Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

afiyet olsun şekerim
senin menüler ohhh baya bi çeşitlenmeye başladı valla bak ben hala taze fasülye tırtıklıyorum :) ona şükür ama :)

ya canım bişe istiyo ama yazmayim şimdi canın ister belki az daha yazıyodum yaaaaa kız unuttum birden senin hamile olduğunu :)

tanış bakalım bebişinle :)

ogle:
semizotlu naneli biberli yogurt 150 kcal
patates kizartmasi 150 kcal
uzum 50 kcal
1 dilim tam bugday ekmegi : 55 kcal

aksam
mercimek corbasi ve yogurt yiyecegim

mercimek corbasini kirmizi ve yesil bir arada yaptim

winx benim mide bulantim bas donmem yok senn nasil bir de yemeklerden midem bulanmiyor. Hamileymisim gibi degil sadece duygusallik var asiri

winx benim mide bulantim bas donmem yok senn nasil bir de yemeklerden midem bulanmiyor. Hamileymisim gibi degil sadece duygusallik var asiri

herkesın hamılelıgı baska oluyor cnm .bendede yok...kızımda etten tıksınmıstım yıyemıyodum kokusu ceset gbı gelıyodu....amasuanda herhangı bısey yok bendede.....kızımdada olmamıstı...

kızımdan kalan yarım tatlı kasesı meyvalı yogurt+1 dılım ekmek+yagsız mantar(kavurma deıl kızlar sadece yagzıs mantar soteledım tavada)

aksama ne yesem bılemıyorum.....bıde bır buyuk kupa ayran ıctım.....

Son düzenleme:
aksamyemegı yemem lazım ama cay saatınde yedıklerımden canım bısey ıstemıyor.....ayy kızımın poposundan esıntı geld kızlar yaaaaaaaaaaa:)))))))))))))

cok acıkırsam meyva yogurt yada meyva süt yaparım kıslar artık......optum sızı sıskolar:)))))))))))))

Sabah
Doktora muayeneye gittim kan testi icin bir şey yemedim

Öğle
Peynirli sandviç 250 kcal

Aksam
Köfte 600 kcal
1 dilim ekmek 65
Salata 150
Ayran 100

Ara
1 İçli kofte 200

Toplam 1365 kcal
Yarına kadar bir şey yemek yok

merhaba hanımlar
benide kadın doğum dr diyetisyene gönderdi kilo almamam gerekiyormuş
kilom 73 1800 cal diyet yazdırmamı önerdi
bende diyetisyene gittim devlet hastenesine bana özel bir menü vermedi elinde çıkıtı halinde duran diyet verdi
ben pek uygulayamıyorum siz ne güzel başarmışsınız
yinede dikkat etmek istiyorum ama
bugün sabah tost açık çay arada meyve biraz önce semizotlu cacık akşam tekrar tost
bugün canım hep tost istedi
çok zor olcak galiba

Doktorum bana 3. Aydan sonra kendisi bir diyet verecek. Bu arada Ankara'da ki hamilelere söylemek istiyorum Faruk Abike çok iyi bir doktor. Herseyi açıklıyor, nazik, güleryüzü tavsiye ederim.

gittinmi kontrole kız merak ettim

gıttım bıhtercım.....ama cocuk gene gorunmedı ama yolc sacı mevcut yan yolc sac varsa bebekte var demektır....aspırıne basladım gunde bıtane kalp atısı alınıncada ıgnelere baslıcam bu arada 1 kılo daha almısım +2 kılo sımdıden moralım bozuk.....10 gun sonra kontrolum var..ayın 20sınde......doktor gorunmemesı normal dedı...daha cok kucuk kesesı 3 kat buyumus gelısme var dedı zaten azradada bole olmustu.....ultrasonda sata gore 2 hafta kucuk gorunuyodu....sonradan duzeldı...ıgnelere baslayınca..kan pıhtılasmasından dolayı bıraz gerıden gelıyo bebıs....

Slm kizlar nasıl gidiyor diyet ve hamilelik

ıyı cnm senın nasıl gdıyor +2 kılo almısım ben şimdiden.......onun ıcın sabah sadece 1 dılım cavdarın ustune peynır surdum yedım az cayla...sımdı evı toplamam lazım....nette az kalmıs esım sayesınde....opuyorum hepınızı canlarrrrrrrrrrrrrrr.....

Slm kızlar
Winx bebek kesenin icinde mı görünmüyor alttan mı baktılar ?

Slm kızlar
Winx bebek kesenin icinde mı görünmüyor alttan mı baktılar ?

evet canım alttan baktılar....ama normal dedı dr....benım hastalıgımdan dolayı..

az once ıkı bardak ev yapımı nanelı lımonata....yarım dılım cavdarla azıcık yumurta sahanda..sabahtan kalan...

uyaninca:
1 tatli kasigi uzum pekmezi : 50 kcal
1 tatli kasigi keciboynuzu pekmezi: 50 kcal
5 findik: 45 kcal

sabah:
1 yumurta 80 kcal
2 icli kofte: 400 kcal
1 salatalik 11 kcal
keci peyniri: 340 kcal
4 zeytin: 32 kcal

ogle:
mercimek corbasi: 200 kcal
semizotu nane biber li yogurt: 150 kcal

ara:
kivi : 46 kcal
sut: 100 kcal

ara:
ceviz : 54kcal
sut: 100 kcal

ara:
badem: 30 kcal
ayran: 100 kcal
uzum: 50 kcal

aksam:
1 dilim ekmek : 55 kcal
mercimek corbasi: 200
salata: 100 kcal
yogurt: 100 kcal

toplam: 2293 kcal almis olucam cok oldu

uzuldum gecmis olsun cnm

tsk canım 6+3 haftalık hamıleyım ultrasonda 5 haftalık olsa normal yanı....ıgnelere baslayınca duzelıyo....

öğle yemeğim..11,30...2 kepce yesıl mercımek yemegı
yarım dılım cavdar ekmegı
1 brdk lımonata

sımdıde maden suyu ıcıyorum......

bence gayet iyi gidiyorsun

bide ben sana şunu söyleyim böyle senin gibi çocuklarının arası çok az olan arkadaşım var ve kendisi kurudu kaldı kızcağız

ilk hamilelikte 28 ikincisinde de 10 kilo falan almıştı ama şimdi gör inanamazsın yani evde bebelerin peşinde koşmaktan bitti :)

bence hiç dert etme bunu tabiki biraz yorucu olacak ama şimdi sen bunları düşünme helede kilo alırsam veremezsem olayını hiç düşünme

valla billa evdeki 2 bıdık kızı eritti yani :) sende de öyle olur umarım :)

ınsallah benımde oyle olur yuruyusten geldım..cıkmadan bır kase yogurdun ıcıne 5 adet altınbasak dograyıp yemıstım.......lımonatayıda ıyıkı yapmısım ferahlatıyo ama fazla ıcmemek lazım sekerlı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…