ya ailen ya biz dediler o ise beni yarı yolda bırakacak gibi .. güvenemiyorum...

canım bence bu ınsanla evlılıgı bıraz düşün derim ben de boyle bı cvp duysam butun ınancım guvenım gıderdı madem cok kararlı degıl kendısı bılır

Annesi de aıp etmiş yani namussuz bir insandan bahseder gibi

Dayımın bir sevgilisi vardı, çok seviyorlardı. Yengemler eltileri olacak kızı istemediler, bizden değil, adet gelenek göreneklerimizi bilmez vs. diye kızın ailesini doldurmuşlar bizim oğlan sizin kızı elimde oynatıyor gizli gizli buluşuyor diye söylemişler tabi kızın babası ne yapsın? Kızı uzakta yaşayan abisine gönderip ilk isteyenle evlendirmişler. Sonradan görücü usulüyle istedikleri gibi kendi köylerinden bir kız bulundu ve evlendiler. Gelin öyle fena çıktı ki anneannemin üstüne bile yürümüş, evden herkesi kovmuş, zaten iş yapmaz hayatta. Gelene hoşgeldin demez servis yapmaktan üşenip odasına kapanır. Annem de dedi "alın size sizin köyden gelin"...

öncelikle erkek arkadasınızla evlenme fikrini iyi bir düşünün derim şimdiden bu sekilde yan çizmesi tabiki kararının arkasında durmadıgını emin olmadıgını gösteriyor fakat benim deginmek istedigim diger konu yüzükleri takıp ailesiyle görüşmeye gitmeniz sadece sizin için degil genel olarak yazıyorum ben bu olayı son derece yanlış buluyorum tamam kendi aranızda karar vermeniz çok güzel ama zaten erkegin ailesinin kızı istemeye gelme amacı yüzügü takmak için kızın ailesinden izin istemektir rızlarını almaktır bence büyükler bunu yanlış algılıyorlar ve gençlerin başlarına buyruk hareket ettigini düşünüyorlar sizde kayınvalidenizin özellikle hoşlanmadıgı birkaç şey daha olması iyice şanssızlık olmuş tabi allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…