ya ben deliricem yada kada kaynanam

Fena kaynana,çok fena hem de ... :)) Kendisi iş kadını mı,kocasının ekmeğini yemiyor herhalde hiç ? :) Cahille ,cahil olma bence.

zamanında çalışmış ev yaptırmış onun kirasını alıyor,kocadan fatura dışında yardım görmüyor...

merhaba canım başlığı görünce dayanamayıp girdim forma bu kaynanaların hepsi böyle galiba hepsi kendine göre hareket ediyor karşıyı deli edecek şeyler söylüyorlar

zamanında çalışmış ev yaptırmış onun kirasını alıyor,kocadan fatura dışında yardım görmüyor...

canım bence hiç takma birşey deyince saygını kaybetmeden cevabı ver aynı sorunlar hepimizde var daha benimkini bilsen ne zaman misafirim gelse duyar duymaz gelir gece yarısına kadar oturur bizde misafir gider kendi bi türlü kalkıp gitmez

delirmesini istiyorsan,,,alaylı bir şekilde ''hııı ''de geç.

Son düzenleme:
cahil aileye gelin olmak zor canım benim... birtanede bende var ömür törpüsü

bugün nedense herkes kaynanadan dertlii
benim ablamın kaynanasıda aman aman düşümanıma dahi vermesin
ablam bayramdan sonra memlekete gidecek eşine demiş beraber gidelim diye ordan atlamış hemen o bir yere gidemez sen gidiyosan yolun açık olsun diye
sinirlerim zıpladı resmen
haa ben kendi kaynanamıanlatmayım şimdi zamanında çok kötülüğü dokunmuştur izin versem hala yapar ama kapısına gelen 18 yaşındaki kız yok artık karşısında

çalışan gelin istemezmiş çalışan gelinin dili uzun olurmuş...anlıcanız tam kaynana ama bende tam gelinim ona papuç bırakmam

bırakma be herkes kendi hayatını kurmuş evlenmiş barklanmış onaneki
sanki kendileri zamanında gelin değillerdi hep bir rakbet içindeler gelinler resmen onların düşmanı nasıl nispet yapacaklarını şaşırıyolar yeminle

ay sorma sinirden olsa gerek boğasım geliyor kadını,eşim diyor benim anam doyumsuzdur ona yaranamayız,he de geç diyor garibim arada kalıyor...

zaten bu eşlerin anca bildikleri şeyy hee de geç hee diyip geçsen iice laf sokmaya başlıycak eşinin yanında mı diyo bu sözleri size

şimdi önümüz bayram kızı gelicek hiç bir sorun yok ben gidicem surat yapıcak ama ben inadına gidicem sırf delirsin diye...hanım efendi yanlız kalmak istemiyormuş kocası var halbuki ikinci günü gidicektim sırf gıcıklık olsun diye birinci günü gidicem...korkuyorum mazallah ekmeyimi felan keser ...iyice sinirlerim bozuldu kusura bakmayın

ay sorma sinirden olsa gerek boğasım geliyor kadını,eşim diyor benim anam doyumsuzdur ona yaranamayız,he de geç diyor garibim arada kalıyor...

senin kocan yine sana öyle diyormuş benimkisi. annemdir büyüğümüzdür ne derse öyle olsun diyor. bu salaklarla uğraşmaya can sıkmaya değmez dünden beri benimde canım sıkkın aman şimdi boşuna kendimi yiyorum dedim boş verdim valla snde öyle yap

benim kocam arkamda olmasa deliririm heralder.kaç yıllık evlisin ben 8 yılı devirdim,benimkide ilk başlarda büyüğümüz derdi,ama artık ver cevabını diyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…