Winx Perisi ve Arkadaşlarının Zayıflama Deneyimleri

ya tatlım sen benimi anlatıyon napıyon yaa :)).. bu we buna benzer kawgalar her gün war bizde :))))) bide göbaanı açıp ben zayıflamışmıyım ne neyip durmuyo mu deli oluyom ... geçen de kayınwalidecağızım aramış; tabi hal hatır derken bizimki zayıfladım demiş, kaynanacıım dururmu hemen beni aradı , sen ne yemek yapıyon dedi

ben de ' ne yemeği ya dedim ben 15 kg werene kadar yemek yok dedim, 1 haftaya kalmaz ew yemekleri gönderir bakın görürsünüz ahanda buraya yazıyom :)))))

duzelttım tatlım

kaynana deılmı canım 4 bacaklı dana:))))))

yanı verya bıktım artık ya....gıtmıs tatlı almıs ÖKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZZZZZZ......BENIM YAPTIGIM YEMEGI BEGENMIYODA ICERDE ORTALIGI DAGITA DAGITA MENEMEN YAPIYO KENDINE AMAN NAPIYOSA YAPSIN ARTIK YA GERIZEKALI YARIN TUM YEMEKLER DAHI HEPSINI DOKMESSEM BANADA FUNDA DEMESINLER BUNDAN SONRADA PEYNIR EKMEGE TALIM ETSIN ZAYIFLAMISIM DEYIP GDIP TATLI ALMIS DENGESIZ KILO VEIYOZ BURDA DIYETTEYIZ ÖKÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜZZZZZZZZZZZZZZZ

Bende bu dıyete basladıysam sonuna kadar gıdıcem ınsanlar köstek olmak ıcın elınden gelenı yapsınlar ama ben onların ıstedıgını onlara vermıcem nasıl egoları var ınsanların ben anlamıyorum ya bencıl o tatlıyıda dokucem görür o :2:

CANIM GUNLUGUM GUNAYDINNNNNN SANA DUN IHANET ETMEDIM....SAKLAMIS TATLIYI BULSAYDIM ÇÖPÜ BOYLUCAKTI ZATİ:))))
GEL GELELIM SABAH YEDIKLERIME:

7,30--SABAH KALKINCA 3 ADET KURU KAYISI 1 BRDK SU

KAHVALTI SAAT 8,00--2 DILIM ÇAVDAR EKMEKLE PEYNIRLI DOMATESLI YAGSIZ TOST
1 ADET ZEYTIN
MAYDONOZ-TERE-SALATALIK-DOMATES
ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY-YEŞİL CAY

:)

ya ben napim ? ben napim??
bizim ofisin yanında burger kıng var öğlenleri dışarı çıktığımda ciğerci kedisi gibi bakıyom bakıyom kafamı önüme eğip gidip taze fasülye yiyom :)

yıldırmasın böyle şeyler boşverrrrr gün gelir bizde yeriz bizim başımız kelmi şurda 3-5 kilo fazlamız var onuda veremezsek yuh bize be sıkma canını boşver stres kilo yapar bünyeye zararlı :)

yılmadım cnm daha cok gaza geldımmmmbu ay sonuna kdr hedef 66 4 kg kalmıs surda 1 dılım baklava yıyıp 400 kalorı almaktansa 2 kasuk yogurt yıyıp yattım 2 adet kuru kayısı

yılmadım cnm daha cok gaza geldımmmmbu ay sonuna kdr hedef 66 4 kg kalmıs surda 1 dılım baklava yıyıp 400 kalorı almaktansa 2 kasuk yogurt yıyıp yattım 2 adet kuru kayısı

bak ben denedim bu tatlı krizlerine çok iyi geliyor
muzu kakaoya daldır ye :) abartmadan tabi yada tabağa doğra üzerine dök biraz ye

yada kuru kayısının içine 1 çay kaşığı kako koy ye oda süper oluyor arkadaşım

kakao çikolatanın yerini tutuyor valla hiç canım çikolata istemiyor benim artık :)

bende kakao yerıne tarçın kullanıyorum şekerıde dengelıyor müsli yedıım zaman sütlü müslimin uzerne serpiştiiyorum oda ıı oluyor senınkıde denerım canım....

Bayıldım bu hikayeyi herkese anlatıcam

Sakin ol pericim yaa benimde annem diyette olduğumu bile bile revani yapmış geçen gün birde üstüne kaymak döküp afiyetle yedim ve sonrasındaki pişmanlık cabası:18:
neyse sen yememişsin iyiki

bende bundan sonra bütün gün yediklerimi tam olarak yazıcam kendi günlüğüme ayrı ayrı yazıyorum ne zaman yersem o zaman yazıyorum buraya toğlu bi şekilde yazcam daha düzenli olsun

1 ADET ZEYTIN

ara saat10,30 1 kase yogurtlu müsli

şimdiye kdr yedıklerım bunlarkızlar fazlamı sızce oglen sadece yeşil salata yıyımde dengelesın barı

tarih 09/05/12----2.tartı gunu:16/05/12

ÜYE ADI-------------------------BAŞLANGIÇ KG--------------ŞUAN KG---------------FARK
1.üye...shook şeker şişko.................75 KG............................74 KG...................-1 KG
2.üye...shezofren............................61 KG...........................55,1 KG..............-7 KG
3.üye..takma kafanı.........................?????............................62,400KG............?????--------------BİLDİRİRMISIN CNM
4.üye winx perisi............................73 KG...............................70 KG................-3 KG
5,üye..denas...................................98 KG..............................97 kg................-1 KG

1 ADET ZEYTIN

ara saat10,30 1 kase yogurtlu müsli

ÖĞLE YEMEĞİ SAAT 12,30:1 ÇAY FİNCANI HAŞLANMIŞ MAKARNA
2 YEMEK KAŞIĞI YOĞURT
YEŞİL SALATA

AKŞAM 17,30/18,00:1 ÇORBA KASESİ SÜTLÜ MÜSLİ

2,5 LT SU VE 3 FINCAN YEŞİL ÇAY

BİRAZ KACIRDIM SANIRIM YEMEKLERI YA NEYSEKI EKMEK VE YAĞ -0-

gel benımle cok cok uzaklara huzunlerını bıparca askla degıstır
bırak dudaklarından benler okunsun.......

bu şarkı benden size gelsin hacılar.:))

kaç haftada verdin 3 kilonu?

1,5 haftada ayın 3unde baslamıstım ama ben emzırıyorum gunde 500 kalorı oyle gıdıyormus......bıde adet oldum lekenme seklınde oldu ama en azından 1 kılo farketmıstır...son 1 lt suyum kaldı onuda bıtırınce 3 lt ıcmıs oluyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…