- Konu Sahibi winx perisi
-
evett mantar kavurması 2 yumurtalı 2 dılım cavdar ekmegı bır buyuk brdk ayran azıcıkta patateslı omllet
artık ıkındıye kdr bısey yemem o zamanda meyva yerım.....cok doydum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:::)))))))))))))
winx benim mide bulantim bas donmem yok senn nasil bir de yemeklerden midem bulanmiyor. Hamileymisim gibi degil sadece duygusallik var asiri
merhaba hanımlar
benide kadın doğum dr diyetisyene gönderdi kilo almamam gerekiyormuş
kilom 73 1800 cal diyet yazdırmamı önerdi
bende diyetisyene gittim devlet hastenesine bana özel bir menü vermedi elinde çıkıtı halinde duran diyet verdi
ben pek uygulayamıyorum siz ne güzel başarmışsınız
yinede dikkat etmek istiyorum ama
bugün sabah tost açık çay arada meyve biraz önce semizotlu cacık akşam tekrar tost
bugün canım hep tost istedi
çok zor olcak galiba
gittinmi kontrole kız merak ettim
Slm kizlar nasıl gidiyor diyet ve hamilelik
gıttım bıhtercım.....ama cocuk gene gorunmedı ama yolc sacı mevcut yan yolc sac varsa bebekte var demektır....aspırıne basladım gunde bıtane kalp atısı alınıncada ıgnelere baslıcam bu arada 1 kılo daha almısım +2 kılo sımdıden moralım bozuk.....10 gun sonra kontrolum var..ayın 20sınde......doktor gorunmemesı normal dedı...daha cok kucuk kesesı 3 kat buyumus gelısme var dedı zaten azradada bole olmustu.....ultrasonda sata gore 2 hafta kucuk gorunuyodu....sonradan duzeldı...ıgnelere baslayınca..kan pıhtılasmasından dolayı bıraz gerıden gelıyo bebıs....
ıyı cnm senın nasıl gdıyor +2 kılo almısım ben şimdiden.......onun ıcın sabah sadece 1 dılım cavdarın ustune peynır surdum yedım az cayla...sımdı evı toplamam lazım....nette az kalmıs esım sayesınde....opuyorum hepınızı canlarrrrrrrrrrrrrrr.....
Slm kızlar
Winx bebek kesenin icinde mı görünmüyor alttan mı baktılar ?
evet canım alttan baktılar....ama normal dedı dr....benım hastalıgımdan dolayı..
az once ıkı bardak ev yapımı nanelı lımonata....yarım dılım cavdarla azıcık yumurta sahanda..sabahtan kalan...
uzuldum gecmis olsun cnm
bence gayet iyi gidiyorsun
bide ben sana şunu söyleyim böyle senin gibi çocuklarının arası çok az olan arkadaşım var ve kendisi kurudu kaldı kızcağız
ilk hamilelikte 28 ikincisinde de 10 kilo falan almıştı ama şimdi gör inanamazsın yani evde bebelerin peşinde koşmaktan bitti :)
bence hiç dert etme bunu tabiki biraz yorucu olacak ama şimdi sen bunları düşünme helede kilo alırsam veremezsem olayını hiç düşünme
valla billa evdeki 2 bıdık kızı eritti yani :) sende de öyle olur umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?