- Konu Sahibi winx perisi
-
naber şeker nasılsın
kızlarrrrrrrrrrrrrr 2 saat tempolu hafıf yokuslu yuruyus yaptım.......tsıtumde kuru yer kalmamısss:))))))))))))))))) oglende ayranla fasulye kavurması 1 dılımde cavdar ekmegı var.....
Süpermiş valla, azmin elinden kurtulmaz hiçbir şey. Tebrik, tebrik, tebrik :)))
bencedeeee......canımmm cok hrslandım yaaaa hele parkta bı karıs belı olupta kosanları gordukce ınsan saha cok azımlenıyor...:))))gıymısler taytlarınıda bıerlerı bellı olmuyo rahat rahat kosuyolar ben gıysem o taytı...:))))aman yarabbı:)))yer yerınden oynar:)))haftaya 66yı gormem lazım.......az kaldı Allahın ıznıyleeee..bıran once kılolarımı verıp kılomu korumak ıcın buraya ugrıcam sadece.....
Kızlar bgun ogle ıtıbarıyle dıyete basladım tartıda 73 u gordum dogumdan kalan kılolarımı vermek ıstıyorum forumda ayca bıngolun lıstesı var ayda 8 kılo verdırıyomus ona basladım sabah ne yedıgım bende kalsın ama oglen yeıklerım sunlar:
1 tane haslanmıs derısı alınmıs baget
yogurtlu lımonlu yesıl salata
ekmek yok yıyecekler ıcın 1dılım çavdar ekmegı
ardından 15/20 dk sonra bır fıncan yesil çay
bu arada emzırdıgım ıcın ben yesıllıklı ve proteın oldugu ıcın basladım 1 aysonra tartılıcam bakalım kaç kılo vermıs olucam lısteye forumdan bulabılırler arkadaslarr
hadı sızıde beklıyorumm tablo yapalım ve gun gun ne yedıgımızı burda paylasalımmm
wınx perisi....başlangıc kg:73.... Hedef 1 ay sonunda:66
maşallah maşallah, tebrik ederim, mükemmel yaa, bu yazıyı okudum sonra tarihe bakınca bi de son sayfalara bakayım dedim. 67 olmuşsun bile. mükemmel süper
ben hamile kaldığımda zaten 6 kilo fazlam vardı üstüne 9 kilo aldım. doğum sonrası hamile kaldığım kiloya (70) yaklaştım ama süt derdine yedim durdum. şimdi 72 kiloyum. (hatta 71,9 göründü bir ara)
emzirirken diyete hiç yaklaşamadım ben yaa, hem çok acıkıyordum hem de sütüm hep az oluyordu. 2 sene emzirdim. oğlum 3 yaşına girecek yakında ve ben anca diyet yapıyorum.
o nedenle seni bir daha tebrik ediyorum. şimdi neler yediğine bi göz atıcam. bakalım ben de yapabilir miyim. sonuç alınmış güzel örnekler görünce hevesleniyor insan..
Bugünün menüsü mü olacak bu canım?----MENU-----
2 saat tempolu hafıf yokuslu yuruyus yapıldı....
kalkınca 2 kuru kayısı 1 brdk su
KAHVALTI..8,30:2 kızarmıs dılım cavdar
1kk peynır
sekersız cay
ARA..11,00...sutlu nescafe..4 adet kuru kayısı
ÖĞLE..5 kasık taze fasulye kavurması
ayran
1 dılım cavdar ekmegı
AKŞAM:17,00/18,00...1 YEMEK TABAGI SEMIS OTU YEMEGI
YOGURT
1 DILIM CAVDAR EKMEGI
Bugünün menüsü mü olacak bu canım?
Menün çok güzel canım. Yürüyüşünü de yapmışsın aynen devaaamayyy kımsecıkler ugramamıs yaaaa...kızlar akdam yemegını yedım yalnız 1 dılım ekmek 2dılım oldu bırazda haslanmıs tavuk gogsu yedım 2 parca....semısotuda 4yk....doymamıstım ama...erken oldugu ıcınde yedım bgun aldıgım kalorı hadı fazla fazla 400 olsun......
2 saat tempolu hafıf yokuslu yuruyus yapıldı....
kalkınca 2 kuru kayısı 1 brdk su
KAHVALTI..8,30:2 kızarmıs dılım cavdar
1kk peynır
sekersız cay
ARA..11,00...sutlu nescafe..4 adet kuru kayısı
ÖĞLE..5 kasık taze fasulye kavurması
ayran
1 dılım cavdar ekmegı
15,00..elmalı yesıl cay
AKŞAM:17,00/18,00...4 yemek kasıgı SEMIS OTU YEMEGI
YOGURT--haslanmıs tavuk gogsu 2parca
2 DILIM CAVDAR EKMEGI
ayy kızlar temızlıge atıldım pisliğin içinde yüzüyomusumda haberım yokmus yha:)))))))))))camları sıldım mutfak dolapları buzdolabı var sırada....kıyafetler yıkanıyooo...onları utulıcam elbıse dolabını temıslıcem toz alıp makına acıcam yer sılcem wc yı ovucam banyo yıkanıcak
yuruyusede aksam serınlıgınde cıkarım artık.....ev temıslıgını sporsan saymıyorummmmmmmm
a kapılarda var ayakkabı dolabı:))))))ben bittim:))))))))
öğlen gıremessem menuyu yazıyım kızlar semısotu yemegı var yogurta kasıklarım ekmem yemem.....aksamada allah kerım.....
Okurken yoruldum valla... Ben bunların hepsini 1 bilemedin 2 haftada yapmayı planlıyorum. Maşallah valla. Bugün daha spor yapmasan da olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?