sizin görüntünüzü bilmeden nasıl samimi oldunuz,resim de mi atmadınız?ciddiye almadığından dolayı mı görünüşünüzü merak etmedi acaba
Resmimi gördüü ama resimlerde acık da guzel cikiyorum ben
:))
YA COK BEGENIRSE:)Aynı bolumde okudugum biriyle internetten tanistik, ben onu gordum ama o gormedi beni, simdilik konusuyoruz guzel gidiyor ama ya beni gorusunce begenmezse istemezse soguk davranirsa o an? Cok fazla utaniyorum, nasil davranmam napmam gerekiyor?
Kapalısınız anladığım kadarıyla bu yüzden kaygılısınız acaba beğenmez mi diye.bence insanın içi bir ha açık ha kapalı.eğer bu yüzden beğenmezse de ne kadar sığ olduğunu ve yüzeysel yaklaştığını anlayıp uzaklaşırsınız.sıkmayın canınızıResmimi gördüü ama resimlerde acık da guzel cikiyorum ben
Açık değil azıcık yazmak istemiş arkadaş,aşağıda düzeltmiş :)Kapalısınız anladığım kadarıyla bu yüzden kaygılısınız acaba beğenmez mi diye.bence insanın içi bir ha açık ha kapalı.eğer bu yüzden beğenmezse de ne kadar sığ olduğunu ve yüzeysel yaklaştığını anlayıp uzaklaşırsınız.sıkmayın canınızı
Kapalısınız anladığım kadarıyla bu yüzden kaygılısınız acaba beğenmez mi diye.bence insanın içi bir ha açık ha kapalı.eğer bu yüzden beğenmezse de ne kadar sığ olduğunu ve yüzeysel yaklaştığını anlayıp uzaklaşırsınız.sıkmayın canınızı
O seni beğenmezse adam şekilci pisliğin teki çıktı rıza baba der,denizdeki yeni balıklara bakarsın.Dert ettiğin şeye bak kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?