- Konu Sahibi xxtinaxxoxzqe
-
inşş çok iyi olur cnm ameliyatin çok sevinicem buna bende aynı devreleri geçirdiö çünkü sana yardımcı olurum her konuda..bide aklımdayken şey diyim sana ameliyat günü için asaat 7:30da 12. katta ol diyolar ben 7:20 de orda oldum ama 3.sırada girdim ve 14:30 kadar ac susuz bekledm önceki günden gece 12den sonra yemek yeme içme yok. o yüzen zorluk çektim baya yani 7:30 deselerde erkenden git hemen alsınlar kurtul cok yogun oluyo cnkü
canım hiç önemli değil.bilirim o stresli günleri.hele seninki daha stresli olur ailenden gizli yapacağın için bu işi:))dediğim gibi eğer bir aksilik olmazsa seni ziyaret edeceğim.Tatil olduğu için insanın ne zamn nerede olacağı belliolmuyor.belki il dışıbelki önemli bir düğün bilemiyorum bir işim çıkmazsa mutlaka geleceğim.haberleşiriz yine.öpüyorum...:)
Canım evet haberleşiriz.Evet Canım,tatilde insan göçebe oluyo:)
Gelemezsen dahi Canım telefonunu almak,sorum olduğu takdirde senle irtibata geçmek isterim;çünkü malum yanımda pc olmayacak,bi süre uzak kalacam o günlerde
canım benim hay hay tabiki özelden numaramı veiryorum sna şimdi.bişey olursa ararsın:))
Sağol Kulübün Güzel Meleği.
teşekkür ederim canım,şımartıyorsun beni.Utndım kız bu sözleri görünce:)
Çok içtensin Canım,o yüzden benim de içimden geliyo,hak ediyorsun.
teşekkürler canımopuyorumnanaktan
önemlisin canımhihoyyyt
kız yeter iltifat etme artık bana.utanıyorum ama:))teşekkürler..
ada neler yaptın gün falan aldın mı:)
Canım zaten günüm belliydi.19Ağustos'a almıştım.İşte sizdeki güzel sonuçaları gördükçe bi an önce o günün gelmesini bekliyorum. Sendeki durumlar nasıl,burnun ne durumda?
canım , maalesef hiç beğenmedim.
çok kalkık ve hiç doğal durmuyor..
yapıldığı her halinden belli.
hayır bide çok küçük görünüyosun ne gerek vardıki ?
eski halini görmediğim için bişey diyemiycem ama bence gereksiz bir işlem olmuş..
Allahın verdiği gibi doğal durmadığı çok belli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?