- 30 Kasım 2015
- 179
- 43
- 18
- Konu Sahibi Hellokity10
-
Haklisiniz ama ben de cok kastim galiba kendimi.Önce görüşüp konuşup sonra gelip konu açsaydınız keşke.
Belki görüşme olumsuz geçecek istemeyeceksiniz.
Doğal olun,samimi olun dusuncelerinizi belirtin oda belirtsin
Kültür farklılığı vs konulara girmek için henüz erken,daha görüşme bile gerçekleşmemiş
Arkadaslar merhaba.nisan atmistim ve burada sizinle derdimi paylasmistim..
Simdi birisi benimle tanismak istiyor..çocuk yakisikli biri etkilendim. Ikimiz de ogretmeniz.bugun ilk defa yuzyuze gorusucez.3 4 gunden beri konusuyoruz.fakat soyle bir sorunum var..nasil davranicam.neler konusucam.yaa kafam cok karisik..bi de cocuk doguli ben akdeniz yoresindenim..uyum saglayabilir miyiz bilmiorum.bunlaru nasil anlicam..bana be onerirsiniz..kendimi kaptirip yine canim yansin istemiyorum
biriyle şu kadar yıl görştük ama olmadı ayrıldıkDiyelim ki olumlu gecti gecmis iliskilerimi nereye kadar sorgulamasina izin vermeliyim
Aslinda kimse araci olmadi.ortak arkadaslar tarafindan instagramda gormus beni.sonra yazdi.ben olumsuz baktim basta.internettwn kimse birbirini taniyamaz diye dusundum.iki gun sonra tekrar yazdi.hocam bi yuzyuze goruselim kestirip atmayalim dedi.peki dedim ben de.bu surede konustuk.kotu niyetlu olmadigini hisettirdi bana.ayni ilde yiz ben koydeyim o merkezdeBir arkadaş falan mı aracı oldu? Eğer aracı olduysa demek ki onun karakterinde size ters gelebilecek bir şeyler olmadığını düşündü. O yüzden kültürel farklılığı geri plana itebilirsiniz. Direk evlenme niyeti ile görüşen insanlar oluyor. 5. buluşmada evlenemeye karar veriyorlar. Sizde durum böyle olmayacaksa, bir ilişki yaşadıktan sonra bu kararı alacaksanız da kültür farklılığı gibi durumları o ilişki süresince anlar ona göre adımlar atarsınız.
Aslinda kimse araci olmadi.ortak arkadaslar tarafindan instagramda gormus beni.sonra yazdi.ben olumsuz baktim basta.internettwn kimse birbirini taniyamaz diye dusundum.iki gun sonra tekrar yazdi.hocam bi yuzyuze goruselim kestirip atmayalim dedi.peki dedim ben de.bu surede konustuk.kotu niyetlu olmadigini hisettirdi bana.ayni ilde yiz ben koydeyim o merkezde
İzin verme, sen sor.Sonra ayrıldıktan sonra '' eski sevigilinden bahsederken unutamadıgını farkettim, benim niyetim ciddi.Yinede tanıstıgıma memnun oldum.İyi günler.'' yaz.Diyelim ki olumlu gecti gecmis iliskilerimi nereye kadar sorgulamasina izin vermeliyim
Bence hala acele ediyorsunuz . Biraz zamana bırakın. Sizi tanımak istemiş olumlu olduğunu kendiniz söylediniz. Bunda bir sakınca yok gibi duruyor . Bırakın tanısın sizi sizde onu tanıyın. KorkmayınBen de guzel bir sekilde ifade ettim .ama boyle cok ilgi bekliyor gibi.yersiz tripler atacak gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?