ya bir erkek aglarsa..

Bir erkeğin gözyaşı dökmesi benim için hiçbişey ifade etmiyor
Bizleri ağlatırken onların hiçbişey hissetmemeleri nasıl bişeyse benim için de aynı..
Ağlasınlar gebermeyesiceler.

ağlasınlar. ağlamktan göz pınarlarım acıyor artık.
ağlasınlar adileer

Dediğim gibi tepki vermen iyi olmuş. Ama hatalı olan sen değilsin unutma. Sevgilin seni gerçekten seviyorsa gurur duymalı seninle ha deyince her şeyi yaşamadığın için. Ona da kızma, engel olamamış olabilir kendine. Bir kaç gün geçsin düzelir inşallah. Bir de mahvettim dediğine göre kendine kızgın daha çok. cinsellik yüzünden uzaklaşan erkek uzaklaşsın sıkıntı yapma ama bence ona zaman ver düzelir çünkü.

Erkek ağlıyosa seviyodur, 2 kere düşün 10 kere düşün hepsi boş laf..

Erkek ağlar ve genelde tek kullanımlıktır ağlamaları, diğerleri sahte, durumu kurtarmaya yöneliktir. Çünkü bilirler kıyamayacağını.

Gün gelir yanında kedi gibi ağlayan erkek öyle bi an gelir ki aslan kesilirde senin gözünün yaşına bile bakmaz,basar gider. Kadınlar okadar merhamet dolu ki karşısında bi erkek ağladımı hiç dayanamıyo,kıyamıyo hemen gönlünü almak istiyo ama erkekler öylemi belki bir yada iki kere üzülürler ağladın die sonra umrunda bile olmaz.. Valla kim nederse desin umrumda değil bu benim düşüncem ve bana göre doğru olanlar gerisi fasa fiso..

feministlik adam tokatlamak degildir,bu konuda yazilmis ne kitaplar var uretilmis ne teoriler var ve hala feministlik kavrami uzerine yayinlanan onlarca akademik makale varken rica edicem feministlik var biraz da ondan tokatladim,sert ciktim diye konusmayin.Kavramlarin icini bosaltmak ne kolay,biz kadinlar kendi lehimize olan seyleri kendi kendimize silah olarak dogrultabiliyoruz bazen.Feminizm keske dogru algilansa.

Ona tokadı bastıktan sonra kendine de bassaydın.
Senin de hatan çünkü. Bu tip şeylerde iki tarafta hatalı.
Bunun için tokadı basmanı da doğru bulmadım gerçi orası da ayrı.
Kaç yaşındasınız merak ettim ? O ve sen ?

neden aglamasın erkek.masum olanıda var sırf ıstedıgını yaptırabılmek ıcın aglayanıda.sahsen karsımda bır erkek ağlasa etkilenmezdim.güvenmiyorum ben onlara.herseyi beklerim onlardan.

Timsah göz yaşlarıdır onlar.

böle giderse sen cok aglayacksın haberın yok.... bıraz dik durun kızlar kendınızı kullandırmayın ... agladı dıye affet ıkı gun sonra daha beterını yapsın sen agla aılen utansın...modernlık adı altında ellesmelere koklasmalara sevısmelere karsıyım... dını olarak zaten haram ama ınsanlık olarakta ayıp be kardesım... adam elde ettıkten sonra tekmeyı basıyo... bunu görün artık... burda kac kişi agladı yaptık benı terk ettı dıe..... dıkkatlı ol uzak dur.... korkma bu dünyada daha cok erkek var.. bıtmez

erkek ağlıyorsa mutlaka birşeyleri kurtarma çabasındandır... sahtedir asla inandıramazlar beni gözyaşlarıyla....

Bana yalan gelmiyor. Icim parcalaniyor benim.

ünide bir arkadaş vardı bize; "bakın şimdi nasıl ağlayıp kızların ilgisini çekeceğim" derdi ve hemen resmen acı çkiyormuş gibi salya sümük ağlamaya başlardı,hıkıra hıçkıra,gözleri kan çanağı olurdu..arada bize bakar sırıtırdı..ama o kadar inandırıcı ağlardıki çoğu zaman ben bile gerçekten ağlıyor sanıp,üzülürdüm..bu özelliğini birçok yerde başı sıkıştığında kullanırdı..
kadınlar nasıl sahte gözyaşı döküyorsa bunu keşfeden erkeklerde sahte gözyaşını rahatça dökebilir..

elbetteki bunu anlatmam sizin erkek arkadaşınızın sahte gözyaşı döktüğü anlamına glmez,belki gerçekten duygularnı yansıtmıştır..

Son düzenleme:
ileri gidince soğur demek ne mantıktır ya, evlenince soğuyo mu o zaman herkesin kocası kendinden ?

Beni nedense çok etkiliyor bir erkeğin ağlaması.Ben evlenmeden önce bi mewzu yüzünden eşimin hıçkırarak ağladığını bılıyorum.Çok arkadaşımıda gördüm salya,sümük ağlarken.Kadınlar az çok anlıyor ama gerçekmi değilmi.
Türku filmlerindeki gibi,sarılıp ağlarken arkadan erol taş gibi bir surat yapıyorsa bilemicem tabi :)

erkeğine göre değişir kimi kolay ağlar bi ark. var türk filminde ağlıyo mesela

karısıyla tartışıyo ağlıyoo pek bi ağlakk onun gibiyse inanılmaz

eşim benim için bir kere ağlamıştı.
ilk kez görmüştüm ağladığını.....
hayatında daha önce amcasının vefatında ağlamış,bir ben....
Allah bir daha göstermesin.
Allah bana bir daha onu üzecek fırsat vermesin.
çok kötüydü..1 hafta kendime gelemedim,öyle içten öyle masumdu ki..
bazen diyorum iyi ki erkekler çok ağlamıyor/göstermiyor..
öyle acı ki.

Başlık komik,yorumlar ondan da komik...

Sevgilim şu sefer ağladı,kocam benim için şu kadar ağladı...

İyi de robot mu bu adam ? İnsan.... Ağlamasından daha doğal ne olabilir ?

Benim babam da dedem de duygusal adamlardır.Bir Türk filmine,beslediği hayvanın ölümüne,sevdiklerini kaybetmeye ağlarlar.

Ağlarlar ve bunu saklamayı erkeklik göstergesi saymazlar.

Siz de erkeklerin ağlamasına bu kadar mana yüklemeyin.

Biz nasıl ağlıyorsak onlar da ağlayabilir.

Erkeklerin gözyaşlarına pek inanmam. hatta ağlayan erkeğe çok güvenmem. neden bilmiyorum ama böyle düşünüyorum. tabiki içten ağlayan vardır. ama sahte gözyaşı dökende çok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…