Ya ben böyle hemşeriyi ne yapayım?

böle tiplerden nefret ediorummmmmklava: sen yine sakin dawranmışın ya ben warya kızı facebooktan soğuturdum arkdaşlıktan sewgililikten soğuturdum yaa mahwederdim wala ay bak sinir bastııı niyeysee:roflol:

böle tiplerden nefret ediorummmmmklava: sen yine sakin dawranmışın ya ben warya kızı facebooktan soğuturdum arkdaşlıktan sewgililikten soğuturdum yaa mahwederdim wala ay bak sinir bastııı niyeysee:roflol:

Aynen şimdilik sakin davrandım zaten erkek arkadaşım adıyla basıcam kalayı.Bakalım özkan'ın ağzından bunları duymak hoşuna gidecek mi? Afedersiniz ama bana göre kudurmuş bu kız sevgilisiyle ayrılmadan kendine yeni partner seçmek istedi..

Ama kaya'ya tosladı daha haberi yok.Kendini dünya güzeli sanıyor herhalde hiçbir erkek karşı koyamaz bana gibilerinden düşündü sanırım..

Nefret ediyorum böyle gurursuz kişiliksiz kızlardanklava:

Beklenen cevap geldi sadece''Ben şaka yaptım canım sende..
İfirit oldum ya nasıl bir şaka bu böyle insanları birbirine düşürebilcek düzeyde sanki kankasına kardeşine bu kadar ciddi şaka yapıyor anlamış değilim yaa

aman canım yaa bence o kızı takma hiç kafana
sevgiline söylersn siler olur biter..
can sıkmaya değmez
düşünsene sevglilisi olduğunu biliyor ve ona takılıyor
ne biçim bi kız...

haklısın canım... benimde başıma gelmişti. bende erkek arkadaşımmış gibi konuşmuştum. ve çok şey öğrenmiştim. ,

bazı kızlar inanılmaz patavatsız. arkadaşlık dozajını çok aşıyorlar. ama erkeklerde pek memnunkötükedihüso araya mesafe koymalılar bence. nasıl bizden diğer erkeklere karşı mesafeli olmamızı istiyorlarsa...

bundan sonra benim sevgilime şaka yapma hatta mümkünse konuşma deeee

üfff ya ne salak kızlar var başlıcam şimdi şakasınakötükedihüso

Ne biçim insanlar yaa,ne cesaret sevgilisi oldugunu bildiğin biriyle böyle konuşuosun.Bencede soğukkanlı olman iyi olmuş,ama erkek arkdşınnda oonla birdaha görşmesini engelle bence korkulur böle kızlardan :)

Durduğun kabahat... Ben olsam o anda siler, bir daha da kız eklememesini emrederdim klava:

Ne dediysem kız hala yüzsüz bir şekilde ben şaka yaptım diyor ..
Bende dedim o zaman şaka olduğunu belli etseydin hem şakası olmayan birşey zaten amacın neydi dedim..
Güya özkan olduğunu anlamışta ondan demiş.Ne alaka bir bağlantı kuramadım ben belki çok acımasız oldum belki de çok ileri gittim ama kendime hakim olamadım..

Facebookta erkek arkadaşımla o kızın tüm erkek arkadaşlarına bu kızın yaptığını ve arkadaşlık kavramınını vurgulayan bir mesaj attım..

İstedim ki ders alsın bu yaptığından başka insanlara belki daha kötü şeyler yapabilir.Onu arkadaş sanan herkesi uyarmak istedim iç yüzünü göstermek istedim..
Açıkçası yaptığından utansın yerin dibine girsin istedim

Başlarım öyle hemşeriye.. İyi sabır varmış sende.. Ağzıma geleni sayardım ben..

Başlarım öyle hemşeriye.. İyi sabır varmış sende.. Ağzıma geleni sayardım ben..

Seni alırım derken hemşeri laflarını unutuyo hanımefendi Hemşerilik sana bu tarz şeyler söyleme hakkını nerden veriyor ki?Öyle sürekli konuşan arkadaş hiç değiller zaten sürekliyide geçtim ilk ben konuşmuşum face'de kızla..

Amacı belli işte resimlerden takip etti..Sevgilisiylede arası bozuk olunca kendini tatmin etmek için bu tarz şeylere saldırdı.Sandıki hemşerisi diye özkan benden hemen ayrılacak
Ne saçma birşey bu ya! Siz akraba evliliği yapan insanlarsınız hemşeriyi neden almayacaksınız ki?

Okuldan sonra ilk defa konuştuğun birine böyle bir şaka yapabiliyorsa ben o kızdan herşeyi beklerimkötükedihüso

allahım okurken sinirlendimm valla ... çok guzel cvp vermıssınız ..ayrıca bu sakınlıgınız
içinde tebrık ederim a.s.

benımde basıma gelmıstı.. bi an aklıma geldide sinirlerim hopladı gene..
aradakı fark eşimin ozaman sevgılıyıs... konustugum kız benım aşkımın kız arkadasını bılmesiydi.. öyle bi zeytınyagı gibi uste çıktıkı bana demedigi hakaret kalmamıstı.. (ucuz kızmısım ben , aşkımın msnsine girerek) neyse aşkıma bi patladım..kendi sildi ben silmemıstım..

yerden göğe kadar haklısın cnm artık bazı kızlar sapıttı iyice erkekleri geçtiler kıskançlıktan neler diyorlar bence erkek arkadaşına sil diyeceğine direk kendin sil

kesinlikle çok güzel olmuş yaptığınız:lepi:..yüzsüz kız..ama cnm ya bu tür sitelere üye olununca bu tarz şeler hep oluyor sorun yaratmaya çalışan birsürü kişi amaç dışında üye oluyorlar..ama kıza çok iyi bir ders vermişinzemuszemus

Ya canlarım yaptım da kız hiçbirşey olmamış gibi davranıyor.Ya bu ne yüzsüzlük böyle bir insanda hiç gurur olmaz mı?

Bana sadece ben istesem seninle çoktan çıkardım yazmış kendini dev aynasında görüyo güzelliği olsa ona güveniyor diyeceğim ama emin olun oda yok olsa söylerim Allahın bildiğini kuldan saklamamlmaz:

Ben madem hemşerinim neden kız arkadaşıma öyle ciddi bir şaka yapıyorsun yazdım.Senin gibi hemşeri olmaz olsun yazmış hayır sanki benim erkek arkadaşımın suçu

Tabiki bende herkes gibi sevdiğimi kıskandım ama kendim bildim ve sakin davrandım istediğini verecek değilim ya ona

resmen kız iş atmış otla sallamış ne çıkarsa bahtıma diyerek ancak olataya sen takılmışın vah vah ne talihsizmiş kızzzhehehehe.
iyi etmişin

arkadaşım bu kızı muhattab alıp durma yok say kendini bişey sanıyor sen yazdıkça cevap verdikçe

utanma duygusu olmayan insan yerin dibine girer mi...onu kavrayacak ahlak var mı o kızda yahu :1ninca:

değmez bunlarla saniye kaybetmeye arkadaşım...çirkef gördün mü bulaşmamak lazım hazımsız şeyler :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…