Ya bu adam beni aldatiomu

seheriko

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2015
86
8
1
30
Arkadaslar az önce yine bole bi konu acmistim bn anlamiorum bu adamı gezio bugün bende geleyim dedim gecistirdi bn nabicam bu adamla nasıl emin olucam suphelerimden

Arkadaslar az önce yine bole bi konu acmistim bn anlamiorum bu adamı gezio bugün bende geleyim dedim gecistirdi bn nabicam bu adamla nasıl emin olucam suphelerimden
konun neydi bilmiyorum ama bir gezmeyle aldatıldığın kanısına nereden vardın?

Bnde bugün onu umursamiyorum yarın kontrole gdcm 6 haftalik hamileyim we o bnu dusunmuo bile

Burada gecenlerde biri yazmisti. Sahip oldugu cep telefonu hattinin sitesine giriyosun. Dokuman mi ne talep ediyormussun. Bilen arkadaslar dogrusunu yazsin.

Hattı vodafone ise 7000 e s yazp gnderin ordaki şifre ile vodafone self servisten ayrıntılara bakın.
Kimi aramis kac dj knsmus kime msj atmış numaralar hep çıkıyor.
Diger hatları bilmiyorum int ten bi bakn

İliski tecrubem yok deneyimli olanlarinizin affina siginarak yaziyorum. Ama boyle aldatma mi olur bariz bi sekilde. Telefonuma bakma yanima gelme bu cumleler zaten sizi suphelendirecek cumleler kucucuk bebe bile bilir. Daha once esiniz guveninizi sarsti mi ki oyleyse safmis derim gozunuze supheli davranislar soktugu icin arkanizdan bir is cevirdigi belli ama ne belki de guzel biseydir umarim oyledir surpriz yapmayi da eline yuzune bulastirmis olsun (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…