))))))) bak biz hedefe ulaşalım nasıl yicez o börekleri çörekleri pastaları (funda laf aramızda böyle diyelimde vazgeçsin kızzzz)
hani börek diye açık açık yazmasakta yasaklı şey diye bahsetsek diyorum zira börek benimde dayanabildiğim bişe değildir ama dayanıyoz işte ,
kızzz funda avcunu yala göğsüne sür canım :))))))))))))
Eki Görüntüle 432301
şeker şişkoo sana bu haaa:))))
kızma canım bılıyorum kızıyosun suan ama senın ıyılıgın ıcın hem borek yıyıp hem zayıflanmaz canım cı ama gercek ayrıca dost acı söylerrrr....
bencedeeeeeeeeeee senin iyiliğin için tabiki yoksa ne karışırız :)
anaaaaaaammmmmmm ne cadalossunuz gıı siiiizzzz :)) ahanda daha yersem ne olim .. tamam teslim oluyorumm.. sizin elinize düşecemmee yemem daha iyi valla oturduğum yerde kan tere battım heee .a akşamı dengeleyeceğim yemek sölin de onu yiym akşama :)))
yagsız salata ye cnm 800 kalorı aldın cunku.....
kalkınca 2 bardak su
KAHVALLTI8,30:1 kk peynır
1 haslanmıs yumurta
kızarmıs 2 dılım tam tahıllı ekmek
sekersız cay
ara 10,30 sütlü nescafe
ÖĞLE..12,00..5 KASIK ISPANAK YEMEGI
4 KASIK YOGURT
1 DILIM TAM TAHILLI EKMEK
14,00...2 y.k.kadar meyvalı cıtır muslı(tatlı ıstegı)
bıkac fıncan sekersız cay
16,00..sutlu nescafe--2 adet petıbor bıskuvı
aksam..17,30/18,00..mercımek yemegı kasıklanacak ekmek ve yogurt yok....
amma tıkınmışımmm haaaaaaaaaaaa::::::::))
menün gayet güsel canım .. o kadar tatlı isteğin olacak artık bu dönemde ama teslim olmuyorsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?