cok guzel anlatmissin evetcoktahaklisinama ben bu konuyu c,zebilirmiyimbilmiyorumcunku nisanlim biliyor o meseleyi duyma dedi haklisin ama napim annem dedi su dedi bu dedi...bulundugumuz sehri zorla sectik, oturmamizii istedigi ev co uzakta ama kendi evine cok yakin kvnin..nisanlimin calistigi yerde annemlerin evine 10dakika yurume mesafsinde//oturacagimiz evede bir bucuk saaatt//dediki nisanlim askim burdan ev tutariz ben hergun nail gdim burdan oraya,,ama eve gitti annesiyle konusmus surat yapmis kv.asla olmazda falanda filanda,,,nisanlim mesaj atti tmm ddedi yine burda oturacaz annem bole bole yapiyo..cildirdim ama karar vereilmis birkere..annemlerde izim ev icin kotu olma hergun o yolu o cekecek sn evinde olacaksin oda yakinda anlar bosver uzulme ddediler ama benim icimde yara oldu resmsn...ustune nisanlimla aramizzda ayri sikintilarda cikti..bugunkonustum ayriliyorum dedim aksam gel esyalarini al dedim altin falan..ak;am gelecek konusup bitirecem..sevinsinler ana ogul birbirine kalsinlar,,,