xxtinaxözqe Burun Eztetiği Ameliyatı

Canım Sağol,inan bi an önce olup çıkmak istiyorum.Hani sizlerdeki güzel sonuçları görünce durup boş boş beklemek zor geliyo.Bende hayırlısıyla olmak,sonucunuda mutlu bi şekilde sizlerle paylaşmak istiyorum.Evet bekleyiş herşey için zordur,ki böyle bi stresli ameliyat için dahada zor olduğunu tahmin edebiliyorum.
Gözden ameliyat olmuştum,daha doğrusu alt kipriğimin altında sonradan oluşan ve gittikçede büyüyen bi et parçası alınmıştı.Çok küçük bi ameliyat olmasına rağmen çok panik yapmış,çok heyecanlanmıştım.Normalde çok çok şükür hastanelik pek işim olmaz,bugüne kadarda çok çok şükür hastanede hiç yatmadım.Ameliyat için göz servisinde endişeli beklerken endişemi farkeden bi yaşlı teyze bana"kızım hiç korkma,çok basit bi ameliyat,bak benim 3.ameliyatım olacak,hiç ağrımıyo,duymuyosun vs."diyerek teselli verdi,sayesinde çok ama çok rahatlamıştım.Ameliyathane kapısında beklerken onun ismi benden önce okunupda ağlayarak çevresindeki insanlara "hakkınızı helal edin" demesi benim korkumun birden tavan yapmasına sebep oldu,çooook heyecanlanmış,korku dolu gözlerle bana teselli veren,hiç duymayacaksın,ben kormuyorum diyen teyzeye bakıyor,onun "hakkınızı helal edin" demesindeki manayı iyiniyetli algılamaya çalışıyrdum;ama nafile tabi... :)
Teyzenin o yaptığına şuan halen gülmekteyim.Bari benim gözümün önünde deme bunu dimi:)
Ama o zaman çok korkmuştum,teyze ölüm psikolojisiyle ameliyata girdiği için:)...
Vay be,şimdi gülüyorum.İnşllh burun ameliyatımda az korkusuz ve sonrasında çok güzel anılar bırakan bi macera olur.
Neyse Canım bi şey soracam:
Sen doktorun özel muayehanesine gitmedin dimi,acaba gitmek gerekir mi?
Bilge beyin elinden geçmiş güzel arkadaşlar bu sorum sizlerede:)

slm arkadaşlar ben de malatyada yasıyorum bilge türk e amılyat olayım dıye dusunuyoırum acaba sgk kayıtlıyım ne kadar ücret alıyorlar ayrıca bılge turk un muayenesı varmı bana özelden atarsanız cok sevınırım tşk ederim

Canım evet haberleşiriz.Evet Canım,tatilde insan göçebe oluyo:)
Gelemezsen dahi Canım telefonunu almak,sorum olduğu takdirde senle irtibata geçmek isterim;çünkü malum yanımda pc olmayacak,bi süre uzak kalacam o günlerde

canım benim hay hay tabiki özelden numaramı veiryorum sna şimdi.bişey olursa ararsın:))

canım , maalesef hiç beğenmedim.
çok kalkık ve hiç doğal durmuyor..
yapıldığı her halinden belli.
hayır bide çok küçük görünüyosun ne gerek vardıki ?
eski halini görmediğim için bişey diyemiycem ama bence gereksiz bir işlem olmuş..
Allahın verdiği gibi doğal durmadığı çok belli...

Canım zaten günüm belliydi.19Ağustos'a almıştım.İşte sizdeki güzel sonuçaları gördükçe bi an önce o günün gelmesini bekliyorum. Sendeki durumlar nasıl,burnun ne durumda?

bende yavaş yavaş şişlikler iniyo cnm bir sorun yk suanda birde burnunmun içindekiler inse süper olucak:)

o sizin düşünceniz tabiki begenmeyebilirsiniz.. ben memnununm suanda ve gerek gördüğüm için yaptırdım tabiki Allahın verdiginden daha güzel olamaz ama ben böyle daha mutluyum o yüzden iyiki yaptırmışım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…