E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi PastelBoya
-
böle tiplerden nefret ediorummmmmklava: sen yine sakin dawranmışın ya ben warya kızı facebooktan soğuturdum arkdaşlıktan sewgililikten soğuturdum yaa mahwederdim wala ay bak sinir bastııı niyeysee:roflol:
Beklenen cevap geldi sadece''Ben şaka yaptım canım sende..
İfirit oldum ya nasıl bir şaka bu böyle insanları birbirine düşürebilcek düzeyde sanki kankasına kardeşine bu kadar ciddi şaka yapıyor anlamış değilim yaa
Başlarım öyle hemşeriye.. İyi sabır varmış sende.. Ağzıma geleni sayardım ben..
resmen kız iş atmış otla sallamış ne çıkarsa bahtıma diyerek ancak olataya sen takılmışın vah vah ne talihsizmiş kızzzhehehehe.
iyi etmişin
arkadaşım bu kızı muhattab alıp durma yok say kendini bişey sanıyor sen yazdıkça cevap verdikçe
Ne dediysem kız hala yüzsüz bir şekilde ben şaka yaptım diyor ..
Bende dedim o zaman şaka olduğunu belli etseydin hem şakası olmayan birşey zaten amacın neydi dedim..
Güya özkan olduğunu anlamışta ondan demiş.Ne alaka bir bağlantı kuramadım ben belki çok acımasız oldum belki de çok ileri gittim ama kendime hakim olamadım..
Facebookta erkek arkadaşımla o kızın tüm erkek arkadaşlarına bu kızın yaptığını ve arkadaşlık kavramınını vurgulayan bir mesaj attım..
İstedim ki ders alsın bu yaptığından başka insanlara belki daha kötü şeyler yapabilir.Onu arkadaş sanan herkesi uyarmak istedim iç yüzünü göstermek istedim..
Açıkçası yaptığından utansın yerin dibine girsin istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?