Xiaomi ile başım belada

Ayalardan “kenarları süpür” seçeceğini seçip evin haritasını çıkarmasını sağladınız mı?
Tüm halılarınız saçaklı mı? Benim mutfak yolluğu saçaklı. Yolluğun iki ucuna sandalye koyuyorum. Sandalye olunca takılmıyor.

Eğer halıların saçakları uzunsa kesip kısaltın ve sandalye, sehpa gibi bir şey koyun saçaklı ucuna
Ayarlarımda kenarları süpür özelliği yok
bazı halılar öyle ama harita oluşturana kadar em azındam onları kaldırıcam galiba

Canım bende yaşadım aynı sorunu ve aynı model kullanıyorum inanın aldığma çok pişman oldum demiştim ama şuan okadar memnunum ki iyiki almisim. Öncelikle halinin sacaklarina takılınca kalıyor ya hiç elinle mudahele etmiyorsun. Telefonuna uyarı geliyor sen mihomeden temizliği başlat düğmesine tekrar basıyorsun. O kendini bir şekilde kurtarmayi öğreniyor. Sessiz ayarına alıp bütün evi sabırla taratın. Benimki bir kere gezmeye bütün evin haritasını çıkarmıştı. Ama tabi ilk aldığım günün 3cu günü servise gitmişti gelince herşey normale dönmüştü. Birde ben bütün halıları kaldırmıştır harita cizdirirken. İnce halılar oldugu icin
Galiba cumartesi günü evdeyim bende senin gibi bütün halıları kaldırıcam canım
Resmen yaşadığım olayı dile getirmişsin
Tam olarak anlatmak istediğimde buydu
Çok tşk ederim
Haritalandırmayı 1 kerede çıkartıp kayıt mı yaptınız ?
Mesela benimki 1 kere süpürüd harita çıkarttı 2.kenarlara başladı ama o sıra şarjı bitit ve ben kapattım harita gitti
Galiba yanlış yaptım

Sanırım 2-3 halımı bu şekilde yapacağım
Ama haritalandırmayı çözsem şuan başka birşet istemiyorum
Çok yordu 3 gündir beni gerçekten de
Bugğn bıraktım artık
Yarın akşam sabaha kadar çalıştırıcam.
Herşeyi kaldırıp haritayı çıkartıcam inat ettim artık

Ama siz onları tekrar yerine koydugunuzda harita yine başa döner herhangi bir şeye takıldığında.

Gerçi bazı süpürgelerin haritasız modları var, onlardan biri mi sizin ki

Ama siz onları tekrar yerine koydugunuzda harita yine başa döner herhangi bir şeye takıldığında.

Gerçi bazı süpürgelerin haritasız modları var, onlardan biri mi sizin ki
Yok ya harita oluştur diyor
Harita kaydını da açtım
Ama takılıyor mesela bem kaldırıyşrum yeniden başlıyorum çat diye harita gidiyor 0 dan başa sarıyorum 😔😔😔

Ayarlar da çıkması lazım model den dolayı mı yok ki:deli:
Benim eve haritalandırma için sarjı yetiyor ama süpürme yapamaıyor pili fullken bile

Sarj istasyonu yatak odasındayken sürekli bozuluyordu harita
Meğer internet çekmediği içinmiş salona aldım istasyonu düzeldi
İnt de mi var ya
Amma tefarruatlıymış maşallah

Galiba cumartesi günü evdeyim bende senin gibi bütün halıları kaldırıcam canım
Resmen yaşadığım olayı dile getirmişsin
Tam olarak anlatmak istediğimde buydu
Çok tşk ederim
Haritalandırmayı 1 kerede çıkartıp kayıt mı yaptınız ?
Mesela benimki 1 kere süpürüd harita çıkarttı 2.kenarlara başladı ama o sıra şarjı bitit ve ben kapattım harita gitti
Galiba yanlış yaptım
Mesela şarjı bitiyor ya canım hiç dokunmuyorsun o kendi gidicek istasyonuna. Bende %15 kalınca şarjı alıyordum elime şarj yerine götürüyordum harita gidiyordu. Bana bı video attılar servisten. Bulabilirsem sana instagramdan ataym canım. Çok işime yaramıştı.

Telefonunuzdan cihazı tıkayınca sağ üstte üç nokta var
Orayı tıklayın, “kenarları süpür” ü tıklayın. Tüm evin sadece kenarlarını süpürerek haritasını çıkarır. Hem de çok kısa sürer
Bu modelde yok kuzum o . Bende baktım. Aslında çok basit ama kurulumunu izlemeden yaptığımız için böyle oluyor

Back
X