- Konu Sahibi winx perisi
-
Ay ne güzel diyet gruplarındaki gibi bir uygulama yapmışsınız tatlım. Burada daha az kişi olması daha güzel çünkü gruplarda sohbet muhabbet birbirine karışabiliyordu.​Nasıl gidiyor diyetleriniz inşallah iyidir
Anladığım kadarıyla gayet iyi besleniyorsun canım. Müslü de kesinlikle bir kurtarıcı.. Çabucak hazırlanıyor olması ve tok tutucu olması beni çoook kaçamaklardan kurtarmıştır. Grup çalışması ve bu beslenme şekliyle çok güzel kilolara kavuşacaksın inşallah canımcım.merhaba cnm hosgeldın bencede az kısı olması daha ıı takıp kolay oluyo oyle dıyetlerımıs guzel gdıyo canım benım...senınkıde yolundadır umarım..boyle grup olunca sorumluuk oluyo az bısey kacırsan sucluluk oluyo bıdaha yemıyosun..ıyıkıde baslık acmısım kımse olmasa bıle gırıp yazma ıhtıyacı hıssedıyorum okuduklarını bılıyorum cunku hakkımda nekadar ıradesız cocuk gbı demelerını ıstemıyorum ....ben ıyıce azalttım aralarda canım ıstemıyor oglen ac bısekılde yemegımı hazırlıyorum aama 1/2 kasık alınca ıstahım kesılıyor sabahları ve aksamları müsli yıyorum sadece oglen yemek yıyorum oda salata agırlıklı bgun 2 tam kaynamıs yumurta ve yesıl salata dusunuyorum arada acıkırsam 2 kasık yogurt yıcem aksamda müsli...müsl gercekten mucıze dıyet yapıldıgında cok faydası var....
Bendeeeeeinşallah cnm ya 55 olsam bska bısey ıstemıyorummm
Anladığım kadarıyla gayet iyi besleniyorsun canım. Müslü de kesinlikle bir kurtarıcı.. Çabucak hazırlanıyor olması ve tok tutucu olması beni çoook kaçamaklardan kurtarmıştır. Grup çalışması ve bu beslenme şekliyle çok güzel kilolara kavuşacaksın inşallah canımcım.
selam canım ben geldiimm :)) nasılsın bugün,diyet nasıl gidiyor?ben bu sabah kahvaltıyı ekmeksiz yaptım ve o yüzden şimdi çok acıktımmm,şuanda öğrenciler deneme sınavı oluyorlar,ben de başlarındayım o yüzden gidip elmamı da yiyemiyorummm( 12ye kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum :2:
napıyım canım bende sımdı senın sayfandan geldım:)))))saten oyle yemegıne ne kaldıkı 12,00de ben ogle yemegımı yıyorum suan 2 adet yumurta haslanıyor ve bol yesıl salata 1 dılım çavdar ekmegı var bgun ziyafet yanı
pericim dün 45 dk kadar yürüdüm
kilom da,bu sabah tartıldım 55.5 kiloyum
Anne dışarıda alış-verişteydi. İki buçuk yaşındaki bebeğe babası gözkulak oluyordu.Aslında bu pek de zor bir şey değildi. Yavrucak halının üzerinde
'çay seti' oyuncağıyla oynarken baba da koltuğunda gazetesini okuyor, ara sıra da bebeğinin kendisine -çay seti oyuncağının minik plastik fincanlarıyla- ikram ettiği suları çay niyetine içerek oyuna iştirak ediyordu. Derken anne eve geldi. Baba anneye sus işareti yapıp, bebeği izlemesini istedi. Bu çok şirin hareketini annenin de görmesini istiyordu.Anne, bebeğin elinde çay fincanıyla salondan çıkıp, biraz sonra içi su dolu olarak babasına getirmesini ve babanın da onu çaymış gibi içmesini seyretti.Sonra gayet sakin bir tavırla elindekilerle mutfağa geçerken eşine seslendi:
'Uzanabildiği tek su kaynağının klozet olduğunu biliyorsun, değil mi?'
Sonuç-1: Anneler evlatlarını çok sever ve onlara dair her şeyi bilir.
Sonuç-2: Babalar evlatlarına dair bir çok şeyi bilmez ama onları çok sever:
'Babalar en son duyar' boşuna söylenmemiştir
iadeyi ziyaret yapayım dedim komşuuuuuu :)
çok güzel bir hikaye bu ya ilk ıkuduğumda da çok hoşuma gitmişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?