ya bir erkek aglarsa..

Bazı erkeklerin ağlayışından ben de çok etkilenirim..
Pek ağlarken görmediğimiz için olsa gerek:26:

Ama benim eşim evlenmeden evvel karşımda ağlamıştı bir kaç kez beni üzdüğü için.
Evlendim bir damla gözyaşı göremedim.
Gel de inan o yaşlara şimdi

Acıma yani ağlasın bırak sen ağlayacağına o ağlasın

burda iyi,kötü,doğru,yanlış bir sürüüü yorum olur.

ben sana kendimle ilgili bişey anlatayım. eski sevgilim bana tecavüz etmeye calısmıstı diğer konularımdan bakabilirsin. öpüşme şu bu derken ileri gitti ama benim tokadım seninki gibi işe yaradıgı söylenemez.. neyse bununda zamanında gözleri dolup da yalvarmıslıgı oldu bitmesin diye. özürler yeminler şu bu.

ben bunu çok sonra sevdiğim, aşık olduğum adama anlattığımda, bide biz uzaktaydık bilgisayarda kamerada konusuyoduk, önce bi duraksadı sonra o yeşil gözlerinden bi yaşlar aktı ne bileyim öyle bi içimi parcaladı ki ben basladım hungur hungur aglamaya onu öyle görünce..

ikiside erkek, ikiside göz yaşı döktü. yani tabi oku yorumları ama hayatını biz bilmiyoruz kendi kararını vermelisin.

burda biri cıkar inanma der biri cıkar yazık affet der biri seni suçlar; önemli olan senin ne düşündüğün.

yani erkek her zaman ister seninde istediğini düşünüp ileri gitmiş olabilir. onun için önemli olmasan, çoktan o işler ypacak tonla kız bulurdu.

ban bu da benim fikrim ama dogrusunu sen bilirsin. burda insanlar ayrıl o adamdan, affet bence,şunu yap bunu yap der ama kalp senin vicdan senin

örneğimden gördn işte genellemelerle olmaz bu iş, iş sevmekte

bol şans

ben erkeklere aciyamiyorum.. trenden inerkene arkandan geldigimi gordukten sonra agladi zaten.. Patladi birden. benim icin mi agladi, yoksa kendi icin mi bilemiyorum. Bu onun ilk aglayisi dgl. evlilik falanda giriyor araya.. annemi ikna edemezsem, cok uzaklara gidicek.. yanlis kisiye asik oldugumu hisediyorum.. kopmak istedigimde kopamiyorum.. hersey niye zor bukadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…