Ya ben olucem yada kafayı yicem ?

hayalcannn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2018
209
26
28
35
Bebegim var henüz yeni 1 aylik asisini yaptırmaya gitdik kv evinin orda sağlık ocaği oraya aldirdik . Bir gün öncesi cehennem sicagi evi var orda kaldık dört tarafı güneş alıyor dedimki eşime eğer ateslenir se eve goturelim kv ile beraber dedim basladi kv laf solemeye yok ben 2 cocuk büyütdüm ole bişi olmadı dedi.bende zaten doktora sorarız ona göre harekeet ederiz dedim başladılar ikisi birden üstüme yürümeye esim üstüme yürüdü seninle evlendgm güne lanet olsun keşke evlenmeseydim dedi . . Ertesi gün oldu ise gitdi beyefendi bizde cadı ile dağlık ocagına gitdik annem aradı napiyon diye sesin durgun geliyor dedi yok bişi dedim kayinvalidem aldı teli yok sabaha kadar uyuyamadim kızının hursuzluklarindan saygısız senin kızın oğlumu uzuyor dedi .bende dedim saygisiz isem sole anneme babamı gondersin dedim kayinvalidem dr alin götürün şunu dedi ben sok oldum malim sanki ben. annemde sinirlendi sen benim kizima nasıl alin götürün şunu dersin dedi başladılar telefonda atismaya yok ben hep aynı şeyi yapıyotmusum oğluna surat asiyorum sum saygısız fesatmisim oğlunun Canın çıkıyor mus ben onu saymiyormusum annemde sinirlendi senin oğlun benim kizima şiddet uygulayamaz dedi yok ben anlayisli olsaymişim oğlu da yapmazmis bende sorun varmış . Ölen kayinpederim de demos sözde bu gelin fena kendini ezdirme demis falan ole büyüdü konu ben yine kucuklugumu bildim eğer seni kırdıysam affet dedim kapattik konuyu ama Allah biliyor ya esimi de annesine de affetmiyorum bu kaç oldu beni ağlatdilar zaten 2 ay sonra ise baslicam kızımı annem diye seviyor vermicwkmis onu bize o yetstrcekmis yoldas olcakmis kızım ona şaka ile karisk bak bu senin sut makine diyor resmen bana sürekli babasi gel sev bu kızı diye seviyor artık tahammülü kalmadi esim annesine resmen tapiyor oluyor onun için bir laf soleyim hemen üstüme yürüyor küfürler ediyor artık bosanmak istiyorum bu adamı tabiyamiyorum kayinvalideme soluyorum piskologa gidelim onla diyorum gidin diyor KP oldukten sonra bole oldu diyorum evlendikten sonra diyor resmen ben sanki onu bile yapmışım gibi konuşuyor insan annesinin yanında karisina orospu der mi suratına kul tablası firlatir mi kayinvalidem rahmtli kayinpederim den çok çekmiş şimdi banada çektim ye calsylr artik bu piskopstlardan kurtulmak istiyorum ama bende sanırım ruh hastasiyim çünkü bana bunu yapan eşimi seviyorum salak gibi nisanliyken baskasini uzaktan hoslandkm begendim karşı tarafın haberi olmadı içten ice beğendim belkide bunun vucdan azabı ni cekiyorum

Son düzenleme:
Nişanlıyken başkasını uzaktan beğenmeniz ne alaka onu çözemedim neyse sorun şu ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin senin bu diyardan gitmeye gönlün yok barı politik ol.

Yazınız inanılmaz anlaşılmaz.
Eşiniz ana kuzusu onu anladım.
Kayinvalideniz annenize telefonda saydı döktü onu da anladım.
Eşinizin size fiziksel ve sözlü şiddeti asla kabul edilemez. Hem bu sebeplerden hem de hala lohusa olmanızdan psikolojik olarak sizi normal bulmadım.
Sizin aileniz nerede, yaşadıklarınızı ne kadar biliyorlar? Neden sizi gelip almıyorlar?
Ne kadarlık evlisiniz?
Neden eşiniz tek çocuk gibi hep annesiyle ilgilenmek zorunda diğer kardes nerede?
Nişanlıyken başkasını beğenme meselesi nedir, onunla evlensem farklı olurdu mu diyorsunuz yani?
Off kafam iyice allak bullak oldu ama ilk kafama takılanlar bunlar.

Birazcık daha iyi oldu sanki :)

Daha iyi olmuş, okudum :) ekonomik özgürlüğünde var madem ne demeye çekiyorsun bu insanları? Yanlış anlama ama benim eşim bana oro.. diyecek, bir de bana kültablası fırlatacak?! bir daha yüzümü göremezdi. Madem oro...imişim ne demeye evlenmiş benle? Sana değer vermeyene sen de değer verme, sevme de. Hak edene verilmeli sevgi.

Bebegim var henüz yeni 1 aylik asisini yaptırmaya gitdik kv evinin orda sağlık ocaği oraya aldirdik . Bir gün öncesi cehennem sicagi evi var orda kaldık dört tarafı güneş alıyor dedimki eşime eğer ateslenir se eve goturelim kv ile beraber dedim basladi kv laf solemeye yok ben 2 cocuk büyütdüm ole bişi olmadı dedi.bende zaten doktora sorarız ona göre harekeet ederiz dedim başladılar ikisi birden üstüme yürümeye esim üstüme yürüdü seninle evlendgm güne lanet olsun keşke evlenmeseydim dedi . . Ertesi gün oldu ise gitdi beyefendi bizde cadı ile dağlık ocagına gitdik annem aradı napiyon diye sesin durgun geliyor dedi yok bişi dedim kayinvalidem aldı teli yok sabaha kadar uyuyamadim kızının hursuzluklarindan saygısız senin kızın oğlumu uzuyor dedi .bende dedim saygisiz isem sole anneme babamı gondersin dedim kayinvalidem dr alin götürün şunu dedi ben sok oldum malim sanki ben. annemde sinirlendi sen benim kizima nasıl alin götürün şunu dersin dedi başladılar telefonda atismaya yok ben hep aynı şeyi yapıyotmusum oğluna surat asiyorum sum saygısız fesatmisim oğlunun Canın çıkıyor mus ben onu saymiyormusum annemde sinirlendi senin oğlun benim kizima şiddet uygulayamaz dedi yok ben anlayisli olsaymişim oğlu da yapmazmis bende sorun varmış . Ölen kayinpederim de demos sözde bu gelin fena kendini ezdirme demis falan ole büyüdü konu ben yine kucuklugumu bildim eğer seni kırdıysam affet dedim kapattik konuyu ama Allah biliyor ya esimi de annesine de affetmiyorum bu kaç oldu beni ağlatdilar zaten 2 ay sonra ise baslicam kızımı annem diye seviyor vermicwkmis onu bize o yetstrcekmis yoldas olcakmis kızım ona şaka ile karisk bak bu senin sut makine diyor resmen bana sürekli babasi gel sev bu kızı diye seviyor artık tahammülü kalmadi esim annesine resmen tapiyor oluyor onun için bir laf soleyim hemen üstüme yürüyor küfürler ediyor artık bosanmak istiyorum bu adamı tabiyamiyorum kayinvalideme soluyorum piskologa gidelim onla diyorum gidin diyor KP oldukten sonra bole oldu diyorum evlendikten sonra diyor resmen ben sanki onu bile yapmışım gibi konuşuyor insan annesinin yanında karisina orospu der mi suratına kul tablası firlatir mi kayinvalidem rahmtli kayinpederim den çok çekmiş şimdi banada çektim ye calsylr artik bu piskopstlardan kurtulmak istiyorum ama bende sanırım ruh hastasiyim çünkü bana bunu yapan eşimi seviyorum salak gibi nisanliyken baskasini uzaktan begendim karşı tarafın haberi olmadı içten ice beğendim belkide bunun vucdan azabı ni cekiyorum
Insan sadece annesinin yanında değil hiç bir yerde karısına öyle davranmaz. Çekmeyin şu adamları. Mumla mi arayıp buldunuz. Basın tekmeyi defolsunlar ya. Bdvye her girdiğimde aynı tip karaktersiz adamlar ve onların işkencelerine katlanan zavallı kadınlar. Bir daha bu dünyaya gelme şansımız yok. Tek bir hayatımız var. Her saniye değerli ve sen zamanını bu ruh hastası aileyle heba ediyorsun. Al yavrunu sepetle adamı. Bak annenler de sana destek ki olmasalar da fark etmez. Yazık değil mi sana?

Annenize bir sorun sizi kendinizi böyle insanlara ezdirmek icin mi dogurmus mu diye. O gerekeni söyler. Birde dogumdan sonra neden kendi evinizde kalmiyorsunuz

Ayrı evin var neden sağlık ocağını Kv yakınına alıyorsun

İşe dönünce Kv baksın diye düşünüp yaptı iseniz çok hatalı

Anneci olmayan adamlar bile Bebek bakımında annesinin tek doğru olduğuna inanır

Sizin Kv en iyi Bebek bakan insan olsa bile sizin memnun olacağınız bir şey yapmaz mutlaka bence böyle der yani sizin dediğinizin zıttını

Çözüm basit ayrı evinde kapını kapatıp oturacaksın bebeğine de bakıcı bulacaksın

Eşin bir şey derse de annesinin evini biliyor orada yaşayabilir

Dik durun

Şiddet görüyorsunuz, neyi alttan aldığınızı anlayamadım.

Çocuk daha 1 aylık, 3 aylık bebek bırakılırda işe başlanır mı, bunuda anlayamadım.

En ufak bir değer görmüyorsunuz, hala ne diye boşanmıyorsunuz onuda anlayamadım.

Mantıklı tek 1 hareket yok. Siz kendinizi ezdirmişsiniz tamam, o çocuğuda mı ezdirmek istiyorsunuz? Çekin gidin Allah aşkına ailenizin yanına.

Back
X