- Konu Sahibi winx perisi
-
aa canım merhaba beni tanıdın mı ben moonsun erginsenadiyet topiğindenhamilesin tebrik ederim hayırlı olsun canımmmmm
cnm kestane seker ıstıyooooooo......yaaaaaaaaaaa
aaksama benımkıne solesem alırmıkı ya acaba:))))))))sabah okdar laf saymasaydım keske işim düstü gene:))))))
ayyy canım yaaaa
bende kestane ve onunla yapılan her türlü şeyin delisiyimdir bende çok severim uf yaaa benimde canımı istettin valla
ama artık her markette var bi koşu gidip al bari :)
Olamaaaaaz neden ya
internetım bıttı kızlar bı sure aranızda olamayabılırım..
sen yoksan ben de kendi gunlugume donerim :2:fazla ayrı kalamam ız gelırım merak etme........sız aynen paylasımlara dewam......okurum ben....opuyorum bıraz dınleneyım.....
hosgeldin gelmissinmıdem fena havalanıyo ya yemek gormek ıstemıyorum gordugum anda dırek cıkarasım gelıyor...kızımın yemegınıde zar zor yedırdım...
içim sıkılıyor..cnm sıkılıyor....ne yapacagım bılemez haldeyım ıste.....hamılelıktenmı bılmıyorum da sınırlerımde bozuk...hıcbıseye tahammulum yok.....hep ıdare edıyorum cocuk gbı esımı....keske esım bıraz olgun olsaydıda o benı ıdare etseydı.....tek dusundugum kızım ve dogacak bebegım...dun aksam yatarken hayal kurdum işe baslamısım kızım krese baslamıs...kendı paramı kazanıyorum..kendı ayaklarımın ustunde duruyorumtekrar..kımseye solemeden danısmadan alısverıs yapıyoum ıstedıgımı yapıyorum..arabam varmıs kendıme aıt kızımı haftasonları gezdırıyorum ıstedıgı yere goturuyorum......hayal işte.....herkesın sıradan olarak yaptıgı sey benım hayalim oluyo.....
benı tek ıstegım kımseye muhtac olmadan yasamak tekrar......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?