• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

arkadaşlar su an aşırı bir yoğunluk yasıyorum özel mesajlarda sıkıntı yaratuyor. ö yüzden sırayla dönücem herkese aynı ürünü isteyenler oluyor o yüzden önce kim istediyse ona göndericem ilginize teşekkürler. birde pazartesi kargo yapabilirim bunları

canım benim acelem yok..bana ayır istediğim elbiseyi..sen yoğunluğun bitince bana dönüş yaparsın canım..

mesaj attım size 42/44 beden hangileri acaba penye pantolonlar kaç beden siyah tulum kaç beden rica etsem

canım penye pantolonlar sana buyuk gelir tulum l beden olur o sana birde vizon rengi onu şifonlu bir bluz var coton o sana uyar .pembe tonlarında yakasında altın zımba gibi bişey var oda sana uyar başka da bakayım şimdi

yeleği değil bluzu sormuştum ,yelek kalsın .size ayırttıklarım olsun o zaman .mont ve 5 üst .

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ilginiz için açıkçası fiyatları uygun yaptımki satılsın. bende mutlu olayım siz de :)) tabi birde kıyafetlerimi beğenmenizde beni ayrıca mutlu etti. ben işyerindeyim ara ara bakabiliyorum o yüzden kusuruma bakmayın. ama inanın hak geçmesin diye mesaj sırasına göre urunleri göndereceğim hafta sonu çok çalışmam lazım :)) bi arada kalan urunleri tekrar yayaınlarım

Rubicimmmm penye pantolonların bedeni nedir? vede 10 luklarda kahve kemerli elbise ve kasha siyah elbiseyi tunik gibi kullanabilr miyim pantolon üstüne :)

eşofmanklar satıldı mı rsimlerin beden durumları kaçtır kaç kiloya olurlar

EŞOFMANLAR SATILDI CANIM. elbiselerden de kahve kemerli olan ve siyah trıko satıldı

pembe elbise duruyor 4 beden 48 bedene kadar rahat olur. bu tarz elbiseler verev kesim olduğu için 44-48 arası rahat giyer

siyah üstü çiçekli koton elbise xl dır oda 48 e kadar rahat olur esnektir. boyu diz hizasındadır. düşünürseniz özelden görüşelim

Back
X