Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bana söylermisiniz sizlerin kocaları nasıl benimki tam öküz odun ruhsuz oldu çıktı kinci çoook mutsuzum çok ben onu sevdim için evlendim mutlu olmak için adam git gide bozuluyo napcamı bilemiyom 3 yıl olacak evleneli ve geride büyük acılarımı bıraktım bu 2 inci evliliyim
benim 4 aylık kızım var canım o üzerimize düşecek yere bana karşı odun oldu çok zoruma gidiyoEvliligini heycanlandiracak bir seyler yapsaniz..birlikte tatile gitmek,firsatiniz yoksa bisikletle gezmek,birbirize kitap okumak gibi seylerle yeniden eskiye donebilir belki
benimkide aynı malll herkeze inanır ben hariç sorun benden çok soğudubenimkide nasıl desem
ne desem bilemedim
herşeyi iyi hoşta koruyamaz beni
anası yüzüme yada arkamdan laf etsin
karıma niye laf söylüyon diyemez
sorununuz ne ki![]()
merhaba canım seni hatırladım öncedende bazı sorularıma cevap vermiştin sen çok iyi şirin bir insansın bunu biliyomusun demek sende aynısın yazık ya napcaz böyle sana arkadaşlık yolasam kabul edrmisin ?özelden dertleşiriz tabi sen bilirsin?benımkide aynı sizinkinden ne yazıkkı olumlu bişiler söyleyemıyorum
merhaba canım seni hatırladım öncedende bazı sorularıma cevap vermiştin sen çok iyi şirin bir insansın bunu biliyomusun demek sende aynısın yazık ya napcaz böyle sana arkadaşlık yolasam kabul edrmisin ?özelden dertleşiriz tabi sen bilirsin?
olur kız bende öyle yapcam:)başladım bileeben bekarım kızlar ama 4 yıllık bi ilşkim var evli gibi bir şey olduk =P
mesela çocuk oldu diye kendinize mi bakmıyorsunuz
ya da evde bakımlı gezin
kilonuz varsa zayıflayın
ilgi beklediğinizi asla hissettirmeyin
o sizi umarsamayınca sizde geçin net başına tv başına
olmaz mı?
olur kız bende öyle yapcam:)başladım bilee
benimkide aynı malll herkeze inanır ben hariç sorun benden çok soğudu(
Hehe:) valla imzaya bayildim. Hayatinizin uyuzu.:) bu kadarmi sinir ediyor sizi??? Aslinda sinirlensek bir yığın şey var ama görmezden gelmek dusunmemek iyi oluyorbenimkide nasıl desem
ne desem bilemedim
herşeyi iyi hoşta koruyamaz beni
anası yüzüme yada arkamdan laf etsin
karıma niye laf söylüyon diyemez
sorununuz ne ki![]()
Hehe:) valla imzaya bayildim. Hayatinizin uyuzu.:) bu kadarmi sinir ediyor sizi??? Aslinda sinirlensek bir yığın şey var ama görmezden gelmek dusunmemek iyi oluyor
evet beni sinir etmeyi çok sever
ama bilerek yapar çogunlukla
kızdırmak hoşuna gidiyormuş
görmezden gelmek düşünmemek benlik degil
ben takıntılı ve kinciyim
bunun için çok sorun yaşıyorum
Aynen. Takıntı konusunda üstüme yoktur ama kin Tutamıyorum keskede azıcık da olsa tutabilsem. Bende ne küslük yapabiliyorum nede kırgınlık. Bu yüzden de çok kaybediyorum.esim yuzume söylüyor bu huyunu kullanıyorum diye.