- 25 Ocak 2011
- 685
- 486
- 303
- 28
- Konu Sahibi forestfruitcake
Öncelikle kusura bakmayın utanarak açıyorum bu konuyu ama aklıma çok takıldı fikirlerinizi almam gerekiyor..Yaklaşık 1 yıldır sevgilim var uzak iliski yasıyoruz. Ben farklı bi şehirde üniversite okuyorum bu sene çok yakın bi arkadaşımla eve çıktık Elif diyim adına. Sevgilim de bu sene yanıma gelip bi kaç gün kalıcak bende. Daha gelmesine var ama telefonda konuşuyodyk gelmesi konusunu söyle yaparız şuraya götürürüm seni gibi. Birden aşkım elif nerde olcak ya bizi duyarsa dedi. Saçmalama ya falan dedim markete göndeririz onu dedi güldü. Ben sinir oldum baya konuyu değiştirdim sonra bu yine aşkım elif bizi basıyormuş bide dedi güldü. Biraz soğuk konuştum değişti sonra konu. Çok rahatsız oldum çok midem bulandı bu neydi şimdi ya. Bi kez daha sormuştu duyarsa diye çok ciddiye almadım ama bu sefer işkillendim. Hani zaten arkadasım evdeyken öyle bi konu olmucağını biliyo beni tanıyo bende onu tanıdığımı sanıyodum ama çok şaşırdım neden nasıl bi cevap bekleyerek sordu bilmiyorum ama ayrılmayı düşünüyorum o derece rahatsız oldum. Asla evime çağırmıycam bu muhabbetten sonra bitek bundan eminim. Siz ne düşünürdünüz?
GÜNCELLEME: herkes yanlış anlamış Benim rahatsız olduğum konu cinsellik ima etmesi değil arkadaşım için basarsa derken buny istiyormuş gibi sorması.
GÜNCELLEME : kızlar %70iniz haklıymış. Birazda yorumlarınızdan cesaret alarak denemeye karar verdim çocuğu. Çok güzel oltaya geldi. En son denemek için yaptığımı farkettiğinde ilk atarlandı baya ben senin denemek için yaptığını bilmiyorum mu sankiler, muhabbet nereye gitcek amacını anlamak için uyum sağladım ben sanalar, tek akıllı sen misinler... Ayrılıkta ciddi olduğumu farkedince ağlamalar sen benim içimi bilmiyo musun falan.. Çok iyi gördüm içini Allah kahretsin ya ne kadar salağım. Biraz olsun gözümü açtı yorumlarınız teşekkür ederim
GÜNCELLEME: herkes yanlış anlamış Benim rahatsız olduğum konu cinsellik ima etmesi değil arkadaşım için basarsa derken buny istiyormuş gibi sorması.
GÜNCELLEME : kızlar %70iniz haklıymış. Birazda yorumlarınızdan cesaret alarak denemeye karar verdim çocuğu. Çok güzel oltaya geldi. En son denemek için yaptığımı farkettiğinde ilk atarlandı baya ben senin denemek için yaptığını bilmiyorum mu sankiler, muhabbet nereye gitcek amacını anlamak için uyum sağladım ben sanalar, tek akıllı sen misinler... Ayrılıkta ciddi olduğumu farkedince ağlamalar sen benim içimi bilmiyo musun falan.. Çok iyi gördüm içini Allah kahretsin ya ne kadar salağım. Biraz olsun gözümü açtı yorumlarınız teşekkür ederim
Son düzenleyen: Moderatör: