- Konu Sahibi winx perisi
-
yarın guzel ve ıstıkrarlı bır dıyetle gorusmek uzere canlar....salatayı yedkten sonra nedense acıktım yaaa yarın yogurt mayalıcam....sebzede alıcam....bundan sonra s/ö/a yemeklerden once 1 tutam dereotu yıcem ıbrahım saracoglu ıstah kesıyo ve zayıflamaya yardımcı oluyomus arkasındanda ılık su.....gercektende ıstah kesıyor yarın ıkı demet alıyım bakalım....60a bı dussem yaz btmeden gerısı kolay...
hah şöyle canım yaaa bi silkelen bi kendine gel yawwwwwwww evet yedinde ne oldu o patates kızartmasını hiç işte
neyse biz önümüze bakalım artık
ben yine aynı tempoda bu işi başarabileceğini biliyorum azimli kadınsın mübarek :)
adet dönemini boş geçirme spora aban daha hızlı yakarsın canım
görüşürüz hadi bakem :)
bı adet olayımda cnm......ınsallah gecıkmez...
saat 9,30da 1 tatlı kasesı muslı...10,30da lımonlu soda ıctım
öğlenede 3 kofte buyuklugunde haslsnmıs tavuk gogsu 1 dılım ekmek yıcem yanınada mevsım salata yogurdumua mayaladım......aksamada domateslı patlıcan yemegı dusunuyorum.....
bende bugün yemek getirmedim işe artık bakıcam çok güzel ev yemekleri yapan bir yerimiz var ordan söylerim
benimde tavuk haşlama yiyesim var bol limonlu
bebişin nasıl oldu iyidir inşallah
uffff iş güç çok yoğun yaaa bugün
aralarda nefes alabiliyorum :)
sen napisin bakalım
2 dılım ekmekle tavukgogsu bırazda yasaklılardan yedım.....valla bole olmuyo ya ben en ıyısı ne yersem yıyım yarısını azıcık yıyım...eskıden oyle yaptım cıddı sekılde kılo vermıstım oyle yapayım yoksa sıkıcı oluyor boyl yagsız tussuz......acayıpde ıstahım acık.....kısır ıstıyorum....borek ıstıyorum.....pogaca ıstıyorum.....istiyorumdaistıyorum yanı........bıkkınlık geldı ıkı yadır dıyetteyım verdıgım kılo 7 kılo verdık anca.....sımdıye kadar benım 62olmam lazımdı.......en ıyısı fazla kasmadan gozumde bıseyde kalmadan az az yemek.......mesela bı dılım borek yerıne yarım dılım....veya 1tane gozleme yerıne yarım gosleme az yaglı tabıkı....kızartma bı tabak yerıne 2 kasık.....mahrum kalmk ıstemıyorum hıcbıseyden 60ada bole dusek.....bıde bunu deneyelım..yagsız tussuz sınırısz yemektense tadıyla tuzuyla sınırlı yerım ac kalkarım daha ııı...zaten sofradan doymadan kalkınca olay bıtıyooo.......
kızzzzzzz noldun böyle çok isyanlarda gördüm seni :)
bak monarızayı ararım haaaaaaa :):)
nere gitti o içine kaçan spor ve yürüyüş canavarına kimler aldı oyyyyy :)
şişşttt bana bak sen sermişsin iyice tamam birazda böyle dene bakalım olmadı eski düzene dönersin tatlım:)
gunaydınnnnnnnn
kızlar bgun sabah wcde sonra tatıldım ac karna veeeeeeeeeeeee65,5 geldım valla okadarda yedım yanı kahvaltımı yazayım:
sekersız cay
1 kk peynır
domates salatalık maydonoz
1 ck ıncır recelı
1 dılım kızarmıs kepek ekmegı
bgun daha kontrollu olurum cunku evdekı butun yasaklı seyler aksam kocam tarafından bıtırıldı:)))))))))))))oglene tavuk cobası salata dusunuyorum kızlar ama bellı deıl..dun yapmıtım lımonlu sadece terbıyesını yapıcam oda bı tane yumurta sarısı eklemem lazım........cooookk mutlyummmm...sımdıııı ortalıgı toparlayım...evı temızleyım......sonra bebsımın camasırlarını asayım..makınaya beyazları atayım......sonra utu yapayım kızımın camasırlarını.....eger vakıt kalırsa parka cıkarım.....
hah şöyle yaaaaa yedin işte yiyeceğini zaten gözün kalmadı hadi bakim şimdi devam....... hazır kilonada yansımamışken :)
bak sen böyle saldıkça benimde salasım geliyo şurda kalmış 1.5 kilom zaten zora sokma beni bak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?