ya Allah askina hakaret etmeden bana bi seyler soyleyin de ben uzulmeyeyim..

İnsanlar bi gecede bütün ailesini kaybediyor... Aşk acısı evlat,kardeş,anne-baba acısının yanında sinek ısırıpı kalır. Ailelerini kaybedenler bile zamanla toparlanıyor. Senmi mutsuz kalıcaksın ölene kadar? Eğer böyle bir hataya düşersen vicdanının sesini ömür boyu susturamazsın.

taciz yok daha neler ya lutfen teklif edildi reddettim bu kadar.aklom da celinmez.hayir dedim bitti.tek sorun ben uzgunum ama bunu asarim.dunyadaki tek adam degil benim ilk askim da degil.terkedilmek uatune bu bagisikligim zayifladi sanirim.gecer..
Terkedilmek üstüne mi ? Ee siz ne zaman beraberdiniz ki.

suraya her yazdigimda bu daha yazmayacagim diyorum icimden yine yaziyorum ama bu sefer disimdan diyorum bi daha yazmayacagim.yorumlara tesekkurler.adami polise vermeyi okuduktan sonra uzuntum muzuntum kalmadi bastim kahkayi zaten.dava ac polise ver ya hu adam rahatsiz etmiyir duygularini anlatti.hayir dedim konu kapandi.bu..ve haziranda ayriliyirum zaten.biraz disari cikayim kafam dagilsin.gecer bu mu gecmeyecek

Kahkayı basacak kadar havanız varsa demek ki yatak döşeklik bir halinizde yokmuş. bu tipler de ayrı bir incelemeye alınmalı.Herkesi şekillendiren bir hayat tarzı ve çevresi var bu sebeple de herkesin bakış açısı farklıdır. Yetişin koşun öldüm bittim deyip sonra işine gelmeyen yorumları duyduğunda 'size mi kaldım' havası olanlar çok iritesiniz.

Velev ki ayrildilar. Adamla evlendin. Birincisi adam cocuklariyla hep ic ice olacak dolayisiyla eski karisiyla da. İkincisi o cocuklarin gozunde annesini babasini ayiran kara kedisin. Ucuncusu velevki seninde cocugun oldu, eee bu adam bir kez karisini aldatmis(aldatmak illa fiziksel olmaz) seni aldatmayacaginin garantisi var mi?
Sen once o isyerinden ayril. Adamdan koşar adim uzaklas.

esiyle ortak tek seyin cocuklari oldugunu vs soyledi.

Bu ibareler genellikle eşlerini aldatan erkeklerin o kadını kandırmak için söylediği kalıp cümlelerden bir tanesi oluyor..

Bu dünyada büyük konuşmanın, başkasını kınamanın ne kadar da kötü bir şey olduğunun gayet farkındayım. Kimseyi de kınamıyorum. Fakat yanlış olana da yanlış denilmeli. Bence şuan o insanla o muhabbetlere girmen bile çok yanlış. Bu konuşmaların bile her ne kadar sen hayır, olmaz desen bile o insan için bir umut.. Tamamen muhabbetini kesmelisin. Allah tez vakitte seni bu yanlış olaydan uzak eylesin.

''Allah'a inancım var'' diyen bir insan böyle bir şeyin içine girmekten mümkün olduğunca kaçınmaya çalışmalı. Hala o eş olmasaydı, o çocuk olmasaydı olurdu manasına gelecek cümleler sarf ediyorsun. İsterse zerre karı-koca ilişkileri olmasın bu onun seninle bir ilişki kurma arzusunu mubah kılmaz.

Bu dünyada en dayanılmaz denen şeylerin acısı hafifliyor. Baştan aşağı yanlış olan bir aşk(!) mı unutulmayacak.

Yasaklar insana daima daha da cazip gelir. Bu sebeple bu yanlış, hatalı, olmaması gereken düşüncelerden tez zamanda kurtulmanı dilerim.

Çocuğu için katlanıyor, allah korkum var, üzülüyorum falan diye okuyunca adam rahatsız ediyor zannettim. Kaldı ki rahatsız etmese, teklif de etmese, sadece ima bile etse ben o iş yerinden çoktan ayrılırdım ya neyse. Sizin Allah korkunuz varmış, çocuğunu düşünüyormuşsunuz, unutamıyormuşsunuz... Doğru polislik durum yok. Allah yardımcınız olsun ne diyim. Ben olamayacağım..

Tamam size nasıl hakaret edelimki gönül mu nefis mi siz bileblirsiniz ancak!
Ama biz ne söylersek söyleyelim değişmeyecek gerçekler var evli bi adam ister ailesiyle mutlu ister mutsuz olsun sizede verebileceği şey mutsuzluk ve pismanlik olacaktır.O sizinle nefsini tatmin edip gonul eylerken,siz ve karisi acı cekecek siniz...
Tutkulu anların yerini tatmin olduktan sonra kin nefret acı iğrenç diyaloglar almaya başlayacak ve bir gün karisiyla çocuklarıyla yüzleşmek zorunda kalacaksınız buna gücünüz yetecekmi?
Sebep siz degilsenizde inandiramayacaksinz çünkü muhtemelen siz ilk değilsiniz v.s v.s çooook zor ve bilinki aldatilan bir kadından duyabileceğiniz en normal sözler bunlar.

Tamam etme şikayet.

Onun yüzünden ağladığın adamı korumaya devam et.

Gelene geçenin karısına, kızına yamulmaya devam etsin böyle.

Ne biçim ciddiyetsiz bir iş yeri orası.

Aldatılmış birkadın olarak söylüyorum senin bi suçun yok bana göre şimdiden sonra bi hata yaparsan haklıyken haksız duruma düşersin
Karakterli ve sağlıklı bi erkek karısıyla bağlarını resmi olarak koparmadan başka birine ilgisi olsa bile belli etmez
Önce boşanır sonra yeni bir aşka yelken açar
Her acı zamanla geçer karşına kimler kimler çıkar unut gitsin iş ilişkini de mümkünse bitir ki acın kolay unutulsun

Üzülmemem için bir çok neden söyleyebilirim. Adam adi pislik şerefsiz herifin teki sen zannediyorsun beni seviyor hayır seni sevmedi senin gibi daha bir sürü kadın vardır emin ol halen o iş yerinde misin Allah aşkına neden yatak döşek yatıyorsun kalk git bir camiye garibe sadaka ver ve bir daha iyice tanımadan kimseye baglanma

Ben sizin diğer bir kaç konunuzu okumuştum. Bu kafayla bırak dikiş tutturmayı tutan dikişlerini bile attırırsın. Hala aynı işyerinde çalıştığına göre sende meyillisin. Adamın karısına acıma kendine acı 2. Olmayı nasıl hazmedeceğim diye. Üzülmemek içinde beyninin tamamını kullanmayı dene bakalım belki sonuç alırsın.

Yazdiklarinizda acikca belirtmediniz ama niyeyse sanki bir hata yapacakmissiniz gibi geliyor bana...insallah yaniliyorumdur ya da yanilirim.
Nefsinizle mucadele ettiginiz belli.etmeye de devam edin zira sanki nefsinize yenik dusecekmissiniz gibi bir duygusallik icindesiniz...
Adam belli ki sizin hoslandiginizi hissetmis firsati kacirmiyor macera ariyor.
Ayrica her evli erkegin 2 uydurmasyonu vardir:
1 bosanma asamasindayiz
2 cocuklar icin ayni evdeyiz
Inanmayin su yalanlara lutfen
Mümkünse çıkın o işten

Herşey biz insanlar içindir.Sizi yargılamaya kimsenin hakkı yok. Eşiyle kendisini bağlayan tek şey çocuk ise mutsuz olduğunu iddia ediyorsa adabınca boşanıp kendi hayatına gitmelidir. Size gelince imkanınız varsa işinizi değiştirin. Boşluk duyguları yüzünden ona sarmış olabilirsiniz. Kolaylıklar diliyorum. Allah geri dönüşü olmayan bir ömür Size kambur olacak pişmanlıklardan sizi korusun...

ARKADASLAR ADAM BANA BI SEY YAPMIYOR..BANA BIR ISRARI VS SI YOK.DERDINI ANLATMAK ISTERKEN ENGELLEDIM SONRA DA HERHANGI BIR KONUSMAYA CALISMASI VS OLMADI.HATTA PISMAN OLMUS GIBI BIR HALI VAR.BEN DE BI ICIMI DOKTUM..EMIN OLUN BI SEY YAPMAYACAGIM.HAZIRAN DA SOZLESMEM BITIYOR YENI KURUMUMLA ANLASTIM.ya hu sadece unutayim bis ey soyleyin diye yazdim.ortada olan bi sey yok.neden trajik hale getiriyorsunuz???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…