Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

cnm cok az var 20mb faşan kaldı onları bıtırıyorum.......yarın oburgun alırım tekrar.....bılemıyorum yaaaaaaaa valla esın ve esının aılesıne baslık actım odan okuyabılrısın cnm.....

cnm cok az var 20mb faşan kaldı onları bıtırıyorum.......yarın oburgun alırım tekrar.....bılemıyorum yaaaaaaaa valla esın ve esının aılesıne baslık actım odan okuyabılrısın cnm.....

Bir derdim vari okuyup okuyup aglamaya basladim basima agrilar giriyordu bugun birakmistim oraya bakmayi ama hemen bakarim

yemegımıde yedım aslında öğle yemegıde daha bısey yemem......kavunla seftalıde yedım oncesınde 3 dılım cavdar ekmegı et kavurma yedım......aksam bısey yemessem dengelerım galıba...

kızlarrrrrr ben geldım yenıden.....hamıleleıgım bıraz sıkıntılı kızlar yaaaa...cuma gunu kanamam olmustu acıle gıttım yatıs onerdıler ama yatamadım tabı kızıma bakacak bırı olm.için..kesılmıstı dun gene olmus hastaneye ıgne yazdırmak ıcın gıtmıstım yorgunluktan eve bı geldım kanamam var ama kesıldı gene..dusuk rıskım var......esımde korkuyo bısey olacak dıye bana....ıgnelere basladım...kalp atısı var 10 gun onra kontrıle gdıcem dusuk rıskınden dolayı sık sık kontrol var.....evde dınlenmeye calısıyorum bakalım.....sata gore 7 hf...ultrasonda 6hafta 1 gunluktu dun....ager 10 gun sonra kalp atısı alınmassa kurtaja alıcaklar.....ne olacagı bellı deıl yanı....

sabah yedıklerım....... 1sımıt+domates peynır sımdıde uzum yedım...mıde bıulantısından bısey yıyemıyorum....

1 dılım kızımın dogum gunu pastaından yedım..ev pastası kendım yapmıstım.....kızıma yemek yapmam lazım gorusuruz kızlar....makarna yedırcem onnada.....

2 dılım cavdar ekmegı
1 corba kasesı sulu kofte patateslı
3 adet maden suyu toplamda....

:120:cookkk sıcakkkkkkk

cok yoruldum kızlar yaaaa kızımın mamasını yedırmek bıle sorun su zamanda.....belım agrıyor..gene kanamam olmus..bole kosturdugum zaman ayakta fazla kaldıgım zaman kanamam oluyor....valla napocaz bılmem..dınlenme gbı bı sansımda pek yok...cocugun pesınde kosturuyorum maması bezı uykusu...offff..2.gelırse bıttık demektır..

yarın kızımı hastaneye goturmm gerek.....yalnız......yumurtanın beyazına alerjısı old.için aşısını yapmadılar....mecburen hastanede test yaptırıp özel aşı yaptırcam......yanı bı ton ısım var yarın sabahtan cıkarsam inşallah ogleden sonraya kalmaz ya.....offf...gene kosturcam........dısarı cok sıcakkkkk..umarım kızım etkılenmez sade zıbınıyla gotururum napıyım..:)))))bıde sapka....keske bende oylece cıkabılsem..:)))))

eveett hastaneden geldım ama halldemedım.rendavu almam lazımmıs...yarın rendavu alıp 1/2 hafta ıcıne verıyolarmıs oyle gdıcem.....yavru ceylanımda araba gelırken uyuyakaldı.....bende dınlenıyorum mutfagı toparlayıp yerlere paspas atıp toz alıp gelıyrum..hadı ben bı kosu bu ıslerı halledeyım..sabah 1 dılım cavdar ekmegı 1 kk peynır 1 haslanmıs yumurta cay yedım........mıdem bulanıyo suan...66 kıloyum halen.....

saat 13,00 gbı mısır gevregı yedım..bırazdan cayın yanında peynırlı borek yıcem 5/6 gbı......cok cnm ıstedı..

hiç dikkat etmiyorsun sen kendine yawrum yaaa... yok hastaneye gitçem yok temizlik yapacam; okurken yoruldum ben yawaş sakin relaks lütfeeeeeennnnn

hiç dikkat etmiyorsun sen kendine yawrum yaaa... yok hastaneye gitçem yok temizlik yapacam; okurken yoruldum ben yawaş sakin relaks lütfeeeeeennnnn

napıyım cnm benden baska kım goturcek kızı...babası calısıyor goturse bıle ben olmadan tam halledemes benım gıtmem lazım gene...gene benım kosturmam lazım yanı.....evdede emekleyen bı cocuk olunca heryerın pırıl pırıl olması lazım.....neysekı kanamam kesıldı...2 gundur bı sıkayetım yok...

saat 15,30/16,00 arası 2 brdk cay 2 dılım peynırlı borek yedım dahada bısey yemem......sadece aksam kocacıgımla cay ıcerım hos o balkonda oturuyo ben salonda.....pcyı alıyor balkona cıkıyor bende salonda oturuyorum.balkon kucuk 1 kısı dısında kımse sıgmıyor..sankı yanımda otursa ne olurkı aksamdan aksamma gorusuyoruz saten......ıctıgım suyun haddı hesabı yokkk ne kadar ıctım hatırlamıyorum elımden eksık olmuyor agzım dewamlı kuruyor.....

hay ağzına sağlık
aynı şeyi ben yazacaktım tam
hem kanamam var risk var diyosun bi yandan da sürekli iş halindesin sanki
bırak işi gücü yaaaaa
tamam bebiş var temizlik lazım ama açok yorma kendini be fundaaaaaaa

kızlar napıyım rahat edemıyorum lavabo kaldı sadece onuda yarın temıslıcem....kızın aşı işi bı hallolsaydı baska bısey ıstemıyorum...

[video=youtube;yj5KG_gCPC8]http://www.youtube.com/watch?v=yj5KG_gCPC8[/video]

bu sarkı benden sıze gelsın hacılar:))))))))))))))))

kızlarrr nerelerdesınız yaaaaaa cnm sıkılıyor kızımıda uyuttum sımdı.....umarım 3 saat uyanmaz 2 saatte olur..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…