Çok tatlısın :))Yok açığım fotolarımı da gördü ama fotograflarda daha degisik daha guzel cikiyorsun derler(bir kac patavatsizzz)
Bu zamanda herkes farklı zaten,eskiden fotoshop yapardı fotoğraf stüdyosundakiler en azından profesyonellerin bu imkanı vardı;şimdi büyük küçük filtreliyor resimleri zaten.en özendiğin ve beğendiğin resmini paylaşman doğal değil mi.birazcık da fotojenik olman da senin suçun olmasa gerek.Yok açığım fotolarımı da gördü ama fotograflarda daha degisik daha guzel cikiyorsun derler(bir kac patavatsizzz)
Bu zamanda herkes farklı zaten,eskiden fotoshop yapardı fotoğraf stüdyosundakiler en azından profesyonellerin bu imkanı vardı;şimdi büyük küçük filtreliyor resimleri zaten.en özendiğin ve beğendiğin resmini paylaşman doğal değil mi.birazcık da fotojenik olman da senin suçun olmasa gerek.
Ne tatlı hevesler yahu özledim gençliğimi
Umarım güzel bir başlangıç olur sizin için. Telaşlanmayın. İnsanın hali tavrı, havası, yürüyüşü, konuşması, başını kaldırış şekli bile onu bambaşka biri haline getiriyor. Belki de siz onu beğenmezsiniz. :)
Ama ben onu gordum
Gençlik işte :)
Görünüşün çok önemli olsa görmeden konuşmaya devam etmez diye düşünüyorum.
Hiç olmadı görüntülü konuşurdu.
Gönlüne göre olur inşallah
O zaman buluşma günü iki cilala parlat kuafördeGöruntülü konuşmak istedi ama ben bahane uydurmuşum
O zaman buluşma günü iki cilala parlat kuaförde
Ahh kuzummm oyle deme kendine guven neden oyle dusunuyosun begenmezse keyfi bilir baska erkekmi yokResmimi gördüü ama resimlerde acık da guzel cikiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?