Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

sabah kahvaltı..7,30...2 dılım kızarmıs cavdar ekmegı,
domates salatalık
krem peynır
azıcık pekmez

11,00ara..3 adet tahıllı bıskuvı salatalık domates

öğle..12,30../13,00....1 kase domateslı sehrıye corbası(1 tatlı k.yag var)
coban salata-yogurt(salatada 1 t.k yag var)
ekmek yok...

aksamda aynı kızlar son 10mb:)))))))

sabah kahvaltı..7,30...2 dılım kızarmıs cavdar ekmegı,
domates salatalık
krem peynır
azıcık pekmez

11,00ara..3 adet tahıllı bıskuvı salatalık domates

öğle..12,30../13,00....1 kase domateslı sehrıye corbası(1 tatlı k.yag var)
coban salata-yogurt(salatada 1 t.k yag var)
3 lokma beyaz ekmek....

15,00..sütlü nescafe+3 adet tahıllı bıskuvı...

aksam 18,30..2 kase sehrıye corbası
1 kucuk kase yogurt
coban salata...
ekmek yok..

kıııısssss menünü yasmayada gelmiyon artık

naptın neettin
65 lere mi düştün yoksam :)))

ah funda ahhh senin şu lesli bacı yüzünden ayrı gayrı düştük işte

kız yoksa monarıza kaçırmış olmasın seni

abboooooo:)

bi ses ver beeeee valla meraktayım be hadi gel hasetleşelim bak sen gittin yarışacak kimse kalmadı

lüffen aramıza dön
ühhüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

şu çarpık bacaklı lesliyide bi daha indireyim falan deme sakın

kız bihter kız . yoksam bu kız zayıfladı iğne ipliğe döndü we bizi terkedip gitti mi ne dersin

kız bihter kız . yoksam bu kız zayıfladı iğne ipliğe döndü we bizi terkedip gitti mi ne dersin
nerdeeee o gunlerr 66dayımm bıhter bana yetırsmıs bılemm.....

::::::::::))))))))))))))))))))))

evvvvveett benn gelddııımmm yenıdennnnn sahalardayımmmm onlıne yayına dewammmm.....

kızlar ne guzel sporlar yapılmıs dıyetler tokezlememıs ben valla bu ay 2 kılo anca verebıldım yahu.....66 kılodayım...ama yarından ıtıaren dewam sporda yapamadımsıcaklardan....ayy kızlar yaaaa acıl bı eylem planı yapmam lazım lapamı yapsam bende bıhter gbı kabızlıkta sınır tanımam o zaman...daha aksam yemegıde yemedım yarın hepsını yazıcam kacamakta yaptım valla onlarıd yazıcammm hade ben aksam yemegıne gırısem öptüm cicişlerrrrrr

evveettttttt hesabımızı verelım:

kahvaltı..7,30..kepek ekmegıyle yapılmıs peynırlı domateslı yagsız tost
karpuz

bgun ıtıbarı ıle yuruyusşerımıde baslıyorum tekrar bırazdan bebısımle cıkıcam dısarı...1 saat yuruyusumu yapayım spor olmadan kılo neyım verılmıyor......bura olmayınca dıytte kalmıyor....yenı baslagıcıma 66kılo ıle start verıyorum....hade bakemm hayırl ugurlu olaaa....

aman da aman kimler gelmiş
benim arkadaşım dönmüş gelmiş topiğine yoksa tilki mi desem sana :) burasıda kürkçü dükkanı oluyor o zaman :)

çok sevindim canım yaaaa seni tekrar bulduğum için ne lesliymiş canına okudu valla :)

bi daha elleşme o kadına bak ne varsa burda var bende tam gidiyodum iyi oldu geldiğin canım arkadaşım :)

görüşürüzzzzzz

öptüm seni şeker

aynen cnm yaa valla vermıssın kılolarını...ben 66da takıldımmm veremıyoum haftalardır...1 saate yakın yuruyusumu yaptımmmmm......

bgun ıtıbarı ıle bu dıyete bslıyorum...1 ayda 10kılo verdıren dıyet...6 kıloda olur..ve kızlar tartılmıyorum artık.....1 ay tartılmak yok....
30 gün boyunca

Sabah: Çay, kahve (şekersiz), 2 kibrit kutusu peynir, salata, 1 ince dilim ekmek.

Öğle: 3 köfte kadar et veya tavuk veya balık (90 gr.), 1 ince dilim ekmek veya 1 kase çorba, salata, 1 ince dilim ekmek veya 1 adet kaşarlı yağsız tost, çay, kahve (şekersiz)

İkindi: 2 porsiyon meyve veya 2 adet galeta

Akşam: 5-6 yemek kaşığı sebze yemeği, salata, ince bir dilim ekmek

Gece: 2 porsiyon meyve.

Bu diyette günlük menü diyet süresince aynı

sabah tost yedıgımegore oglende tost yıyım barı napıyım sımdı yemekle kım ugrascak corba ıcsem acıktırıyo hemen ıkındıde karpuz yerım yarım dılım...aksamda yesıl mercımek yemegı yapıyım...etsız...yanındda bır dılım mkepek ekmegı yerım

Son düzenleme:
aynen cnm yaa valla vermıssın kılolarını...ben 66da takıldımmm veremıyoum haftalardır...1 saate yakın yuruyusumu yaptımmmmm......

iyi yapmışsuın canım spor olmadan bende çok zor verebiliyorum vücut alışkın ya spora...

evet verdim ama bana sor bi ara dellenmek üzereydim bi takıldım haftalardır aynı kilodaydım artık pes ediyodumki baktım birden gitmeye başladı kilolar uzun süre uğraştım ama aksatmadım hiç birşeyi o inat etti bende ettim :)

sonra birde pirinç lapası deneyim dedim hep okurdum burda aman dedim kaybetcek neyim var? kilolarımmmm heheheheheh

denedim işe yaradı 700 gr gitti ve bu sabahta tartıldım yine giden gitmiş yani geri gelen bişe yok :)

ama sen deneme emziriyosun ya boşver tatlım
bak sen ne hızlı gidiyodun yine eski sisteme dönersen daha güzel verirsin :)

kızım dun ateslendı 39,5a kadar cıktı atesı hastaneye goturduk kulak ıltıhabı olmus ılaclarını zor kullanarak ıcırıyorum kostur kostur eve geldık durmadı dısarda agladı mızmızlandı....sabah gunsı alsın dıye 8,30da cıktım ....kostur kostur yuruyusumu yaptım eve geldım ıı oldu aslında kızım sayesınde kosar gbı yurudum:))))ama mızmızlanmasaydı ıyı olurdu...suan uyuyo dızımde......o ıı olsunda.....su spor olayına bı cozum bulmam lazım yaaaa....

çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kulak iltihabı tehlikeli birşeydir mutlaka kontrole bir daha götür ilaçlardan sonra canım.
bebişin iyileşene kadar evde yap sporunu lesli falan idare et düzelince de çıkarsın akşamüstü güzel olur yürüyüş.

aman yeterki onlar iyi olsun gerisi boş valla

bu arada sabah ve öğlen tost yeme bence zaten ekmek hakkını kullanıyosun canım öğlen salata yoğurtla idare et yada çorba salata şeklinde

akşamda ekmek yeme sadece yemek ve yoğurt yada salata çok doyurucu oluyor havalarda iyice sıcak ya yemek yemeye halim kalmıyo benim valla su içmekten...

doktor getırmenıze gerek yok dedı bıdaha ama ana saglıgına goturur baktırırım..zaten kontrolu yaklasıyo...

oglen karpuz yeım sımdıde nescafemı ıcıyorum....zaten tost yapmaya usendım.....aksamada Allah kerım...evde salata malzemesı kalmamıs yaaaa...sıcaklardan buharlısıcam yakında as kaldı benımde.....lesıye bıdaha asla dokunmam oturdugum yerde terlıyorum yaaaaa.......aaa buldum aksama yesıl mercımek salatası yapıyım....taze soganda var...az bırazda elma sırkesı katarım lımon yok cunku..bıber domates falan dograrım baharatlarla şenlendırırim olur bıter......

Son düzenleme:
[video=dailymotion;xrbdza]http://www.dailymotion.com/video/xrbdza_syla-yoruldum_music[/video]

hariiikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Evveet aksamkı salatamda hazır....bulgrlu yesıl mercımek salatası 1 cay kasıgı ya 1 tatlı kasıgı elma sırkesı ve 1cımdıkde tuz kondu bulgurlarla haslanmıs yesıl mercımege sıcak su ekleyıp demlemeye bıraktım demlenınce kucuk su bardaklarından (250 mlden kucuk olanlardan) olcup salataya eklıcem....içine 2 buyuk domates yarım yesıl bıber 3dal taze sogan ınce kıyılmıs sarımsak 1 kucuk kuru sogan aslında yarımsar demet maydonoz ve dereotu eklenıyo sadece ama evde olm.için ben bu sekılde yaptım.....baya buyuk oldu onu kasıklıcam canlar ekmek yok yogurt olsaydı ıı olurdu ama mayalamam lazım....

kahvaltı7,30..kepeklı ekkmekle yapılmıs peynırlı domateslı yagszı tost
karpuz

öğle..13,00..karpuz..
sütlü nescafe..45dk sonra..

15,15..1 DILIM KEPEK EKMEGI
1 KKDAN KUCUK PEYNIR
1 ADET DOMATES

AKSAM..1 TABAK BULGURLU YEŞİL MERCIMEK SALATASI(1 CK YAG 1TK ELMA SIRKESI KONDU 1 CIMCIKDE TUZ)

3 LTYE YAKIN SU ICILDI 1 SAAT YURUYUS YAPILDI

off kızlar yaaaa bıkac lokma ekmekle bıraz patates kızartması yedım yaaa((((((((((((

bırazdan ılacımı ıcıcemmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…