Ya bu seferde olmazsa..

Peki bu kisi benim sosyal medyada goruyor ve begeniyor.bana mesaj atti ben orali olmadim ama zaman gectikten sonra tekrar yazinca cevap verdim.neyse sonra birbirimizi tanimadan konusmamak icin yuzyuze gorustuk.olumlu gecti fakat.sosyal medya tanismasini nasil karsiliyorsunuz.

Canım arada kültür farklılığı olacağı kesin... ama şöyle bişey var belki çocuk kendini geliştirmiştir on yargılı olma....
Nasıl davranalım diye de hiç düşünme kendin ol çünkü unutma bi yere kadar davranışlarını kontrol edebilirsin ondan sonrası kendin olursun..
Ayrıca sen rahat ol ki karşındaki de rahat olsun düşünsene o da senin gibi nasıl davranayım diye düşünüyorsa asıl karakterini benliğini kamufle ediyorsa birbirinizi nasıl taniycaksiniz? Asıl kim olduğunuzu anlasabilirmisiniz anlasamazmisiniz bunu nasıl anliycaksin?

Sen sen ol kendin gibi davran hatta karşındakinden de bunu iste ve rahatlaması ni sağla kendini kalmasın :)

hayati yasadiklarini yasayacaklarini ne kadar cok sorguluyorsun. boyle mutlu olamazsin ki.... hesapla yasanmaz. ... ne olacaksa olur... kendine zarar veriyorsun. hayatin bir recetesi yok.

Tam da bunu soracaksınız işte. Doğunun neresinden? Ailesi nerde yaşıyor. Eğitim bu adamdaki Doğu kultürünü ne kadar törpulemiş. Bunları gözlemleyin. Sorun. Açık olun. net sorular sorun. Cevaplar yuvarlak ya da politik olmamalı. Kesin ve net olmalı..

Bir de ilgi istiyor.daha ilk gunden bunu yapamam ki..surekli aramami yazmami istiyor.gorusme guzel..surec guzel..ama yine de boyle olmasi beni endiselendiriyor..sizce normal mi bu?yazmayinca tripli konusuyor..ama onunla iken zamanin nasil gectigini bilemedim..bir de cookkk yakisikli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…