Ya benim icim bozuk ya bu test

En son ekranini yolladigim testte negatif bile silikti zaman gectikce koyulasti valla problem bende sanirim baksana fazla damlatmissin diyolar

Evet fazla damlatmişsin. Fazla idrahal olduğunda testi bozuyor. Sormaya korkar oldum, 6 testten sonra daha varmi test?

Bu defa 2 damla ile dene. Ama bence sen hamilesin. O diğer taraftan yanlişta olsa kirmizi çizgi çikmasi manidar bence.

Kaç dk sonra böyle oldu? Testi uzun bekletince de bu şekilde bozuluyor. Geçen ay gecikince ben de yaptım önce tek çizgi çıktı. Atmayı unutmuşum 1 saat sonra baktım bu şekilde bi yana koyu renk toplanmıştı.

Valla son 1 test kaldi bu sefer toplu almicam calisiyorum is cikis saatimde de eczaneye ugrayamiyorum diye almistim ders oldu bana

Gecikme degil erken geldi ama 1 gun az geldi gelmeden oncede kahve rengi sivi geldi adet oluyorum sandim ama degil gibiydi ayy suan cok karistim sanirim adet ama degil gibi

Hep diyorum su kiytirik 5 liralik testleri almayin,kan vermeyip evde test yapacaksaniz erken gebelik testi alin.

Ben ovulasyon testinde resimdeki sorun yaşadım.
Firma bana tekrar test göndermişti ve verdikleri bilgi; 2 bilgi verildi, test bozuk olabilir yada idrariniz çok asitli olabilir dendi. Bol su içip iki saat bekleyip tekrar test yapmıştım. Testler bozuktu.

İdrarda asit yuzunden olabilicegini simdi duydum tesekkur ederim bilgi icin belki de ondandir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…