- 13 Şubat 2020
- 13
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi Duygu celik
-
ben 1 yıldır kullanıyorum, mopsuz olanlardan.MERHABALAR ARAMIZDA XİAOMİ ROBOT SPÜRGE KULLANANLAR VAR MIDR ? MEMNUNMUYUZ KULLANIMI NASIL YER YERI TEMZILIYOR MU ARKASINDAN TEKRAR GEREK KALIR MI VEYA HANGI MARKALARI KULALNIYORSUNUZ ALACAGIM AMA ONCE BILGI ALMAK ISTEDIM :)
MOPSUZ OLAN DERKEN BU MOP DEDİGINIZ AYRICA SILME MAKINASIDA OLUYOR ONDAN MI BAHSEDIYORSUNUZ YOK SA SADECE SUPURME OLAN MI BEN HIC ANLAMIYORUM İZLİYORUM AMA KAFAM YATMADI BI TURLU EN SON CAREYI BURDA BULDUM :) SİZİNKSİ HANGISI ACABA PAYLASIRMISIZ BI ARASTIRAYIM .ben 1 yıldır kullanıyorum, mopsuz olanlardan.
çok memnunum. evimizde sadece salonda halı var, eşyalarımızın altı hep yüksek, o yüzden her yere girip çıkıyor.
giremediği çok az yer var evde, oraları da kendimiz büyük makineyle alıyoruz.
3+1 evim, yer süpürmek bi işkenceydi önceden. şimdi kendimiz evde yokken uzaktan bağlanıp çalıştırıyoruz, temiz eve gidiyoruz. evi çok silmeye bile ihtiyaç duymuyoruz, çünkü yeri vakumlayarak süpürüyor, ıslak mendilde hiç leke olmuyor mesela.. 10 günde bir siliyorum evi o yüzden.
"Xiaomi Yüksek Emişli Akıllı Robot Süpürge - Mi Vacuum Cleaner" bu şekilde search ederseniz bulursunuz.MOPSUZ OLAN DERKEN BU MOP DEDİGINIZ AYRICA SILME MAKINASIDA OLUYOR ONDAN MI BAHSEDIYORSUNUZ YOK SA SADECE SUPURME OLAN MI BEN HIC ANLAMIYORUM İZLİYORUM AMA KAFAM YATMADI BI TURLU EN SON CAREYI BURDA BULDUM :) SİZİNKSİ HANGISI ACABA PAYLASIRMISIZ BI ARASTIRAYIM .
PEKİ BUNALRA HARITA YUKLENIYOR DIYOLAR O NASIL OLUYOR VE BU HARITA HER CALSITIRMADA SILINIYORMUS HER SUPURMEDE TEKRAR HARITAMI YAPMAM GEREKICEK"Xiaomi Yüksek Emişli Akıllı Robot Süpürge - Mi Vacuum Cleaner" bu şekilde search ederseniz bulursunuz.
bendekinin bir üst modelinde mop var, hem süpürüyor hem siliyor.
Siz bir şey yapmıyorsunuz kendisi haritalıyor evi.PEKİ BUNALRA HARITA YUKLENIYOR DIYOLAR O NASIL OLUYOR VE BU HARITA HER CALSITIRMADA SILINIYORMUS HER SUPURMEDE TEKRAR HARITAMI YAPMAM GEREKICEK
Siz bir şey yapmıyorsunuz kendisi haritalıyor evi.
[/QUOTE
KOSELERI FALAN IYICE TEMIZLIYOR SIZ URUNU NEREEDEN ALMISTINIZ HEPSI BURADADA VS BASKA SITELERDEDE VAR AMA
evet bu, bilemiyorum silmesini hiç.Xiaomi Mijia Robot Vacuum Mop Pro Cleaner Paspas Ve Robot Süpürge Fiyatları ve Özellikleri ACABA BIR UST MODELI BU MU SIZINKININ ACABA SILMESI NASILDIR
Merhabalar, aldınız mı robotuMERHABALAR ARAMIZDA XİAOMİ ROBOT SPÜRGE KULLANANLAR VAR MIDR ? MEMNUNMUYUZ KULLANIMI NASIL YER YERI TEMZILIYOR MU ARKASINDAN TEKRAR GEREK KALIR MI VEYA HANGI MARKALARI KULALNIYORSUNUZ ALACAGIM AMA ONCE BILGI ALMAK ISTEDIM :)
Hangi modeli aldınızBenimki hem süpürüyor hem siliyor çok memnun kaldım. Bugün 5. Gün 4 gündür günde 2 defa süpürttüğüm evden çıkan tozu görseniz şaşırırsınız.evin havası değişti resmen. Çocuklu ev olunca temizlik yaptığım gün bile temiz gorunmuyordu bu kadar. Sessiz olması da çok güzel gece 12 de bile çalıştırsam komşuya ses gitmez. Çocuk uyurken çalıştırıyorum mesela uyandırmıyor.
Fiyat olarak da haftalık temizliğe kadın almakla kiyasladim. Ayda 400 lira kadına veriyordum şimdi daha azını 9 ay taksit olarak vereceğim sonrasında da makine benimle kalacak
Xaomi mijia 1c 2 in 1 vacuum mop canımHangi modeli aldınız
Kaça aldınız birde hangi sitedenXaomi mijia 1c 2 in 1 vacuum mop canım
Kaça aldınız birde hangi siteden
Yorumlarda çok eşya olan evler için uygun değil diyor, sizin bu konudaki fikriniz nedir.Gitti gidiyordan indirimdeyken 2599 a aldım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?