Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

öğlende lorlu tost yapayım cavdar ekmegıyle yagsız yanınada bı brdk lımonata ıceyım mercımek yemegı yemek ıstemıyorum.....

Son düzenleme:
selam güzel naber nasılsın

ay ben bir rahatım bugün sanki omuzlarımdan tonlarca yük kalktı gibi

bu gün benim günüm yaaa

64,2 yi gördüm tartıda yani benim maraton bitti çok şükür

ama buralardayım merak etme sana her daim desteğim

kendini yanlız hissetme sakın etrafımda kimse yok diye benimle her sıkıntını paylaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım sana canım

ama şu hamilelik döneminde lütfen kendini üzme yıpratma hırpalama tamam mı canım

eşinle ilgili durumlara hiç girmiyorum karı koca arasına girilmez tabiki siz en uygun yoluyla problemlerinizi aşabilirsiniz diye düşüüyorum
dışarıdan ahkam kesmek doğru olmaz ama Allah her konuda yardımcın olsun inşallah

burada seni tanıdığım kadarıyla aklı mantığı yerinde bir insansın sen

üzme kendini tamamı tatlışşşş

sabah:
1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi: 50 kcal
1 tatli kasigi uzum pekmezi: 50 kcal
patates kizartmasi: 250 kcal
keci peyniri: 340 kcal
5 zeytin: 40 kcal
1 domates: 14 kcal
1 salatalik 11 kcal
yarim haslanmis yumurta: 40 kcal
2 dilim tam bugday ekmegi: 100 kcal

ara:
badem: 60 kcal
ceviz: 81 kcal
findik: 90 kcal

ara:
2 bardak sut: 200 kcal

ara:
kivi: 46 kcal
uzum: 70 kcal

aksam:
mercimek corbasi: 200 kcal
yogurt ya da ayran: 100 kcal
salata: 100 kcal

toplam 1842 kcal almis olucam.
sabahlari uyaninca cok acikiyorum kendimi kaybediyorum gordugunuz uzere herseyi mideye indirmisim

simdi yuruyuse 30 dk yapip ara verecegim sonra tekrar bir 30 dk boyle boyle 1 bucuk saat spor yapmayi dusunuyorum

sabah:
1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi: 50 kcal
1 tatli kasigi uzum pekmezi: 50 kcal
patates kizartmasi: 250 kcal
keci peyniri: 340 kcal
5 zeytin: 40 kcal
1 domates: 14 kcal
1 salatalik 11 kcal
yarim haslanmis yumurta: 40 kcal
2 dilim tam bugday ekmegi: 100 kcal

ara:
badem: 60 kcal
ceviz: 81 kcal
findik: 90 kcal

ara:
2 bardak sut: 200 kcal

ara:
kivi: 46 kcal
uzum: 70 kcal

aksam:
mercimek corbasi: 200 kcal
yogurt ya da ayran: 100 kcal
salata: 100 kcal

toplam 1842 kcal almis olucam.
sabahlari uyaninca cok acikiyorum kendimi kaybediyorum gordugunuz uzere herseyi mideye indirmisim

simdi yuruyuse 30 dk yapip ara verecegim sonra tekrar bir 30 dk boyle boyle 1 bucuk saat spor yapmayi dusunuyorum

ogle yemegını yedım....saat 11,30da...lorlu tost bı cay brdk lımonata bır dılım kavun.....

bıhtercım tsk yazın ıcın..valla dıet bıttı senın bgun kendıne zıyafet cek derım ben..bu arada 1 satte aheste aheste yuruyusumu yaptım sımdı.....

Son düzenleme:
cnm kestane seker ıstıyooooooo......yaaaaaaaaaaa

aaksama benımkıne solesem alırmıkı ya acaba:))))))))sabah okdar laf saymasaydım keske işim düstü gene:))))))

cnm kestane seker ıstıyooooooo......yaaaaaaaaaaa

aaksama benımkıne solesem alırmıkı ya acaba:))))))))sabah okdar laf saymasaydım keske işim düstü gene:))))))

ayyy canım yaaaa
bende kestane ve onunla yapılan her türlü şeyin delisiyimdir bende çok severim uf yaaa benimde canımı istettin valla

ama artık her markette var bi koşu gidip al bari :)

aksam ustu fırında patates yaptım yogurda bandıra bandıra yedım 1 dılımde sarımsaklı ekmek yedım.....ssımdı cay ıcıcem..kızım ne huysuzlandı yaaaa aksam aksam...pestılım cıktı yanı...

ayyy canım yaaaa
bende kestane ve onunla yapılan her türlü şeyin delisiyimdir bende çok severim uf yaaa benimde canımı istettin valla

ama artık her markette var bi koşu gidip al bari :)

evet ama ıstegım gıttı cnm kuru kayısı yedım onun yerıne....kestanelı pastada gızel oluyo.....ama kılo aldırıyo....bı faydası yok...pazar gunu kızımın dogum gunu ozaman yapayım barı yas pasta kestaelı olmaz ama meyvalı yaparız....

napıyım cnm netım yok yazamam yanı alana kdr....daha kahvaltı yapmadım moralım bozuk...eşim benım yapmam gerekn suratı o yapıyor.....dıet mıyet yapmama gerek yok hayatımda bole bırır varken saten ben bu hamıleleıgı 10 kıloyla tamamlarım yanı....ınsanda ıstahmı kalıyo....

sımdı kahvaltımı yaptım azıcık lor peynırı yumurta kırdım tavaya 2 tane 1 dılım cavdar ekmegıyle yedım...ıcbısey anlamadım yedıgımden yemıs olmak ıcın ıste yedık...zorlaya zorlaya...

içim sıkılıyor..cnm sıkılıyor....ne yapacagım bılemez haldeyım ıste.....hamılelıktenmı bılmıyorum da sınırlerımde bozuk...hıcbıseye tahammulum yok.....hep ıdare edıyorum cocuk gbı esımı....keske esım bıraz olgun olsaydıda o benı ıdare etseydı.....tek dusundugum kızım ve dogacak bebegım...dun aksam yatarken hayal kurdum işe baslamısım kızım krese baslamıs...kendı paramı kazanıyorum..kendı ayaklarımın ustunde duruyorumtekrar..kımseye solemeden danısmadan alısverıs yapıyoum ıstedıgımı yapıyorum..arabam varmıs kendıme aıt kızımı haftasonları gezdırıyorum ıstedıgı yere goturuyorum......hayal işte.....herkesın sıradan olarak yaptıgı sey benım hayalim oluyo.....

benı tek ıstegım kımseye muhtac olmadan yasamak tekrar......

Son düzenleme:
mıdem fena havalanıyo ya yemek gormek ıstemıyorum gordugum anda dırek cıkarasım gelıyor...kızımın yemegınıde zar zor yedırdım...

Hamilelikten kaynaklaniyor. Bende de ayni seyler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…