ya ben ne yapacam...

Tesekkur ederm ama sorunlarin biri bitmeden digeri basliyor..sanirim ayrilacaz..suan cok kotuyum[/QUOTE]

Allah yardımcın olsun çok zor bi dönem ya mücadeleye devam diceksiniz yada boşlucaksınız. Ben sana ayrılveya ayrılma diyemem belkide evlendikten sonra düşündüğüüz kadar zor olmucak ama bu yaşta kaynana başında olursa zor yıpratır sizi iyi karar verin

ayrılmayı düşünme hemen. kayınvalide problemini birçok kişi çekiyor. Kayınvalidenle alakalı bişey yapamazsın yani değiştiremezsin ama nişanlınla konuşarak çözebilirsin bazı şeyleri. annesinin seni çok üzdüğünü bi şekilde görmeli!!! ayrıca kayınvaliden madem böyle saçmasapan yok şekeri yok gözü yok analık hakkı bilmemne saçmalıyo. sen de gerekirse herkesin içinde ağla sızla. onun seni ne kadar üzdüğünü herkes görsün! biraz çirkinleş bence sende. başka türlü zor başedersin.

Merhaba canım. Bu konuda tecrübeli olduğum için yorumlarım sana bir fikir vereceğine inanıyorum inşallah....

Benim eşim de polis. Kayınvalidemle o kadar çok sorun yaşadım ki... Senin öncelikle bu meseleyi nişanlınla çözmen gerektiğine inanıyorum.
Sanırım herşeyi içinde yaşıyorsun ve nişanlında farkında değil. Eğer böyle susarsan evlilikte de çok susmak ve bu sıkıntılara katlanmak zorunda kalırsın... O yüzden güzellikle nişanlına anlatmaya çalış. Ama tatlı sözle, canımla bitanemle...

Kayınvalidem bizi ayırmaya çalıştı... Neler yaptı..neyse buna girmeyelim.. Ama eşim için şimdi beni kabullendi buna mecbur unutma... Sen de nişanlını değiştirirsen o da alttan almaya çalışmak zorunda yoksa oğlunu kaybedeceğini üzeceğini bilir.

Bizimde sürekli kendi yaşadıkları şehre gelmemizi istiyorlar. Ben nişanlıyken akıllılık yapıp onların şehrinde kalmayacağımıza dair anlaşma imzalatmıştım. Nişanlılık anlaşması gibi birşey... Bunu bir kitapta okumuştum... Eşim zaten sözünden dönmedi çok şükür ama yine de verdiği sözü unutmamalarına vesile oluyor bu anlaşma...

Eşimin ailesi sürekli onların yanına gitmemiz için baskı yapıyor. Eşimse çevremizdekilere biz memuruz nereye gideceğimiz belli olmaz gibilerinden politikacı gibi yuvarlak cümleler kuruyor.. Bana ise merak etmememi benim istediğim yere gideceğimizi söylüyor yalnız kalınca...

Eğer polis olursa doğu görevi falan var... Ne olursa olsun onlara yakın olmamaya çalış bence... Bu baskılardan böyle kurtulabilirsin bence.. Zamanla da zaten alışacaktır.... Fakat nişanlında bitiyor iş. Beni hiçbir zaman kayınvalidemin dediğini yapmaya mecbur bırakmadı ama bende kayınvalidem karşısında susmadım. Susmadım derken saygısızlık değil asla. Mesela bana nişanlık almaya gerek görmemişti. Hayır anne ben nişanlık giymek istiyorum dedim, nişanlım da böyle düşünüyor falan demiştim :) Şimdi hiç uğraşmıyorum gerçi ama ilk zamanlar ne istediysem yaptırdım. Susup oturmadım yani...

Kısaca senin asıl meselen nişanlınla... Kayınvaliden benimle geçinmek için benim dediğimi yapmalısın dediğini biliyor mu? Şahsen ben bu sözü asla kabullenemezdim. Köle miyiz biz ya?... Ben yeri geliyor öz annemin söylediklerini de yapmıyorum canım bizim ayrı evimiz olacak buna ne senin ailenden ne benim ailemden 3. şahısları asla sokmayalım diyebilirsin... Ya da kendin daha uygun sözler bulabilirsin. Eşine tatlı bir şekilde konuş. Ben öyle konuşarak bütün meseleyi hallediyorum

cok guzel anlatmissin evetcoktahaklisinama ben bu konuyu c,zebilirmiyimbilmiyorumcunku nisanlim biliyor o meseleyi duyma dedi haklisin ama napim annem dedi su dedi bu dedi...bulundugumuz sehri zorla sectik, oturmamizii istedigi ev co uzakta ama kendi evine cok yakin kvnin..nisanlimin calistigi yerde annemlerin evine 10dakika yurume mesafsinde//oturacagimiz evede bir bucuk saaatt//dediki nisanlim askim burdan ev tutariz ben hergun nail gdim burdan oraya,,ama eve gitti annesiyle konusmus surat yapmis kv.asla olmazda falanda filanda,,,nisanlim mesaj atti tmm ddedi yine burda oturacaz annem bole bole yapiyo..cildirdim ama karar vereilmis birkere..annemlerde izim ev icin kotu olma hergun o yolu o cekecek sn evinde olacaksin oda yakinda anlar bosver uzulme ddediler ama benim icimde yara oldu resmsn...ustune nisanlimla aramizzda ayri sikintilarda cikti..bugunkonustum ayriliyorum dedim aksam gel esyalarini al dedim altin falan..ak;am gelecek konusup bitirecem..sevinsinler ana ogul birbirine kalsinlar,,,

Kararını vermişsin sen... Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım. Kayınvaliden bu kadar düşkünse oğluna evlilikte de devam ettirir bu davranışını... Sabreden tarafın hep gelinin olması zordur. İnşallah ikiniz içinde hayırlısı olur.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…