ya bir erkek aglarsa..

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Ben ona yalanci dedim.. vedalasmadan trene bindim.. oda arkamdan vedalasmami beklerken.. arkami dondum.. tren tam kalkmak uzeriyken dondum baktim dayanamadim. indim trenden arkasindan yurudum.. hungur hungur agladi karsimda.. ben kotu biri dglm diyisi goz yaslar icinde.. icim kan agladi...

bir erkegin aglamasi sizin icin nsl bir duygu.. bir erkek neden aglar ki? sahte goz yasi dokebilirlermi.. ?

çok çok kötü bi duygu benim için yaşadım çünkü bunu. sorununuz ne cnm?

Cok kisa ama yinede iki kere okudum anlaya bilmek icin...Bi erkek neden aglamasinki? Onlarinda duygulari var ve bunu gösteriyorsalar ne güzel... Yanliz sizin olayinizi anliyamadim, sahte göz yasi kadinlarda döker hemde erkeklerden daha iyi... Olayiniz ne,ne oldu ne gelisti,neden agladi, bilemedigimiz icin sahtemi gercekmi bilemiycem simdi... Ama kolay aglamaz erkekler en azindan birinin karsisinda...

Konuyu üsten değil biraz detaylı anlat canım daha iyi yorumlar alırsın iyi dediysemde daha net anlamında :)

Konuyu anlamadım ama evet erkekler de sahte gözyaşı dökebilirler.

benim eşimde biz nişanlıyken onun yüzüne bakmadım diye ağlamıştı hala unutamıyorum.ben dayanamadım gönlünü aldım onun ağlamasına hem üzüldüm benim için ağladığı içinde sevindim.garip bir duyguydu.

Bir erkeğin gözyaşı dökmesi benim için hiçbişey ifade etmiyor
Bizleri ağlatırken onların hiçbişey hissetmemeleri nasıl bişeyse benim için de aynı..
Ağlasınlar gebermeyesiceler.

gerçek de ağlar, sahte de ağlar.. onlar insan değil mi? erkekler ağlamaz sadece bir Nilüfer şarkısı

Sahte ağlayanı da gördüm gerçek ağlayanı da.
Samimiyetinden anlarsın onu.
Ama gerçekten ağlayan bir erkek çok sık ağlamaz, hüngür hüngür de ağlamaz, o an tutamaz kendini, hakim olamayacak kadar acı içindedir, ince ince süzülür sadece...

Aramizda ozel bsy gecti.. kendimizden haberimiz olmadi bi an.. cok kotu olduk.. tokati bastim sonra.. hemde iki kere.. yolda bagirdim cagirdim vurdum ona hata.. pesimden gelme ddm geldi.. sevmiyorsun beni ddm.. onun gozlerinden yaslar akti.. en son noktadada agladi ayni bir cocuk gibi.. cok sert davrandim ama.. suandada kendini sucluyor sanirim bir haber alamadim..

bende biraz feminislik var.. erkekler neden aglasin ki. bu dunyada genelde mutsuzluklari yasatan onlar dglmi..

Bu noktada hatalısın.
Erkeklerden de çok acı çekenler var emin ol ama kadınlar kadar çok değiller kişi babında bide maçolar ya duygularını bastırma çabaları var onların.
Ama kimisi sadece erkek ama adam değiller arada fark var..

Anladığım durum geçtiyse aranızda çocuğunda gerçekten ağladığına inayorsan hatayı kabul etmiş demektir. Anladığım şeyse eğer bunun için gerçekten ağlayan erkeğe kıyılmaz be

Erkekler neden ağlamasın ki. Kimi çok sık ağlar kimi hiç ağlamaz. Ağlar da herkesin önünde değil. Benim sevgilimde ağlamam der, ama ayrılırken gözleri doldu. Problem ne ki canım, çok özel değilse paylaşsan da ona göre fikirler alırsın daha iyi olur.

Ben neden anlamadım durumu :)

Ben neden anlamadım durumu :)

Özel bi durum diyirnce şey sandım ben

Erkekliği 250 gramlık şeylerinde buluyor ya kimisi, (erkek)
Bazısıda beyfendi aranılan mükemmel erkek oluyor falandı filandı (adam)

Son düzenleme:
Eskiden erkeklerin aglamasının normal bişey oldugunu sanırdım
ama değil arkadaşlar
bir erkek aglıyorsa iki kez düşünün...

coook kotuu cok.. telefon actim ona.. hali hic iyi dgl. cokmu sert davrandim neden tokat attimki ben.. suan burda anlatsam olurmu bilmiyorum. cok utaniyorumda.. unutalim bugun ku olayi diyorum. ben unutamam pat diye kapati tlfnu suratima.. sogudumu benden bilmiyorum..ama suan oyle dusunuyorum.. offf offff

Canım bir bilsek ne yaptı yorum yaparız. Ağladıysa sen kötü davrandın da diyebiliriz, bir kadın sevdiğine kolay kolay tokat atmaz, eğer attıysan sen haklısın çok kötü bir şey yapmış da diyebiliriz

hersey cok iyi gidiyordu.. kahvalti yapmistik sabah.. sonra muzik actik sarilarak uzandik.. opusmeye basladik.. sonra ne olduysa dahada fazla opustuk. birakamadik birbirimizi.. hic bsyden farkina varmadim. elli asaga dogru kaydi.. cokta utaniyorum kiziyorumda kendime.. kendimi firenliyemedim.. kalbin attigimi hisetmis.. birden durdu.. durunca, bende geldim kendime. tokati yapistirdim.. hemde iki kere.. keske atmasaydim o tokati ,cok gec attim cunku bastan atmaliydim. cok uzuluyorum.. nsl bu noktaya kadar geldik.. iliskimiz sarsildi sanki suan.. sokakta bagirdim cagirdim pesimden yurudu sakince.. o bakislari hatirladikca icim gidiyor

Canım kendini frenleyememen çok normal ki kızma kendini bizim de duygularımız var. İyi olmuş kendine gelmişsin, tokat bir refleks olmuş abartılacak bir yanı yok. O sadece senden karşılık gördüğü için beraber özel bir şeyler yaşayacağınızı düşünmüş, sonra senin gibi o da pişman olmuş. Seven insan sevdiğine yaklaşmaz diye bir kaide yok asıl sevdiğiyle daha çok ister bu tarz bir şeyi. Tepki vermen iyi, yoksa bundan sonra ikinizde frenleyemezdiniz. O da yüz bulur devamlı yaklaşırdı sana. Bir de öyle bir ortamda iki sevgiliyi frenlemek zor ki biz bu yüzden yalnız kalmamaya çalışıyoruz. Senin ortamında olsa aniden gelişse ben de sevgilime hayır diyemezdim. Düzgünce konuş, hissettiklerini anlat. Düzelir, abartacak, üzülecek bir durum yok canım benim.

aradigimda agladi yine.. hersey cok guzeldi mahf ettim ddi.. daha oncede boyle bsy olmustu soz vermisti hatta, bana dokunmicagina.. bugun dahada ileriye gitti.. konusamadim dogru duzgun onunla..telefonu suratima kapati. insallah duzelir benden uzaklasmaz.. hani bazi erkekler boyle ileriye gidince sogur ya.. ondan korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…