Xl deposu yeni kıyafetlerle 45.sayfadan itibaren

Eki Görüntüle 978283 Eki Görüntüle 978282 Eki Görüntüle 978284
canım bunları sattınmı satmadıysan pantolonun bedeni ve boyu+diğerlerinin bedenini öğrenebilirmiyim

onlar duruyor canım.

1- çiçekli bluz L-xl olur beden dir. yalnız o hazır değil diktirmiştim haberin olsun 10 tl
2-pantolon defacto 40 beden yazıyor ama 42 iken almıştım çok rahat oluyordu 15 tl
3- siyah simli triko da 44-46-48 iken bile giymiştim 3 bedene de uyumlu 10tl

arkadaşlar elimde kalan urunleri tekrardan toparladım. birazdan onları da eklicem.

ben alıntılarken resimlerin sırası kaymış senin eklediklerindeki sırayla canım onları ayır bana :)

tamam canım senin 6 parça ürününü ayırdım özelden de mesaj attım.

Arkadaslar benim bir de rofleli 8 parca gercek sac katli olmayan uzun citcitlarim var.aldim inanin 2 kere taktim.koydum kenara ilgilenen olursa foto eklerim

en son elimde kalan urunler halen satıştadır. cpk az urunum kaldı takas inidirim her turlu bitirip sayfamı kapatmak istiyorum arkadaşlar :))

geçen sene 30 kilo verip elimdeki tüm büyük beden kıyafetlerimi dağıtmıştım. şimdi yine kilo aldım. giyecek hiçbirşeyim kalmadı. yine diyete başladım ama birşeyler alsam iyi olacak. Elinizde kalan ürünleri eklemeniz mümkün mü?

ben özellikle deri yelek, yeşil kabanla ilgileniyorum. Tabi diğerlerine bakacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…