- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 27
- Konu Sahibi Memeli Mestan
-
6 tane test en ucuzu 30 tl yapar :) kan ver bence
Valla 4 damla damlattim ama toplu almistim test hepsi boyle cikiyo sans iste
Ay sorma bende dün aldım bole çıktı ikinciye aldım başka marka kenarları pembe daha kaliteli duruyordu oda negatif gösterdiBana da öyle sanki çok sıvı bozmuş akıtmış gibi geldiama dört damla yazıyormuş bilemedim
Yokya test bozukEn son ekranini yolladigim testte negatif bile silikti zaman gectikce koyulasti valla problem bende sanirim baksana fazla damlatmissin diyolar
Aynen ole diyo bende ole yaptım sanırım bu marka pek iyi değil4 damla diyo ama
Kç gün geciktiValla son 1 test kaldibu sefer toplu almicam calisiyorum is cikis saatimde de eczaneye ugrayamiyorum diye almistim ders oldu bana
Valla bana geldigi zaman biraz tut bekle hemen yapma yapican zamanda tam ortadaki idrara denk getir dedilerSabah kalkınca yapmalıydınız .
İlki olmadıysa ertesi sabahı beklemeliydiniz.
Haklisin erken gebelik testi alsam daha karli cikardimHep diyorum su kiytirik 5 liralik testleri almayin,kan vermeyip evde test yapacaksaniz erken gebelik testi alin.
İdrarda asit yuzunden olabilicegini simdi duydum tesekkur ederim bilgi icin belki de ondandirBen ovulasyon testinde resimdeki sorun yaşadım.
Firma bana tekrar test göndermişti ve verdikleri bilgi; 2 bilgi verildi, test bozuk olabilir yada idrariniz çok asitli olabilir dendi. Bol su içip iki saat bekleyip tekrar test yapmıştım. Testler bozuktu.
Tek testle kesin sonuç almışValla bana geldigi zaman biraz tut bekle hemen yapma yapican zamanda tam ortadaki idrara denk getir dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?