Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri ya böyle birşey mümkün mü??

Canım bende bunu masaj tekniklerini öğrenirken görmüştüm.. Hatta inanamadımc tekrar tekrar izledim .. Ama aklımada şey geldi Japonlar insanları tedavi ederken hangi noktalara mesaj yapacaklarını çok iyi biliyorlar :jeyyar: Geçen tvde de baş ağrısı için elin dış yüzeyinde bi noktaya kuvvet uygulayıp ağrıyı geçirdikleri izlemiştim sempatiksalakcinni ama ne kadar doğrudur bilemem kaydirigubbakcemile2

ya bence destekli sütyen gbi ama kadın eliyle sanki burya topladık eti der gbi gösterio yani koltk altnki deriyi ortaya çektik gbi sempatiksalakcinni

bence saçma eğer boyle bi masaj tekniği olsaydı hangi kadın estetik yaptırırdı ki bence başka bişey var bu videoda

orda bütün hatunlar birbirine benziyo bi küçük bi büyük memeli hatunları almışlar önce küçük tü masaj yaptık büyüdü hemde farka bakarmısın yani yukardan su döksen memelerin arasından geçmez o kadar yani yuh artık ya kim inanır buna ...............:))))

bu videoyu daha öncede görmüştüm orda bir arkadaş yorum yapmıştı

"ben inceledim sütyenden dolayı böyle" demişti bir başka arkadaşta

"o kadar tokat atsam benimkilerde büyür" demiştikaydirigubbakcemile3

kizlar dikkatli bakin sütyenden öyle duruyooo biri normal digerinide kücük giydirmisler acayip skmis gögüslerini oda büyük göstermis

madem böle bi teknik var neden japanların memeleri küçücük? evrimle büyük memeli olurlardı sempatiksalakcinni

bu video biraz abartı evet ama böle bi teknık var kadın koltuk altından gelen damarların gögusten gectıgını söyluo masaj sayesınde kan akısı hızlanıo kandakı hormonlar gogsu daha cok etkiliyo. ama bunda bıraz hile var tabıkı cunku bu kadar kısa surede olan bısey degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…