Ya ben hamileyim eğer oğlum olursa Muhammet koyacagım dedim

Kızımın adınıda onlar koydu ben koymak istediğim ismi kötülediler eşimde kırma koy dedi ilk kızımın adıda kayınvalidemin adı yanındaki ismide görümcem koydu
Şuraya 5 paragraf birey ve aile, birey olarak hak ve sınırların korunması temalı bi yorum yazacağım da ne olacak, hiç. O yüzden böyle insanlara anladıkları dilden konuşmak lazım. Az sonra yazacaklarım hiçbi inancı hor görme / alaya alma kastı içermemekle beraber etik olmayan ancak böyle ataerkil primat sürülerinde işe yaradığı kanıtlanmış bir yöntemdir.

Madem koca kişisinden de hayır yok uydurun şöyle din sosunda rüyalı, adaklı hatta direk yeminli, günahlı, bana göründülü bi hikaye salın bu ailenin üstüne gitsin. Artık hayal gücünüze bırakıyorum. Gerçekten korkmuşsunuz, uyku uyuyamıyomuşsunuz, aynı rüyayı tekrar tekrar görmüşsünüz gibi sosladıkça soslayın.:KK53:

Ki çok zor olacağını sanmıyorum zaten belli ki kendi inancınız çerçevesinde bi kaygınız da var ama o kaygıyı ciddiye alıp size söz hakkı veren yok. E sizin o söz hakkını söke söke almak için bi mücadeleniz de yok alenen susma eğilimindesiniz. O yüzden abartın, suyunu çıkarın, sizin yüzünüzden çarpılacağıza bağlayın, sizin dediğiniz olana kadar herkesi gerin. En temizi.

Siz iyimisiniz ben koymak için ettim zaten kayın validem kafasından iki ismide doldurmuş birini ölen kardeşinin ismi diğerinide oğlunun ismi koyacagım diyor başka isim koymam diyor bende diyemedim böyle bir dua ettim diye daha
çocuğu kayınvalideniz mi doğuruyor siz mi? neden ben başka isim düşünüyorum diyemiyorsunuz, doğuracağınız çocuk hakkında söz sahibi olmayı öğrenin lütfen, bir çocuğun isim hakkı anne ve babasınındır çocuğa ismini biz koyucaz deyin.

9 ay taşımıssın o kadar taşı sonra büyüt, isim koymaya hakkın olmasın. Ulen kaynanan dogurcagı kadar dogurmus. Hepsıne ısım koymus. Tersle ya. Kendın dogur ona koy ıstedıgı. Ben tasıyorsun bu cocugu de. Gerekırse kötü gelın ol

Back
X