merhaba canım başlığı görünce dayanamayıp girdim forma bu kaynanaların hepsi böyle galiba hepsi kendine göre hareket ediyor karşıyı deli edecek şeyler söylüyorlarkızlar kaynanam tutturmuş bir kelam durup durup başkasını örnek göstererek tekrar ediyor.neymiş gelin dediğin ekmeyini yediği koca tarafına saygılı olcakmış...bende dedim örnek gösterdiği gelini kullanarak
''akıllı kadınmış sadece kocasının ekmeyini yiyor onada gayet saygılı dedim'' ...iyiyce delirdi,görende yedi sülale çalışıp önümüze yığıyor zannedecek ne demeliyim birdaha derse çünkü resmen gıcık oldum.saygısız biri deyilim hak edene saygı gösteriyorum,haketmeyenede mesafemi koyuyorum...
zamanında çalışmış ev yaptırmış onun kirasını alıyor,kocadan fatura dışında yardım görmüyor...
merhaba canım başlığı görünce dayanamayıp girdim forma bu kaynanaların hepsi böyle galiba hepsi kendine göre hareket ediyor karşıyı deli edecek şeyler söylüyorlar
Siz çalışıyor musunuz?
delirmesini istiyorsan,,,alaylı bir şekilde ''hııı ''de geç.
hayır çalışmıyorum...
işte ondan, bak bak lafa bak ona neymiş...
cahil aileye gelin olmak zor canım benim... birtanede bende var ömür törpüsü
çalışan gelin istemezmiş çalışan gelinin dili uzun olurmuş...anlıcanız tam kaynana ama bende tam gelinim ona papuç bırakmam
ay sorma sinirden olsa gerek boğasım geliyor kadını,eşim diyor benim anam doyumsuzdur ona yaranamayız,he de geç diyor garibim arada kalıyor...
bugün nedense herkes kaynanadan dertlii
benim ablamın kaynanasıda aman aman düşümanıma dahi vermesin
ablam bayramdan sonra memlekete gidecek eşine demiş beraber gidelim diye ordan atlamış hemen o bir yere gidemez sen gidiyosan yolun açık olsun diye
sinirlerim zıpladı resmen
haa ben kendi kaynanamıanlatmayım şimdi zamanında çok kötülüğü dokunmuşturizin versem hala yapar ama kapısına gelen 18 yaşındaki kız yok artık karşısında
ay sorma sinirden olsa gerek boğasım geliyor kadını,eşim diyor benim anam doyumsuzdur ona yaranamayız,he de geç diyor garibim arada kalıyor...
senin kocan yine sana öyle diyormuş benimkisi. annemdir büyüğümüzdür ne derse öyle olsun diyor. bu salaklarla uğraşmaya can sıkmaya değmez dünden beri benimde canım sıkkın aman şimdi boşuna kendimi yiyorum dedim boş verdim valla snde öyle yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?