- 2 Kasım 2015
- 2.498
- 5.895
- 158
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Terkedilmek üstüne mi ? Ee siz ne zaman beraberdiniz ki.taciz yok daha neler ya lutfen teklif edildi reddettim bu kadar.aklom da celinmez.hayir dedim bitti.tek sorun ben uzgunum ama bunu asarim.dunyadaki tek adam degil benim ilk askim da degil.terkedilmek uatune bu bagisikligim zayifladi sanirim.gecer..
o degil erkek arkadasim gittiTerkedilmek üstüne mi ? Ee siz ne zaman beraberdiniz ki.
esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi.
suraya her yazdigimda bu daha yazmayacagim diyorum icimden yine yaziyorum ama bu sefer disimdan diyorum bi daha yazmayacagim.yorumlara tesekkurler.adami polise vermeyi okuduktan sonra uzuntum muzuntum kalmadi bastim kahkayi zaten.dava ac polise ver ya hu adam rahatsiz etmiyir duygularini anlatti.hayir dedim konu kapandi.bu..ve haziranda ayriliyirum zaten.biraz disari cikayim kafam dagilsin.gecer bu mu gecmeyecek
suraya her yazdigimda bu daha yazmayacagim diyorum icimden yine yaziyorum ama bu sefer disimdan diyorum bi daha yazmayacagim.yorumlara tesekkurler.adami polise vermeyi okuduktan sonra uzuntum muzuntum kalmadi bastim kahkayi zaten.dava ac polise ver ya hu adam rahatsiz etmiyir duygularini anlatti.hayir dedim konu kapandi.bu..ve haziranda ayriliyirum zaten.biraz disari cikayim kafam dagilsin.gecer bu mu gecmeyecek
Üzülmemem için bir çok neden söyleyebilirim. Adam adi pislik şerefsiz herifin teki sen zannediyorsun beni seviyor hayır seni sevmedi senin gibi daha bir sürü kadın vardır emin ol halen o iş yerinde misin Allah aşkına neden yatak döşek yatıyorsun kalk git bir camiye garibe sadaka ver ve bir daha iyice tanımadan kimseye baglanmaDaha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
Herşey biz insanlar içindir.Sizi yargılamaya kimsenin hakkı yok. Eşiyle kendisini bağlayan tek şey çocuk ise mutsuz olduğunu iddia ediyorsa adabınca boşanıp kendi hayatına gitmelidir. Size gelince imkanınız varsa işinizi değiştirin. Boşluk duyguları yüzünden ona sarmış olabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. Allah geri dönüşü olmayan bir ömür Size kambur olacak pişmanlıklardan sizi korusun...Daha onceki konumu biliyorsunuz.patronum evli.benim ona evli oldugunu bilmeden once hislerim vardi.ogrenince o bana acilmasina ragmen reddettim ve hayir dedim.cok israrci oldu.hayir diyorum ama cok uzuluyorum ya uzuntuden hasta oldum.yatak dozek yatiyorum iki gundur.asla evet demem.bi defa bunu kafaniza yazin ve lutfen bana hakaret etmeyin.benim duygularim basladiginda evli oldugundan haberim yoktu.erkek arkadasim da birakip gitti beni onun boslugu mu bilmiyorum ama ona degil evli olmasina uzuluyorum.ben esini ailesini dusunuyorum.esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi ama ben ne olursa olsun bunu yapamam.Allah inancim var.sizden tek istedigim bana uzulmemem icin bi seyler soylemeniz.rica ediyorum hakaret etmeyin.cok uzgunum cok mutsuzum zaten.bi seyler soyleyin de ben bu duruma uzulmeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?