- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
- Konu Sahibi sevdaveysel
-
çok zor ya idare edeceksin yada ayrılacaksın ama elini üstünüzden çekmez gibi geliyor.çünkü nişanlınızda hassas mış
bence taviz verme annesiyle aranda denge kurması gereken sen değilsin nişanlın
artı annesinin yaptıklarını sineye çekmediğin için senden ayrılacaksa o zaman zaten seni bir ömür nelerin beklediğini görmüş olursun
annesiyle her zaman mesafeli ol ve nişanlına da bunun sebebini açıkla ve göster
sen de anne kuzususun kimsenin böyle incitip hiçe sayma hakkı yok
nasıl ayrılım ya bunun için insan ayrılır mı hiç sevdiğinden benim üç ay sonra düğünüm var, ayrıca nikahım falan da oldu.ben benden daha tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum mantıklı davranabilmek için.. çünkü seninde dedğin gibi hep eli üzerimizde olacak buna bennde inanıyorum ve bu durumdan çokta rahatsızım..
bende istemem ayrılmanı .ama fazla bir seçenek yok .o zaman idare edeceksin benimkiler 24 saat mesafeden yapacaklarını yapıyor Allah tan eşim 1.5 senede anladı ne mal olduğunu kadının darısı başına .seviyoran idare edeceksin başka çıkar yolun yok
valla güzelim bu işin başka yolu yok ya baştan taviz vermicen yada bir ömür çekecen
ilk zamanlar çok da zoruna gitmez aşıksın yeni evlisin falan...
ama inan bi süre sonra herşey değişiyor tepene binildikçe daralıyorsun onun için baştan kes hesabı sonra başın ağrımasın
hiçkimseyr kendini ezdirtme canım
sağlıklı bir kv-gelin ilişkisi için mesafe gerçekten şart
nasıl ayrılım ya bunun için insan ayrılır mı hiç sevdiğinden benim üç ay sonra düğünüm var, ayrıca nikahım falan da oldu.ben benden daha tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum mantıklı davranabilmek için.. çünkü seninde dedğin gibi hep eli üzerimizde olacak buna bennde inanıyorum ve bu durumdan çokta rahatsızım..
buyüzden ayrılınırmı diyosun ama çoğu evlilik bu yüzdn bitiyor kusura bakmada sen ipleri çoktan vermişsin kvdene bu saatten sonra işin zor
çok zor inanki çok ama çok zor.... benim nişanlmı bu sebepten kaybetme korkum yok sadece ciddi yıpratır bu bizi ve mutlu olamayız.. istiorumki ben kötü olmadan nişanlımın aklını başına getirmek yani beni kötü bilmesinler istiyorum ama yapamıyourm bunu..aaa bu ne canım dakka bir gol bir herşeyinize karışır bu kadın Annelik hakkıda bi yere kadar
Bak kızım sana tecrübelerime dayanarak diyorumki bu günlerde konuştun konuştun Konuşamazsan yandın ipleri ona verdin demektir....
Her şeyi göze alarak kayın valideni karşına al konuş.... Ben oğlunla mutlu bi hayat yaşamak için bu yola girdim Tabiki sana saygım sonsuz ama bazı şeyler varki sırf sen istiyosun diye yapamam de Beni kızın yerine koy ve tekrar düşün de Bırakta seni sevdiğimiz için bişeyleri yapalım Senden çekindiğimiz için değil İleride senle hiç bi problem yaşamayalım istiyorum de O yüzden içimde bişey biriktirmeden konuşuyorum Ben böyle hissediyor ve böyle böyle yapmak istiyrm de
Nişanlını hiç işin içine katma Çünkü o bi taraf tutamaz sonuçta Eğer sonu ayrılık olacağından korkarsan ve böyle davranırsan , kendinden ödün verirsen ileride çok ama çok mutsuz bi birey olursun Bak konulara kvdesinden çekenlere ağzını açmaktan korkanlara bak Evlendikten sonra bişeyleri düzeltmek hiç kolay değil Şimdiden ne istediğini kendine sor ve çekinmeden isteklerini saygı çerçevesi içerisinde dile getir Benden sana evli nasihati
ayrılmayı düşünmediğine göre zorlu bir evlilik hayatı seni bekliyor
bunu bilerek yola çık,bu şeker hastalığı,duygu sömürüsü vb.bana çok tanıdık geldi ki ben ayrı şehirdeyim
bir arkadaş söylemiş mümkün olan en kısa zamanda dua et başka şehre tayininiz çıksın,yoksa işin zor bunları bilerek evlenmeli ve ona göre gardını almalısın,mesafe şart zaten
en başta dediğim gib herşey sende ve eşide bitiyor en az 50 yaşına gelmiş kayınvalideni değiştiremezsin,çok zor sen ve eşin bu hayata uygun bir evlilik hayatı oluşturmalısınız
nasıl yani evlisiniz ve ayrı mı oturuyorsunuz? ben mi yanlış anladım?:44:
Şimdiden böyle sizi yönetmeye kalkarsa işiniz zor vallaYazık olur.
Siz evlendiğinizde iki kişilik bi aile olcaksınız. Ordan senin ailen karışırsa burdan eşinin ailesi karışırsa siz çocukluktan çıkamazsınız. Yani olgunlaşamazsınız. Oysa sizi rahat bıraksa her şeyi beraberce öğrenseniz
Ayrılmak gibi bişey önermem, ama kayınvalidenle aranda mesafe olsun, Her dediğini yapmak mecburiyetin asla yok. Senin eşin var, onla alıcaksın kararlarını, sakın taviz verme ve mümkünse evlendikten sonra başka şehre taşınma imkanınız varsa gidin! Hem de arkanıza bakmadan...
Eğer eşin çok anneciyse, seviyosan katlanmak zorundasın kayınvalidene. Pek bi kötü tarafı yoksa da bunlardan başka idare ediceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?