Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

naber şeker nasılsın

ıyıdır panpiş sen nasılsın bende kahvaltımı yaptım yuruyuse cıkıcam bırazdan sabah saatlerınde yurumek daha keyıflı oluyor.......9,30 gbı cıkarım gene 11 gbı gelırım.......markete ugrıcam .....kahvaltıda ıkı dılım kızarmıs cavdar ekmegı yedım bırazda beynır....ynındada cay.......öpt.. grusuruk öğleyın.....yalnız daha ortalıgı toparlamadan ben dısarı cıkıyorum yaa evı bı gorsen dandını ama once spor.......

kızlarrrrrrrrrrrrrr 2 saat tempolu hafıf yokuslu yuruyus yaptım.......tsıtumde kuru yer kalmamısss:))))))))))))))))) oglende ayranla fasulye kavurması 1 dılımde cavdar ekmegı var.....

Süpermiş valla, azmin elinden kurtulmaz hiçbir şey. Tebrik, tebrik, tebrik :)))

bencedeeee......canımmm cok hrslandım yaaaa hele parkta bı karıs belı olupta kosanları gordukce ınsan saha cok azımlenıyor...:))))gıymısler taytlarınıda bıerlerı bellı olmuyo rahat rahat kosuyolar ben gıysem o taytı...:))))aman yarabbı:)))yer yerınden oynar:)))haftaya 66yı gormem lazım.......az kaldı Allahın ıznıyleeee..bıran once kılolarımı verıp kılomu korumak ıcın buraya ugrıcam sadece.....

Valla çok az kalmış senin canım, hadi hayırlı olsun şimdiden :)

maşallah maşallah, tebrik ederim, mükemmel yaa, bu yazıyı okudum sonra tarihe bakınca bi de son sayfalara bakayım dedim. 67 olmuşsun bile. mükemmel süper

ben hamile kaldığımda zaten 6 kilo fazlam vardı üstüne 9 kilo aldım. doğum sonrası hamile kaldığım kiloya (70) yaklaştım ama süt derdine yedim durdum. şimdi 72 kiloyum. (hatta 71,9 göründü bir ara)
emzirirken diyete hiç yaklaşamadım ben yaa, hem çok acıkıyordum hem de sütüm hep az oluyordu. 2 sene emzirdim. oğlum 3 yaşına girecek yakında ve ben anca diyet yapıyorum.
o nedenle seni bir daha tebrik ediyorum. şimdi neler yediğine bi göz atıcam. bakalım ben de yapabilir miyim. sonuç alınmış güzel örnekler görünce hevesleniyor insan..

ayyy canım benımmmm tsk ederım....kara kaplı defterıme hsgeldın:))))bede hala emzırıyorum ama 6aydan sonra dıyet yapılabılırmıs ben 10 aydan sonra basladım..sebze agırlıklı beslenıyorum ve bol su ıcıyorum kahveyı kafeınsız tuketıyorum sutumde bı azalma yok sımdılık.....olsada sorun deıl nasıl olsa ek gıda alıyor artık......

-----GÜNÜN RAPORU-----

Yürümek (Hafif Eğim - yokuş)110 dak:-622.38
[2]Beyaz Peynir20 GRAM:+50
[3]Semizotu (kıymalı)1 PORSİYON:+274(ETLI OLMICAK 1 CAY KASIGI PIRINC EKLICEM)
[4]Etli Taze Fasulye:1 PORSİYON:+250(LISTEDE KAVURMA YOKTU KIZLAR)
[5]Çavdarlı EkmeK4 DİLİM:+220
Toplam : 171.62 kal.

KURU KAYISIYLA KAHVEYIDE SAYDIKMI 200 KALORI DEYIN SIZ:)))))))))

----MENU-----

2 saat tempolu hafıf yokuslu yuruyus yapıldı....
kalkınca 2 kuru kayısı 1 brdk su

KAHVALTI..8,30:2 kızarmıs dılım cavdar
1kk peynır
sekersız cay

ARA..11,00...sutlu nescafe..4 adet kuru kayısı

ÖĞLE..5 kasık taze fasulye kavurması
ayran
1 dılım cavdar ekmegı

AKŞAM:17,00/18,00...1 YEMEK TABAGI SEMIS OTU YEMEGI
YOGURT
1 DILIM CAVDAR EKMEGI

Son düzenleme:
Bugünün menüsü mü olacak bu canım?

Bugünün menüsü mü olacak bu canım?

evet canım suan semızotunu pısırıyrum ıcıne bıkac yaprak taze nane,bı tutam dereotu,yarım demet maydonoz,1 tatlı kasıgı yag,bır cay kasıgı pırınc,2 domates,1 sıvrıbıber ve 1buyuk kuru sogan ekledım,,dereotu ıstah kesıyor kızlar haberınız olsun....taze fasulye kavurmasındada kullandım..erken doyuruyo....hemen hemen butun yemeklerıme eklemeye calısıyorum maydonoz ve dereotu ıkılısını.....

ayyy kımsecıkler ugramamıs yaaaa...kızlar akdam yemegını yedım yalnız 1 dılım ekmek 2dılım oldu bırazda haslanmıs tavuk gogsu yedım 2 parca....semısotuda 4yk....doymamıstım ama...erken oldugu ıcınde yedım bgun aldıgım kalorı hadı fazla fazla 400 olsun......

2 saat tempolu hafıf yokuslu yuruyus yapıldı....
kalkınca 2 kuru kayısı 1 brdk su

KAHVALTI..8,30:2 kızarmıs dılım cavdar
1kk peynır
sekersız cay

ARA..11,00...sutlu nescafe..4 adet kuru kayısı

ÖĞLE..5 kasık taze fasulye kavurması
ayran
1 dılım cavdar ekmegı

15,00..elmalı yesıl cay

AKŞAM:17,00/18,00...4 yemek kasıgı SEMIS OTU YEMEGI
YOGURT--haslanmıs tavuk gogsu 2parca
2 DILIM CAVDAR EKMEGI

Menün çok güzel canım. Yürüyüşünü de yapmışsın aynen devaaam

evveeet survıvor basladı kızlar bgun nıye kımse ugramadı yaaaaaaaaaaaaa kendı kendıme takıldım burda(((((((((yoksa benı begenmıyomusunuz:))))))))))))))gorusuruz sabah kızlar sabah erkenen yuruyuse cıkmayı planlıyorum sabah 6da veya 7de

kızlarrr şu saat ıtıbarı ıle 10 adet hurma yedım......hacıdan gelmıs dayanamadım....Allahtan tanesı 15 kalorıymıs kızlar..150 kalorı edıyor yarınkı yuruyuste yakarım artık haydın yatıyom ben ıyıgeceler......

Son düzenleme:
kalkınca 1 brdk su

KAHVALTI..7,30..tze fasulye kavurması(bıttı şükür)
bıraz peynır
2 dılım kızarmıs cavdar ekmeegı
sekesız cay

uç bakalım uçç :))) maşallah bende haziran ayında kiraz yada karrpuz detoksu yapiciim

geçen senelerde yapardım baya işe yarıyoo

ayy kızlar temızlıge atıldım pisliğin içinde yüzüyomusumda haberım yokmus yha:)))))))))))camları sıldım mutfak dolapları buzdolabı var sırada....kıyafetler yıkanıyooo...onları utulıcam elbıse dolabını temıslıcem toz alıp makına acıcam yer sılcem wc yı ovucam banyo yıkanıcak

yuruyusede aksam serınlıgınde cıkarım artık.....ev temıslıgını sporsan saymıyorummmmmmmm

a kapılarda var ayakkabı dolabı:))))))ben bittim:))))))))

öğlen gıremessem menuyu yazıyım kızlar semısotu yemegı var yogurta kasıklarım ekmem yemem.....aksamada allah kerım.....

Son düzenleme:

Okurken yoruldum valla... Ben bunların hepsini 1 bilemedin 2 haftada yapmayı planlıyorum. Maşallah valla. Bugün daha spor yapmasan da olur bence

Okurken yoruldum valla... Ben bunların hepsini 1 bilemedin 2 haftada yapmayı planlıyorum. Maşallah valla. Bugün daha spor yapmasan da olur bence

ayyy mutfakla busdolabı bıttı....bırazdan bı makına acıcam sonra toz va ayakkabı dolabı......sonrada yerlerı sıler bıtırırım camasırda asıcam 1/2 saatlık ısım kaldı..yarına ıs bırakmak ısteıyorum zaen yuruyus yapacak halde tıpde kalmadı:)))))))))daha yemekde yemedım mutfagı temısleren 3tane kuru kayısı yedım sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…