Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ohh be butun ısım bıttı sadece camasır asıcam onlarıda hepsı yıkansın oyle asarım..yarında rutın gunluk ıslerımı yaparken kapıları cıkarırım aradan valla belım agrıdı heee..hem bebıs hem ev temıslıgı.....bıraz dınleneyım....4 gbı yuruyusume cıkarım.....ev temıslıgı yaptık dıye sporu aksatmayalım demı kızlar...........öğle yemegınıde sımdı yedım...menumu yazıyım aksamda kahvaltılık yaparım valla yemek ypacak hal kalmadı....

kalkınca 1 brdk su

KAHVALTI..7,30..taze fasulye kavurması
bıraz peynır
2 dılım kızarmıs cavdar ekmeegı
sekesız cay

ara 11,00..3adet kuru kayısı

ÖĞLE..14,00..4 KASIK YOGURTLU SEMISOTU YEMEGI
2 KOFTE BUYUKLUGUNDE HASLANMIS TAVUK GOGSU
1 KUCUK DILIM CAVDAR EKMEĞİ

AKSAM.18,00..SEKERSIZ CAY
KIZARMIS CAVDAR EKMEGI 1 DILIM
BEYAZ PEYNIR....

evett kızlar yarım saatde olsa yuruyusumu yaptım....sımdı cay koyacagım.....tempolu yurumedım ama belden ve kollardan terlemısım....

17,30..yemek öncesi en sadesınden türk kahvesi:))))ohhhhhhhhhhhhh:))

Son düzenleme:
Perim nasılsın canım?
Bu hafta sınavlarım vardı uzun süre yazamadım daha yeni fırsatım oldu.

Perim nasılsın canım?
Bu hafta sınavlarım vardı uzun süre yazamadım daha yeni fırsatım oldu.

iyiyim cnm napıyıım bgun temıslıge atıldım dıp kose.......6 saat temıslık yaptım...sonra dısarda yarım saat kızı havalandırdım....67 oldum bu arada.....sen nasılsın..dıyete dewammı...

selamssssssssssssssssssss

sabah kahvaltım kalkınca 2 adet kuru kayısı

2 dılım kızarmıs kıtır cavdar ekmegı
peynır-myadonoz dereotu-sekersız cay

kendı capımda otlu peynır yaptım kızlar:)))))))))))))

öğle yemeği.....1 kucuk dılım cavdar azıcık peynır cnm ıstemedı kızlar yaaa bırazdan kahve ıcıcım.....
++1,5 saat yuruyussss
kızlar suanakahvemın yanında 3 adet kuru kayısı 3 adet petıbor bıskuvı yedım....

Son düzenleme:
pamuk prenses mübarek öğle uykuları da varmış aman aman :)

uyuyakalmısım kız yorgunluktan...

kalkınca 2 adet kuru kayısı

8,00:kıtır 2 dılım cavdar ekmegı
peynır...maydonoz dereotu
sekersız cay

öğle 12,30..1 kucuk cavdar ekmegı
azıcık peynır
nesscafe--2 adet kuru kayısı

15,00 nescafe

17,00..1 yemek tabagı yagsız taze fasulye(haslama oldu unutmusum sonradanda eklemedım...)
2 dılım cavdar ekmeği
1,5 yk müsli--70ml süt--4 adet kuru kayısı

su muslıyı sutu ve kayısıları yemeseydım ıı olurdu ama Allahtan kalorılerı az yanı oglende az yedıgım ıcın erken acıktım...saat erkenya 23,00te yatıyorum saten o saate kadar hazmederım nasıl olsa kızlarrrr...

Yürümek (Hafif Eğim - yokuş)80 dak:-452.64
[2]Petibör Bisküvi5 GRAM:+21.9(3 adettı)
[3]Kuru kayısı9 adet:+162
[4]Zeytinyağlı Taze Fasulye1 PORSİYON:+200(yagsızdı)
5-Çavdarlı Ekmek5 DİLİm:+275
[6]pınar uzun ömürlü süt 200 ml:123,6

Toplam : 329,86 kal.

peynır ve muslıyle ve 400kalorı dıyelım kızlar....sızce nasıl????kendımı suclu hıssedıyorum yaaaa muslıyle sutu yedıgım ıcın..psikolojımmı bozuldu nedır.....fazla fazla hesapladım kızlar..Allahtan yemek yagsızdı..

yok canım bence gayet güsel .. zaten yürüyüşle fazla fazla yakıyosun onları..

bende bu sabah 70.700 olmuşum
ama çok sewinemiyorum sanki geri alacakmışım gibi ..
65 olsam daha ne isterim .... tabiki 60 olmayı :=))))

fundacım nerelerdesin yaaa görüşemez olduk benim hiç keyfim yok bu aralar yaaaaaa neden bilmem bir bıkkınlık geldi bana

ayy bıhter dun aksam 21,00de esımle beraber oturup bıraz bıber kızartması yedım yaaa::((bgun sabahta 1 dılım kızarmıs ekmegın ustune azıcık peyınır surdum sekersız cayla onu yedım sımdıde nescafemı ıcıyorum.....sımdde 2 saat tempolu yuruyus yaptım bgun araları yapmıcam ve daha az yıcem dunu dengelesın en azından ben hala 67yım.....canım 65 olunca odulumuz var unutma banada gelıyolar bazende napalım sabredıcez canım....bu arada kızlar netım cook azzzzzz 60 mb kaldı sadece menulerı yazıp cıkıcam opuyorummmmm

Son düzenleme:
67 mi voooov bunu duymak süper

ben sınav stresiyle aa verdim yine evam edicem inşallah :26:

67 mi voooov bunu duymak süper

Ben sınav stresiyle aa verdim yine evam edicem inşallah :26:

hedefım bu ay sonuna kadar 62 olmak ınsallah canımmmm onun ıcın delı gbı yuruyus yapıyorum Sabah 2 saat yurudum belkı aksamustude cıkarım....
öğle yemeğim 1 tabak yagsız taze fasulye yemegı-2 dılım cavdar ekmeği

aksamada kucuk haslanmıs patates takvıyelı lımonlu mevsım salatamı yesem acep:)))yogurt mayalamam lazımmmmmmmm da süt almayı unutmusum yaaaa((((((((ekmek yemem bolelıkle.....kahvaltılık dusunuyodum ama ekmek yerım o sekılde hemde acıkırım en ıyısı ben pataeslı salata yıyım ekmeksız....

menum kızlar....

2 saat tempolu yuruyus yapıldı

sabah kahvaltı...8,00..1 dılım kızarmıs cavdar ekmegı
azcık peynır..sekersız cay

10,30 sekersız sutlu nescafe

12,00 ÖĞLE YEMEĞİ..1 TABAK TAZE FASÜLYE YEMEĞİ YAGSIZ
2 DILIM CAVDAR EKMEGI

16,00 ara..sütlü nescafe..3adet tahıllı bıskuvı

AKŞAM..18,00:1 ORTA BOY PATATES TAKVIYELI MEVSIM SALATASI(lımonlu 1 tatlı kasıgından az yag ve azıcık tuz var)
AYRAN-

slm canım napıyosun ...

baktımda tam 1 ay olmuş başlayalı

ama ben sadece 4.5 kg wermişim ..(

yarın karpuz diyetine başlıyorum

aslında kiraz detoksuna hazırlık amacıyla yapıcam biraz meyweyle dinlendiriyim vücudu diye düşünüyorum

bakalım hayırlısı

bu ay mutlaka 5 -6 kg wermeliyim yaaa oooffff (((((((

kızlar netım bıttı artık yazamayacagım alana kadar...kahvaltımı paylasayım heran kesılebılır....

sabah kahvaltı..7,30...2 dılım kızarmıs cavdar ekmegı,
domates salatalık
krem peynır
azıcık pekmez

netı alınca toplu olarak menumu ve sporumu yazıcam bgun cıkamıcam galıba hava yagıslı gorunuyor...optum hepınızı kaytarmayın sakın haaaa.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…