Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

cayımı ıcemde yapıcam cnm.......ayy demın tatlı ıstedı canı meyavalı muslı yedım 2yemek kasıgı kadar.....

bırazönce 50 tane mekık calıstım ısınma hareketlerını saymıyorum aksamda 50 mekık calısırım 100 mekık eder.....leslıden etkılı...

sayın bihter ve funda bebişlerim yani bir gün giremedim diye meydanı size bıraktımı sanmayın siz koşarsanız bende arkanısdan kovalarımm.. bensiz kilo falan veremezsiniz haaaaaaaaaa :))))

dün birascıktan fasla börek yesemde diyetimi bosmuş saymıyorum.. evet evet 2 dilim börekin lafı olmas aramısda dimi :)))

sabah nescafe eşliğinde 5 yulaflı püsküütt ( 10.00)

öğlen bulgur pilavı üstü etli bezelye ve 1 kase yoğurt ( 13.00)

15.00 nescafee

bakalım akşam ne ola....

ya kızım artık su pasta borek pılav olayını bıraksan dıyom nasıl olur acaba valla elımde sopayla kovalarım senı haaaaa

ya kızım artık su pasta borek pılav olayını bıraksan dıyom nasıl olur acaba valla elımde sopayla kovalarım senı haaaaa

yiyen var yiyemeyen var kardeşim :))))))) bak biz hedefe ulaşalım nasıl yicez o börekleri çörekleri pastaları (funda laf aramızda böyle diyelimde vazgeçsin kızzzz)
hani börek diye açık açık yazmasakta yasaklı şey diye bahsetsek diyorum zira börek benimde dayanabildiğim bişe değildir ama dayanıyoz işte ,
kızzz funda avcunu yala göğsüne sür canım :))))))))))))

ohhhhhhhhhhhhhhh canıma değsinnnnnnnnnnnnn:)))))))))

üşenmedim baktım valla;

Sigara böreği kaç kalori?- kıymalı (1 adet) . . .200 kalori

Muska böreği kaç kalori?- kıymalı (1 adet) . . .150 kalori
Muska böreği – peynirli kaç kalori?(1 adet). . .125 kalori
Tepsi böreği kaç kalori?- kıymalı (1 porsiyon) .925 kalori
Tepsi böreği – peynirli kaç kalori?(1 porsiyon) .875 kalori
Ispanaklı börek kaç kalori? (1 porsiyon)…..800 kalori

hadi erit bakalım kooşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :)

şeker şişkoo sana bu haaa:))))

kızma canım bılıyorum kızıyosun suan ama senın ıyılıgın ıcın hem borek yıyıp hem zayıflanmaz canım cı ama gercek ayrıca dost acı söylerrrr....

anaaaaaaammmmmmm ne cadalossunuz gıı siiiizzzz :)) ahanda daha yersem ne olim .. tamam teslim oluyorumm.. sizin elinize düşecemmee yemem daha iyi valla oturduğum yerde kan tere battım heee ..

tamam hadi bana akşamı dengeleyeceğim yemek sölin de onu yiym akşama :)))

yagsız salata ye cnm 800 kalorı aldın cunku.....

kalkınca 2 bardak su

KAHVALLTI8,30:1 kk peynır
1 haslanmıs yumurta
kızarmıs 2 dılım tam tahıllı ekmek
sekersız cay

ara 10,30 sütlü nescafe

ÖĞLE..12,00..5 KASIK ISPANAK YEMEGI
4 KASIK YOGURT
1 DILIM TAM TAHILLI EKMEK

14,00...2 y.k.kadar meyvalı cıtır muslı(tatlı ıstegı)
bıkac fıncan sekersız cay

16,00..sutlu nescafe--2 adet petıbor bıskuvı

aksam..17,30/18,00..mercımek yemegı kasıklanacak ekmek ve yogurt yok....

amma tıkınmışımmm haaaaaaaaaaaa::::::::))

menün gayet güsel canım .. o kadar tatlı isteğin olacak artık bu dönemde ama teslim olmuyorsun :))

menün gayet güsel canım .. o kadar tatlı isteğin olacak artık bu dönemde ama teslim olmuyorsun :))

OOOLMAAAAAAAAAMMMMM.:))BEN BU YOLA BASKOYMUSUMMMMM BIKERE:)))))YALNIZ MENU DEGISTI ŞEKER.......SIMDI YUUYUSTEN GELDIM TAM 1 SAAT 10 DK YURUDUM....+50 MEKIK SPOR YAPMADIGIM HALIM BUYSA YAPTIGIM ZAMANI DUSUNEMIYORUMMMMM:)))))

kalkınca 2 bardak su

KAHVALLTI8,30:1 kk peynır
1 haslanmıs yumurta
kızarmıs 2 dılım tam tahıllı ekmek
sekersız cay

ara 10,30 sütlü nescafe

ÖĞLE..12,00..5 KASIK ISPANAK YEMEGI
4 KASIK YOGURT
1 DILIM TAM TAHILLI EKMEK

14,00...2 y.k.kadar meyvalı cıtır muslı(tatlı ıstegı)
bıkac fıncan sekersız cay

16,00..sutlu nescafe--2 adet petıbor bıskuvı

aksam..19,30...1 KASE YOGURT
4 LOKMA CAVDAR EKMEGI
2 CATAL ISPANAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…