ya ben deliricem yada kada kaynanam

benim kocam arkamda olmasa deliririm heralder.kaç yıllık evlisin ben 8 yılı devirdim,benimkide ilk başlarda büyüğümüz derdi,ama artık ver cevabını diyor...

4 yıllık evliyiz 9 aylık oğlumuz var doğumumdan sonraa bana hayatı zindan etti ana oğul. bende haziranda kavga ettim bilen biliyor. şimdi postamı atıyorum ne eşime ne anasına ne ablasına cevap vermemezlik etmiyorum

gelin olduklarını unutuyorlar malesef,bu günün yarınıda var hiç akıllarına gelmiyor...

konunu okudum canım,benim kocam yanımda ama anasına birşey dediği yok yani hepsi kot kafa.eşine çok kızdım sana nasıl boşarım seni der...

benimde kötü bir bayram anım var malesef yine kurban bayramı ve bizim evimizin huzurunu kaçırıp giden görümcem bizde
bende bebek olsun die ilaçlar felan kullanıyodum progestanı kullananlar bilir
ben herşeyi yaptım hazırladım sofralar kuruldu bekleniyo o sıra ilacın etkisiyle bir 10 dakika uzandım neyse kıyamet koptu eşim sesiz kalmadı herşeyi jaleda yaptı hiçbirşeye elini sürmüyo die kaynanamın cevabı şuydu neden yapmıyo diyosun oda ayran yaptı die
adalett nerde haksızlık çok gördüm konuşturmayın beniii

Kayınvalidenize,'bende çalışcam hem kendi hemde oğlunun parasını çatır çatır yiycem,koca parası yemek ayrı bi güzelmiş herkese nasip olmuyor işte 'demelisiniz.

umursama boşver canım ben herkese karşı saygılıyım zaten anne de gül geç
eşinde sana destekmiş zaten hiç canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…