ya anneme birşey olursa :(

dilaandilaaan hemen hemen seninle aynı hayat hikayesini paylaşıyoruz.annemde erken kaybetti babamı ve biz küçücük kalakaldık.tabi bize annem tarafı sahip çıktı fakat baba tarafı sömürdü.

dedem deaynı şekide götürmek istedi annem direndi istemedi.evim yurdum burası gelmicem diye bizi büyüttü.mücadele etti. çok yıprandı.bi sürü sorun atlattık yaşadık ama hamdolsun namusumuzla bugünlere geldik

aynen benim annemde de sebepsiz morarmalar olurdu hala da oluyor.nelerden şüphelendiler nelerden onkolojie gönderdiler her rahatsızlığında.

ama kandaki bi değerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor sebepsiz morarmalar ama hatırlayamayacağım bilenler yazabilirler.

allah ın izni ile annene birşey olmicak inşallah.daha seni seni kardeşlerin varsa kardeşini evlendircek.torun sevcek.

sen annenin gönlünü hoş tut.

bizim ayrıcalığımız malesef hayata erken atılmak.hem anne hem baba olup evlat yetiştirmek bu zamanda elbette zor ama ne mutlu senin gibi düşünceli bir evlada sahip.

plt değerinin düşüklüğündede morarmalar yaşanıyor.dalak işlevini yitirmeye başladığındada..yani herşey olabilir hastalığın iyisi kötüsü olmaz tabii ama olacaksada şifası olanından olsun..Allah sabır,güç kuvvet versin.Allahım annelerinizi başınızdan eksik etmesin..inşallah güzel günler sizlerle olur..

Şu mübarek ayın yüzü suyu hürmetine Rabbim anneciğine şifa
versin inşallah.
Sonuç kötü çıkmaz inşallah canım.
Anneni sana, seni Annene bağışlasın Rabbim.

başka kardeşin var mı tatlım
sen annene dört elle sarıl, sen hep gül ki annenin yüzü gülsün
kötü hastalığı olma da olmasa da çıkın gezin genç kızken yapmak isteyip yapamadığı ne varsa yapın luna parklara gidin denize gidin şehir şehir gezin tabi maddi imkanınız derecesinde annene komik fıkralar anlat
en önemlisi derslerinde başarılı ol olgun ol annen seninle hep gurur duysun

inşallah canım.. Allah sana,sabır annene acil şifalar versin..
çok zor bir durum..Rabbim kimseye dermanı olmayan dert verrmesin...

çok teşekkür ederimmm..inşallah birşey olmayacak..
ama annem nihayetinde ya..
inşallah bundan sonra herşey daha güzel olur..

inşallah canım..
çoook teşekkür ederimmm..
Allah razı olsun..
elimden geleni yapıyorum..
bugün iftara dışarı çıkarıcam..azcık gezelim ana kız dedim...

bi kaç ay önce kansızlık vardı fakat ilaç vitamin filan çok kullandı..
baş dönmesi ve halsizlik,yorgunluk aşırı derecede mevcut..
elimi kaldırmaya mecalim olmuyor diyor bazen

kıyamam yaa ..
neler yaşadığını tahmin edebiliyorum canım..
yaşadım biliyorumm..
İnşallah bundan sonra sıkıntı çekmezsiniz ve umarım çekmeyiz..
dermanı bulunan bir dert olsun Rabbime şükredicem..
şu bekleyiş,annemi bu halde görmek beni çok üzüyor..
ama dert veren Allah sabrını da verir..
evet malesef hayata erken atılmak zorundayız..
annelerimizin emeğini,hakkı(ödenmez ama)ödemeye çalışmalıyız...
onları rahat ettirmeliyiz..
daha yolun çok başındayım ama inşallah başarıcam..

yok canım başka kardeşim yok..
şehir şehir gezme imkanımız olacak gibi değil şu zamanlarda
ama şimdi her zamankinden daha çok yüzünün güldürmeye çalışacağım..
Allah'a şükür bugüne kadar annemi zerre üzecek,moralini bozacak birşey yapmadım..
Allah'ta nasip etmesin..

inşallah bir şey çıkmıycak:)yasadığınız olaylar üzücü,Allah bir daha göstermiycek inşallah tüm kalbimle söylüyorum.insanların basına gelen olaylar ruhsal sorunlara sebep verebilir(panik atak,anksiyete bozukluğu)sürekli kötü şeyler olcakmış hissi diyebiliriz bunlara.annenle psikiyatriye gitmeyi düşündün mü hiç canım

canım ben vaktinde çok gittim psikiyatriye..
şu an iyiyim.. ama annem için düşünüyorum aslında..
oda diyor zaten kafam yorgun,beynim yorgun diye...
götürücem inşallah..

İyi şeyler düşün ki iyi şeyler olsun canım.
Rabbim sağlık, sıhhat, huzurlu, güzel bir ömür versin anneciğine...
İnşallah çok basit bir rahatsızlıktır, hemen geçecek bir durumdur.

oncelikle cok gecmıs olsun cnm.benım teyzeme once kan kanserı teshısı kondu tedavıye baslandı ve sımdı sapasaglam.tedavısı olmayan bır hastalık degıl sakın uzulmeyın.tabı ıns yınede sonuclarda kotu bısey cıkmaz.

oncelikle cok gecmıs olsun cnm.benım teyzeme once kan kanserı teshısı kondu tedavıye baslandı ve sımdı sapasaglam.tedavısı olmayan bır hastalık degıl sakın uzulmeyın.tabı ıns yınede sonuclarda kotu bısey cıkmaz.

kızlaaaaaar çok mutluyummm :)
annemin kılcal damar çatlaması sonucu bu morluklarının olduğunu ve
aşırı derecede kansız olduğu teşhisi konuldu..
Rabbime çok şükür kötü bişi çıkmadııı :)
ama başka hst sevk ettiler orayada görün dediler..
Allah'a şükür korkutuğum başıma gelmedi ya !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…