- 1 Temmuz 2020
- 1.274
- 1.048
- 83
- 33
- Konu Sahibi selcanevrenn20
TanikideSorunu çözerseniz yazın mutlaka az bilgi oluyor bu konuda
Ben de baya okumuştum çözmek için
Mutlaka yazıcam
Herkesi aydınlatıcam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TanikideSorunu çözerseniz yazın mutlaka az bilgi oluyor bu konuda
Ben de baya okumuştum çözmek için
Onlar harita olmadan nasıl temizliyor PekiBu robotların haritasız olanları vardı genelde bu haritalarda bu tarz problemler var ,fiyatı 2 katı ama onu alsaydınız kalıcı çözüm:)
Ya ciddi misinMesela şarjı bitiyor ya canım hiç dokunmuyorsun o kendi gidicek istasyonuna. Bende %15 kalınca şarjı alıyordum elime şarj yerine götürüyordum harita gidiyordu. Bana bı video attılar servisten. Bulabilirsem sana instagramdan ataym canım. Çok işime yaramıştı.
Aklahım eşimşe beni görseniz krizlere girersinizBu modelde yok kuzum o . Bende baktım. Aslında çok basit ama kurulumunu izlemeden yaptığımız için böyle oluyor
hali sacaklarini seffaf genis bantla yapistirin, gecici cozum.Arkadaşlar iyi akşamlar
3 gün önce xıaomi 1c 2 model süpürge aldım.
süpürgeyi ilk akşam açtık. Kullandık. Çok gizel şekilde süpürüyor. Gerçekten hakkını yiyememem.
Yalnız 3 akşamdır haritalandırma işini çözemedim.
Dün evi 1 kere güzel süpürdü.
Şarjı bitti kapattım yattım sabah işe gidicem diye.
Bugün tekrar deniyorum.
yalnıx sorunum şu;
Halının saçaklarına takılıyor duruyor. Düzeltiyorum. Haritalandırması kayboluyor yeniden başlıyor.
Tam güzel gidiyor diyorum halıya takılıyor birşey oluyor. Duruyor. Sonra harita yine gidiyor.
İnt araştırdım. Bırakın kendisi istasyona dönene kadar temizlivek. Bazen 3 kere yapması gerekir temizliği diyor. Yalnız ben daha 3 kere temizlik yaptıramadım ki :)
Bunun daha kolay yöntemi yokmudur
Lütfen kullananlar yazabişir mi
Bu çok mantıklı düşünemedim ben çok iyi bir yöntemhali sacaklarini seffaf genis bantla yapistirin, gecici cozum.
Harita çıkartırken hiçbir yere takılmaması ve hiçbir şekilde müdahale edilmemesi gerekiyormuşBende farklı bir modeli var halımın saçakları uzun değil takılmıyor ama aldığımda takılırsa diye üstüne bant yapıştırmayı düşünmüştüm sizde saçakların üstünden bant yapıştırabilirsiniz bırakın takılsın kendi kendine çıkar kurtulamadığında bildirim yolluyor zaten ben evde yokken çalıştırıyorum genelde kendisi temizleyip istasyona dönüyor bazen bazı yerlerde takılıp kaldığı da oluyor tabii çok müdahale etmeyin makinanın beyniyle oynarsınız
Ben yaşamıyorum çünkü takılacağı herşeyi kaldırıyorum o girmeden mutfaktaki kilimi banyodaki paspası damacananın önündeki havluyu kaldırmış oluyorum o da engelsiz bir biçimde temizliyor evet takıldığı yerden siz kaldırınca “nereye geldik yaaa burası neresiiiii” kafasına bürünüp geçmişi unutuyor o yüzden müdahale etmenizi gerektirecek herşeyi kaldırın işi çözerseniz büyük kolaylık aman şarj cihazı felan kalmasın ortalıkta bi kere eşimin kulaklığını dolamıştı fırçasına evin heryerinde aradık da sonradan aklıma geldi altına baktıkHarita çıkartırken hiçbir yere takılmaması ve hiçbir şekilde müdahale edilmemesi gerekiyormuş
Yani takılması slrun değil aslında
Tele bildirim geliyor gidip düzeltiyorum ve başlatınca haritası yine kayboluyor
Gerçekten konu hakkında doğru düzgün video ya da yazı yok
Eğer çözersem gerçekten aydınlatıcı bir yazı yazıcam
Bu durumu bir tek ben yaşıyor olamam
Evet bizde bı sinir krizi geçirmiştik . Yani herkesin başına geliyorAklahım eşimşe beni görseniz krizlere girersiniz
Eşim kurcalıyor
makinayı salmıyor ki
Salsa kendi haline belki gerçekten yapacak
Ay allahım yaBen yaşamıyorum çünkü takılacağı herşeyi kaldırıyorum o girmeden mutfaktaki kilimi banyodaki paspası damacananın önündeki havluyu kaldırmış oluyorum o da engelsiz bir biçimde temizliyor evet takıldığı yerden siz kaldırınca “nereye geldik yaaa burası neresiiiii” kafasına bürünüp geçmişi unutuyor o yüzden müdahale etmenizi gerektirecek herşeyi kaldırın işi çözerseniz büyük kolaylık aman şarj cihazı felan kalmasın ortalıkta bi kere eşimin kulaklığını dolamıştı fırçasına evin heryerinde aradık da sonradan aklıma geldi altına baktık![]()
Ahahahahaha çok mantıklıEvet bizde bı sinir krizi geçirmiştik . Yani herkesin başına geliyorbence bu haritalandirma işlemini evde yokken yapın. Onu izlerken sağlığınızdan oluyorsunuz.
sonradan alisiyorsunuz tabi
Aslında yönetmekte bişey yok mihomeden temizliği başlat yapın bırakın kendi halineAhahahahaha çok mantıklı
Evden çıkmayı da düşündüm
Ama yeni oluşacağı için biyerde sıkışıf diye korktum
Uzaktan da yönetemem diye korktum
Valla bugün çözücem üzerine gidicem artık
Evet ama biyerd takılınca tekrar başa sarmak kötüAslında yönetmekte bişey yok mihomeden temizliği başlat yapın bırakın kendi haline
Hayır işte takılınca mesaj geliyor size bildirim. Siz tekrardan temizligi başlat düğmesine basicaksiniz. Yeniden başlatmiyor ozaman. Ama en güzeli halıları kaldırmak.Evet ama biyerd takılınca tekrar başa sarmak kötü