Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

sabah 7,20 kalkınca 3 ad kuru kayısı 1 brdk su

KAHVALTI:8,00--1 dılım cavdar ekmegı
domates-salatalıık-maydonoz-dereotu
1 ınce kartvızıt dilimi b.peynir

ve kızlar sabah dayanamadım tartıldım 1 kılo daha vermısım yanı bu hafta toplamda 2 kılo vermıs durumdayım suankı kılom 71 kg

Ara saat 10,00:1 adet salatalık 2 fıncan yesılcay

ıyıce hırslandım valla bıraz once doKtorum programında taylan kumelı sabahkı arada salatalık gbı sudan zengın bı meyva onermıstı bende salatalık yedım:d

Son düzenleme:
merhaba winx perisi maşallah iyi gidiyorsun böyle devam hep birlikte vercez kiloları

Tesekkur ederım cnm suanda termos bardagıma 2 poset yesıl cayımı demledım onu ıcıyorum 2 fıncan dedıgım o .45 dakıkadır yudum yudum bu hafta ulasmam gereken hedefe ulastım ben bıde pazar gunu tartılcam bakalım sonuc ne olacak

öğle yemeği saat 12,00/12,30 arası---tavuklu yeşil salata(haşlama tavuk göğsünden yapılmış)
2 kasık yoğurt
1 dılım cavdar ekmegı

Saat 15.30 da 2 adet kuru kayısı

aksamda kızlar 150 ml süte 2 kaşık meyvalı müsli

Son düzenleme:
sabah 7,20 kalkınca 3 ad kuru kayısı 1 brdk su

KAHVALTI:8,00--1 dılım cavdar ekmegı
domates-salatalıık-maydonoz-dereotu
1 ınce kartvızıt dilimi b.peynir

ARA SAAT 10,00 1 TANE SALATALIK 2 FİNCAN YEŞİLÇAY

ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12,00/12,30 ARASI---TAVUKLU YEŞİL SALATA(TAVUK GÖĞSÜNDEN YAPILMIŞ)
2 KASIK YOĞURT
1 DILIM CAVDAR EKMEGI

ARA SAAT 15.30 2 ADET KURU KAYISI

AKŞAM 17,30 İLE 18,00 ARASI:150 ML YARIM YAGLI SÜTE 2 KAŞIK MEYVALI MÜSLİ

bune hız yahuu biri beni durdurmasın:))))))))

bune hız yahuu biri beni durdurmasın:))))))))

walla maşallh süpersin nazarlar değmesin tü tütütütü:))

yaa ben işten az önce geldim akşam yemeği kaçtı malum we çook acıkmıştım canım tATLI -bişiler istedi yememek için çok az peynirle 7-8 zeytin yedim ..

ama tatlı isteğim yok olmayınca sütün içine yulaf ezmesi we muz koydum yedim .. bu bişey diilde keşke bi kase yeseydim ((( utanıyorum 2 kase yedim ..

cnm sabahtan kalkınca kuru kayısı ye bıkactane butun gun tatlı ıstegını karsılar senın ben aksamları meyvalı muslı yıyorum oda tatlı gbı oluyo yarın dıkkat edersın uzulme

sabah 7,30 kalkınca 3 adet kuru kayısı 1 brdk su

kahvaltı 8,00 2 dılım cavdar ekmegıyle yapılmıs peynırlı domateslı yagsız tost
şekersiz çay

Bugun sabahkı aramı yapmadım kızlar oglen gene dunku gbı tavuklu yogurtlu yesıl salata yarım dılım cavdar ekmegı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…