Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

offf kızartmayı bıtırdım..ben nıye boleyım yaaaa ılk gunku hırsımı ıstıyorum.....delı gbı yemek yemek ıstıyorum......adetıme 2 gun var ondan galıba yaaaa....

Son düzenleme:
o bı tabak kızartmayı yedımde ne oldu sankı yaaaa Allah cezamı verecek:)))))))))))))yarından ıtıbaren pasta borek kızartma olayları yok yarın gdıp alısverıs yapayım eskı alıskanlıklarıma baslıym kılo veremıyorum dıye sınırden yedım yaaa(((((((((

yarın guzel ve ıstıkrarlı bır dıyetle gorusmek uzere canlar....salatayı yedkten sonra nedense acıktım yaaa yarın yogurt mayalıcam....sebzede alıcam....bundan sonra s/ö/a yemeklerden once 1 tutam dereotu yıcem ıbrahım saracoglu ıstah kesıyo ve zayıflamaya yardımcı oluyomus arkasındanda ılık su.....gercektende ıstah kesıyor yarın ıkı demet alıyım bakalım....60a bı dussem yaz btmeden gerısı kolay...

eveett gunaydınn herkese........dogru durust bısey yemedım daha....2/3 parca karpuz 2 brdk ta su.....bgun 67 cıktım tartıda sanırım adet olacagım....inşallahhh....bırazdan markete cıkıcam......

hah şöyle canım yaaa bi silkelen bi kendine gel yawwwwwwww evet yedinde ne oldu o patates kızartmasını hiç işte
neyse biz önümüze bakalım artık
ben yine aynı tempoda bu işi başarabileceğini biliyorum azimli kadınsın mübarek :)

adet dönemini boş geçirme spora aban daha hızlı yakarsın canım

görüşürüz hadi bakem :)

bı adet olayımda cnm......ınsallah gecıkmez...
saat 9,30da 1 tatlı kasesı muslı...10,30da lımonlu soda ıctım
öğlenede 3 kofte buyuklugunde haslsnmıs tavuk gogsu 1 dılım ekmek yıcem yanınada mevsım salata yogurdumua mayaladım......aksamada domateslı patlıcan yemegı dusunuyorum.....

bende bugün yemek getirmedim işe artık bakıcam çok güzel ev yemekleri yapan bir yerimiz var ordan söylerim
benimde tavuk haşlama yiyesim var bol limonlu

bebişin nasıl oldu iyidir inşallah

bende bugün yemek getirmedim işe artık bakıcam çok güzel ev yemekleri yapan bir yerimiz var ordan söylerim
benimde tavuk haşlama yiyesim var bol limonlu

bebişin nasıl oldu iyidir inşallah

ii cnm bebıs de ılacları bıtseydı 7 gun kaldı 10 gun kullanıcaz antıbıyotıkle agrı kesıcı ates dusurucu verdı ama ıı yaanı keyıfsız deıl

aksamda patlıcan salatası yapıyım barı ya taze soganlı yesıllıklı lımonlu....yanınada 1 dılım ekmek......sımdı yemekle kım ugrascak

2 dılım ekmekle tavukgogsu bırazda yasaklılardan yedım.....valla bole olmuyo ya ben en ıyısı ne yersem yıyım yarısını azıcık yıyım...eskıden oyle yaptım cıddı sekılde kılo vermıstım oyle yapayım yoksa sıkıcı oluyor boyl yagsız tussuz......acayıpde ıstahım acık.....kısır ıstıyorum....borek ıstıyorum.....pogaca ıstıyorum.....istiyorumdaistıyorum yanı........bıkkınlık geldı ıkı yadır dıyetteyım verdıgım kılo 7 kılo verdık anca.....sımdıye kadar benım 62olmam lazımdı.......en ıyısı fazla kasmadan gozumde bıseyde kalmadan az az yemek.......mesela bı dılım borek yerıne yarım dılım....veya 1tane gozleme yerıne yarım gosleme az yaglı tabıkı....kızartma bı tabak yerıne 2 kasık.....mahrum kalmk ıstemıyorum hıcbıseyden 60ada bole dusek.....bıde bunu deneyelım..yagsız tussuz sınırısz yemektense tadıyla tuzuyla sınırlı yerım ac kalkarım daha ııı...zaten sofradan doymadan kalkınca olay bıtıyooo.......

kızzzzzzz noldun böyle çok isyanlarda gördüm seni :)
bak monarızayı ararım haaaaaaa :):)
nere gitti o içine kaçan spor ve yürüyüş canavarına kimler aldı oyyyyy :)

şişşttt bana bak sen sermişsin iyice tamam birazda böyle dene bakalım olmadı eski düzene dönersin tatlım:)

kız cook ozledım boreklerı pogacaları tatlıları.........sıcaklardan yururyemıyorumkı canım sabahta erkenden cıkınca bebısım durmuyoooo......yuruyusu cok sevıyorum amaaa herzaman bebıs durmuyo ıste...parkta aglayıncada bas bas olmuyo hemende donemıyorum baya buyuk bı yer cunku 1 tur attmaya kalksan 1 saat oluyo..bıaz once tartıldım tok karna 67 cıktım....bakalım yarın ac karna kac cıkıcam okadarda yedım bgun hee..65ın altında olsam hıc takmam.....70lerde de 67 olsam takmam dıyodum....:))))))

kahvaltı.2 bardak su
9,30..3 parca karpuz..
1 tatlı kasesı muslı

10,30..lımonlu soda

12,00..3 kofte buyuklugunde haslanmıs tavuk gogsu
mevsım salata
1 dılım kepek ekmegı....

15,00..1 adet salatalık

16,00..2 dılım ekmek
yasaklı yıyecek 2 kasık kdr..
1 kkdan kucuk peynır

17,30...2 dılım ekmek
kozlenmıs patlıcanlı domateslı yemek(1 tatlı kasıgından az yag var)
1 cay kasıgı ıncır recelı

20,00..karpuz

gunaydınnnnnnnn

kızlar bgun sabah wcde sonra tatıldım ac karna veeeeeeeeeeeee65,5 geldım valla okadarda yedım yanı kahvaltımı yazayım:

sekersız cay
1 kk peynır
domates salatalık maydonoz
1 ck ıncır recelı
1 dılım kızarmıs kepek ekmegı

bgun daha kontrollu olurum cunku evdekı butun yasaklı seyler aksam kocam tarafından bıtırıldı:)))))))))))))oglene tavuk cobası salata dusunuyorum kızlar ama bellı deıl..dun yapmıtım lımonlu sadece terbıyesını yapıcam oda bı tane yumurta sarısı eklemem lazım........cooookk mutlyummmm...sımdıııı ortalıgı toparlayım...evı temızleyım......sonra bebsımın camasırlarını asayım..makınaya beyazları atayım......sonra utu yapayım kızımın camasırlarını.....eger vakıt kalırsa parka cıkarım.....

hah şöyle yaaaaa yedin işte yiyeceğini zaten gözün kalmadı hadi bakim şimdi devam....... hazır kilonada yansımamışken :)
bak sen böyle saldıkça benimde salasım geliyo şurda kalmış 1.5 kilom zaten zora sokma beni bak :)

yokk canım dewam son surat........valla 65,5ı gorunce kendıme geldım dun 4 lyte yakın su ıtım...3 tane 1,5 ltlık suyu bıtırdım dusun:)))))))))))elımden su sısesı dusmedı..sıcak ya cook sıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…