Winx Perisi'nin Hamilelik Diyet Günlüğü

fundaaaaaaaaaaaaaa nerdesiiinnnnnnnnnnnnn:)

kız uyudun kaldınmı kapı arkalarında :) artık uyku esir almaya başlar seni bacım

ben küçükken uykuya çok düşkünmüşüm kapıların arkasında uyurmuşum gizli gizli :) kimse bulup uyandırmasın diye :) hahahahahah

alemsın kız valla hıc uykum gelmıyo canım....azrada cok uyurdumda bunda enerjıgım yanı::::::::)))bende bebekken annem besısge koyuymus benı elımede bıberonu verıyomus ben sutumu emıp uyurmusum aksama kadar annem nefesımı dınlermıs oldumu dıye dusun hareketsız bısekılde aksama kadar..ıhtıyaclarımı karsılamaya kalkarmısım...annem hep komsulara falan gdermıs dusun o derece:))))

sabah yedıklerım...8,00..2 dılım cavdar ekmegı
1 bardak süt
bıraz peynır
2 catalda bıber kızartması

9,30...ananas ve seftalı kızımdan kalan azıcık 1 kasık kadar

ananas ıstah kapatıyor kızlar ac karna bır dılım yıyın hem kabızlaga ıı gelıyor hemde ıstah kapatıyor bıde kanı sulandırıp pıhtılasmayı onluyomus..ıgnelere baslayana kdr yyım dedım bende....

Winxcim bebeğin hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah, size huzur, mutluluk getirsin bol bol.

tesekkur ederım canım

öğle yemegım.....3 dılım cavdar ekmegı
yogurtlu bıber kızartması 4 adet falan
3 catal ırmık tatlısı
maden suyu

off kızartma yemeyım yaaaa demı kızlarrr bırazda dısarı cıkayım beegımı parka gotureyım hemde yedıklerımı yakayım bıraz:))))))))gorusurukkkkk

ohhhhh dakka bir gol bir tatlılar kızartmalar maşşallaahhhhhhh

şaka şaka

canın istiyosa ye tabi ucundan :)

1 saate yakın yururdum market yolunu uzattım..yokus yukarı arabayla....4,5lt yogurt mayaladım:)))))))
bıdaha yemıycem canım ya
tam bugday erıstesı aldım ondan yesıl mercımk corbası yapıcam lımonlu guzel olur demı ama yesıl mercımek kalmamsı ya ben var zannedıyodum yarına kaldı....aksama sadece sut ve meyva var baska bısey yok....

makarna haşla yağsız
sarımsaklı yoğurtla mantı gibi üzerinede biraz yağda nane ve biber kavur dök ye canım

offffffffffff ben çok sıkılganım bugün yaaaaa canım bişe istemiyo

burdan da sıkıldım sürekli bişeler yapmak zorunda olmaktan da sıkıldım buraya gelip hesap vermektende sıkıldım diyettende yeşil çaydanda öğğğğğğğ geldi valla

şu kiloyu bi vereyim ben buralardan kaçar valla benim sürem doldu uzatmalardayım

seni ziyerete gelirim ama misafir olarak :) karışırım yani sana her şekilde merak etme şekerim:)

hastalıktanmıdır nedir offf herkesi dövesim var

Hamilelikte böyle beslenememlisiniz. Hamileyim diye abartıp 30 kilo alın demiyorum ama bolca et, bolca peynir, kepeksiz ekmek, bolca süt, balık, ceviz, badem, yumurta sık tüketmeniz gereken gıdalar. Bitki çaylarından da siyah çaydan da kahveden de uzak durmalısınız. Meyveyi çok bol yemelisiniz. Siz 10 kilodan fazla almayacağım derken kemiklerinizdeki kalsiyumu ve kanınızdaki demir seviyesini yerle bir etmeyin aman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…