- Konu Sahibi dilaaadilaaan
-
dilaandilaaan hemen hemen seninle aynı hayat hikayesini paylaşıyoruz.annemde erken kaybetti babamı ve biz küçücük kalakaldık.tabi bize annem tarafı sahip çıktı fakat baba tarafı sömürdü.
dedem deaynı şekide götürmek istedi annem direndi istemedi.evim yurdum burası gelmicem diye bizi büyüttü.mücadele etti. çok yıprandı.bi sürü sorun atlattık yaşadık ama hamdolsun namusumuzla bugünlere geldik
aynen benim annemde de sebepsiz morarmalar olurdu hala da oluyor.nelerden şüphelendiler nelerden onkolojie gönderdiler her rahatsızlığında.
ama kandaki bi değerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor sebepsiz morarmalar ama hatırlayamayacağım bilenler yazabilirler.
allah ın izni ile annene birşey olmicak inşallah.daha seni seni kardeşlerin varsa kardeşini evlendircek.torun sevcek.
sen annenin gönlünü hoş tut.
bizim ayrıcalığımız malesef hayata erken atılmak.hem anne hem baba olup evlat yetiştirmek bu zamanda elbette zor ama ne mutlu senin gibi düşünceli bir evlada sahip.
Allah hayırlısıyla acil şifalar versin, yüreğini ferah tut. Eger öyle bir şey varsa annenize verebileceginiz en güzel şey moral olacak. Benim annem de kanser hastası, 4 kere ameliyat oldu, yıllarca kemoterapi aldı, ışın tedavisi gördü ve şimdi yine bişiler çıktı testlerinde büyük ihtimal yine kemoterapiye başlancak ama napalım insanız biz. Güzel şeyler kadar hastalıklar da bizim için. Belki de onların günahları böyle siliniyor. Seni çok iyi anlıyorum ama üzülüp kendini de yakma çünkü annene sen destek olacaksın. Hem dur bakalım daha sonuçlar açıklanmamış, Rabbim büyüktür inş. temiz çıkar
.
Anneciğne çok geçmişler olsun canım sakın kendini bırakma annene destek ol aklınada sakın kötü şeyler getirme olurmu..
Allahın izniyle atlatacak bu rahatsızlığınıda iyileşecek anne kız birbirinize sarılıp geleceğe mutlulukla bakacaksınız
İçini ferah tut sadece olurmu..
Allah Annecıgıne sıfa versın..Hayatta hersey gelebılıyor basımıza.Lütfen kendınızı demorılıze etmeyın..Kotu dusunmeyın..Annenızın moralını yuksek tutmaK Gerek..Ihtımaller bıle huzursuz eder..Dusunmemesını saglayacak seyler yaparsanız yanı kafasını dagıtmasını saglamalısınız..Kotu bulutları dagıtın ustunuzden..Dua edıyorum sızın ıcın İnşallah temız cıkar..
o hastalığın tek belirtisi morluklar değildir, ağız içinde, damaklarda aft benzeri ve kan toplanması gibi yaralar,
halsizlik, aşırı derecede yorgun hisstme, baş dönmesi, baygınlık bunlar annende oldumu?
birde kansızlık varmı?
dilaandilaaan hemen hemen seninle aynı hayat hikayesini paylaşıyoruz.annemde erken kaybetti babamı ve biz küçücük kalakaldık.tabi bize annem tarafı sahip çıktı fakat baba tarafı sömürdü.
dedem deaynı şekide götürmek istedi annem direndi istemedi.evim yurdum burası gelmicem diye bizi büyüttü.mücadele etti. çok yıprandı.bi sürü sorun atlattık yaşadık ama hamdolsun namusumuzla bugünlere geldik
aynen benim annemde de sebepsiz morarmalar olurdu hala da oluyor.nelerden şüphelendiler nelerden onkolojie gönderdiler her rahatsızlığında.
ama kandaki bi değerin eksikliğinden de kaynaklanabiliyor sebepsiz morarmalar ama hatırlayamayacağım bilenler yazabilirler.
allah ın izni ile annene birşey olmicak inşallah.daha seni seni kardeşlerin varsa kardeşini evlendircek.torun sevcek.
sen annenin gönlünü hoş tut.
bizim ayrıcalığımız malesef hayata erken atılmak.hem anne hem baba olup evlat yetiştirmek bu zamanda elbette zor ama ne mutlu senin gibi düşünceli bir evlada sahip.
başka kardeşin var mı tatlım
sen annene dört elle sarıl, sen hep gül ki annenin yüzü gülsün
kötü hastalığı olma da olmasa da çıkın gezin genç kızken yapmak isteyip yapamadığı ne varsa yapın luna parklara gidin denize gidin şehir şehir gezin tabi maddi imkanınız derecesinde annene komik fıkralar anlat
en önemlisi derslerinde başarılı ol olgun ol annen seninle hep gurur duysun
inşallah bir şey çıkmıycak:)yasadığınız olaylar üzücü,Allah bir daha göstermiycek inşallah tüm kalbimle söylüyorum.insanların basına gelen olaylar ruhsal sorunlara sebep verebilir(panik atak,anksiyete bozukluğu)sürekli kötü şeyler olcakmış hissi diyebiliriz bunlara.annenle psikiyatriye gitmeyi düşündün mü hiç canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?