- 29 Ocak 2016
- 46
- 46
- 8
- 36
Unideyken uzun suren bi ilişkim olmuştu ayrılmıştık çok aglamistim bir gün babanem karşıma oturdu kalk kalk ne agliyon onlar aglasin gelen ağaaaamm giden paşammm dedi o gün bugündür ilişki de düsturum bu siz de öyle yapin
sen bu güvensizlik ile gidersen adamada negatiflik hissettirirsin bak şu slogsnla git
ben dünyanın en güzel kadınıyım :))
oooo en sevdiğim konu. hemen görüşmeyin . bi süre daha sanaldan konuşun. samimiyeti elden bırakmayın. alıştırın kendinize.konuşma daimi akıcı olduğu zaman buluşun. o zaman dış görünüme önem vermezler .
Yapıyorsunuz öyle fotoşoplu efektli fotolar. Gerçeğinizle alakaniz yok.Resmimi gördüü ama resimlerde acık da guzel cikiyorum ben
Yapıyorsunuz öyle fotoşoplu efektli fotolar. Gerçeğinizle alakaniz yok.
Sonra adam görünce tanıyamiyor bile.
Beğenmez tabii.
Fotoğrafın daha güzel olduğu için hayalkirikligi yaşayacak.
Dogal halinse mesele yok.Hayıır valla yapmıyorumHatta normal kamerayla çekiyorum hiç efektsiz ama bi kaç kişi öyle söyleyip kalbimi kırmıştı fotoğrafta daha güzelsin diye onu taktım şimdi bende
Dogal halinse mesele yok.
Beğenir.
Duruşun pasif de fotoğrafta daha özgüvenli ya da güleryüzlü mü çıkıyorsun acaba
Taam sorun yok.Hep gülerken çekiliyorum gülüşüm normal halimden daha güzeldir belki bende bilmiyorum ki
Bende resimlerde azzzzcık güzel çıkıyorumsonuç eşim beni uzun boylu sandı, yüzüm pürüzsüz sandı (yani öyle ama en azından fotograftakiler kadar degil) o sandı bu sandı falan. Yine de gördüğü gün elimi tuttu ve 6 seneyi devirdik. Bi de bebisimiz var 1 hafta içinde geliyor.
Çok tatlıymış Allah analı babalı büyütsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?