Ya beni beğenmezse ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Unideyken uzun suren bi ilişkim olmuştu ayrılmıştık çok aglamistim bir gün babanem karşıma oturdu kalk kalk ne agliyon onlar aglasin gelen ağaaaamm giden paşammm dedi o gün bugündür ilişki de düsturum bu siz de öyle yapin

sen bu güvensizlik ile gidersen adamada negatiflik hissettirirsin bak şu slogsnla git
ben dünyanın en güzel kadınıyım :))

Kendini ol. Beğenmezse beğenmesin doğru kişi değilmiş dersin hayatına devam edersin. Karşına muhakkak seni beğenen birileri de çıkar yani ilerde. Sanırım sen hoşlanıyorsun ondan. Inşallah seni beğenir. Inşallah hayatındaki doğru kişi odur. Mutlu olursun

şöyle düşün bence ya sen onu beğenmezsen ve kendine güven en önemlisi ben genelde öyle yapıyorum henüz kimseyle görüşmedim ama ben ondan daha iyiyim o beni kesin beğenir diye düşünüyorum. doğru olsun veya olmasın bu ego bütünlüğünü sağlıyor.

oooo en sevdiğim konu. hemen görüşmeyin . bi süre daha sanaldan konuşun. samimiyeti elden bırakmayın. alıştırın kendinize.konuşma daimi akıcı olduğu zaman buluşun. o zaman dış görünüme önem vermezler .

Hemen değil 1 aydır konuşuyoruz 2 3 gün sonra görüşücez ama böyle birini ilk defa görmek garip geliyor korkutuyor

Resmimi gördüü ama resimlerde acık da guzel cikiyorum ben
Yapıyorsunuz öyle fotoşoplu efektli fotolar. Gerçeğinizle alakaniz yok.
Sonra adam görünce tanıyamiyor bile.
Beğenmez tabii.
Fotoğrafın daha güzel olduğu için hayalkirikligi yaşayacak.

Yapıyorsunuz öyle fotoşoplu efektli fotolar. Gerçeğinizle alakaniz yok.
Sonra adam görünce tanıyamiyor bile.
Beğenmez tabii.
Fotoğrafın daha güzel olduğu için hayalkirikligi yaşayacak.

Hayıır valla yapmıyorum Hatta normal kamerayla çekiyorum hiç efektsiz ama bi kaç kişi öyle söyleyip kalbimi kırmıştı fotoğrafta daha güzelsin diye onu taktım şimdi bende

Hayıır valla yapmıyorum Hatta normal kamerayla çekiyorum hiç efektsiz ama bi kaç kişi öyle söyleyip kalbimi kırmıştı fotoğrafta daha güzelsin diye onu taktım şimdi bende
Dogal halinse mesele yok.
Beğenir.

Duruşun pasif de fotoğrafta daha özgüvenli ya da güleryüzlü mü çıkıyorsun acaba

Bende resimlerde azzzzcık güzel çıkıyorum sonuç eşim beni uzun boylu sandı, yüzüm pürüzsüz sandı (yani öyle ama en azından fotograftakiler kadar degil) o sandı bu sandı falan. Yine de gördüğü gün elimi tuttu ve 6 seneyi devirdik. Bi de bebisimiz var 1 hafta içinde geliyor.

Çok tatlıymış Allah analı babalı büyütsün

Canim bende nişanlimla internetten taniştim, ilk mesajindan ancak 5 ay sonra bulusmaya cesaret edebildim. Hoş o'da surpriz oldu bir sabah bana yoldayim diye mesaj atti mecbur kaldim yani .

Bulusmak istememe nedenim de senin gibi kendime olan ozguven eksikligimdi, cunku o'nun benden cok etkilendigini biliyordum yazişmalardan. Ya görünce beğenmezse, fikri değişirse..olmayan özgüven daha da zedelenirse...diye diye görüştük evlenme teklifini ilk buluşmada aldim.

Zaten ben seni gormeden sana aşik olmuştum ( tabi fotolarimi gormustu ), fotograftakinden daha da guzelsin dedi . Ve o gunden beri artik kendime ozguvenim geldi, bunda çok buyuk payi var nişanlimin.

Kendini hiçbir zaman hor görme ve hep sev, inan guzel bile olmasan o ozguvenin ilgi cekici yapicaktir ki bence guzel bir kizsin da .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…