Ben ona yalanci dedim.. vedalasmadan trene bindim.. oda arkamdan vedalasmami beklerken.. arkami dondum.. tren tam kalkmak uzeriyken dondum baktim dayanamadim. indim trenden arkasindan yurudum.. hungur hungur agladi karsimda.. ben kotu biri dglm diyisi goz yaslar icinde.. icim kan agladi...
bir erkegin aglamasi sizin icin nsl bir duygu.. bir erkek neden aglar ki? sahte goz yasi dokebilirlermi.. ?
Ben ona yalanci dedim.. vedalasmadan trene bindim.. oda arkamdan vedalasmami beklerken.. arkami dondum.. tren tam kalkmak uzeriyken dondum baktim dayanamadim. indim trenden arkasindan yurudum.. hungur hungur agladi karsimda.. ben kotu biri dglm diyisi goz yaslar icinde.. icim kan agladi...
bir erkegin aglamasi sizin icin nsl bir duygu.. bir erkek neden aglar ki? sahte goz yasi dokebilirlermi.. ?
Aramizda ozel bsy gecti.. kendimizden haberimiz olmadi bi an.. cok kotu olduk.. tokati bastim sonra.. hemde iki kere.. yolda bagirdim cagirdim vurdum ona hata.. pesimden gelme ddm geldi.. sevmiyorsun beni ddm.. onun gozlerinden yaslar akti.. en son noktadada agladi ayni bir cocuk gibi.. cok sert davrandim ama.. suandada kendini sucluyor sanirim bir haber alamadim..
bende biraz feminislik var.. erkekler neden aglasin ki. bu dunyada genelde mutsuzluklari yasatan onlar dglmi..
Aramizda ozel bsy gecti.. kendimizden haberimiz olmadi bi an.. cok kotu olduk.. tokati bastim sonra.. hemde iki kere.. yolda bagirdim cagirdim vurdum ona hata.. pesimden gelme ddm geldi.. sevmiyorsun beni ddm.. onun gozlerinden yaslar akti.. en son noktadada agladi ayni bir cocuk gibi.. cok sert davrandim ama.. suandada kendini sucluyor sanirim bir haber alamadim..
bende biraz feminislik var.. erkekler neden aglasin ki. bu dunyada genelde mutsuzluklari yasatan onlar dglmi..
Bu noktada hatalısın.
Erkeklerden de çok acı çekenler var emin ol ama kadınlar kadar çok değiller kişi babında bide maçolar ya duygularını bastırma çabaları var onların.
Ama kimisi sadece erkek ama adam değiller arada fark var..
Anladığım durum geçtiyse aranızda çocuğunda gerçekten ağladığına inayorsan hatayı kabul etmiş demektir. Anladığım şeyse eğer bunun için gerçekten ağlayan erkeğe kıyılmaz be
Ben neden anlamadım durumu :)
coook kotuu cok.. telefon actim ona.. hali hic iyi dgl. cokmu sert davrandimneden tokat attimki ben.. suan burda anlatsam olurmu bilmiyorum. cok utaniyorumda.. unutalim bugun ku olayi diyorum. ben unutamam pat diye kapati tlfnu suratima.. sogudumu benden bilmiyorum..ama suan oyle dusunuyorum.. offf offff
hersey cok iyi gidiyordu.. kahvalti yapmistik sabah.. sonra muzik actik sarilarak uzandik.. opusmeye basladik.. sonra ne olduysa dahada fazla opustuk. birakamadik birbirimizi.. hic bsyden farkina varmadim. elli asaga dogru kaydi.. cokta utaniyorum kiziyorumda kendime.. kendimi firenliyemedim.. kalbin attigimi hisetmis.. birden durdu.. durunca, bende geldim kendime. tokati yapistirdim.. hemde iki kere.. keske atmasaydim o tokati ,cok gec attim cunku bastan atmaliydim. cok uzuluyorum.. nsl bu noktaya kadar geldik.. iliskimiz sarsildi sanki suan.. sokakta bagirdim cagirdim pesimden yurudu sakince.. o bakislari hatirladikca icim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?