- 2 Ağustos 2015
- 926
- 709
- 33
- 29
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
HaklisinizAdını soyadını öğrenip sosyal medyadan bir baksaydınız belki sevgilisi falan vardır. ümidiniz boşa çıkmasın sonra.
Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Hiç arkadaşım yok ki...Muhabbet kuşumla gitmeyi düşundüm ama onlara yakin masalara hep kizlar kapip oturuyorlar...baksada zaten kilolu olduguma bakar.Yok daha neler.
Çağır arkadaşını gidin oturun kafeye, sen de kes bak. Sık sık git eşşek değilse anlar.
Hiç arkadaşım yok ki...Muhabbet kuşumla gitmeyi düşundüm ama onlara yakin masalara hep kizlar kapip oturuyorlar...baksada zaten kilolu olduguma bakar.
Utanıyorum.neden imkansız anlamadım?
Utanıyorum.
Kendisinin ne adini ne de soyadini biliyorum.cafeye gidip oturursam kipkirmizi kesilecegim.bi de aglayarak kacarim ben ordan.nasıl yani sosyal medya hesabından bakmaya mı utanıyorsunuz?
Kendisinin ne adini ne de soyadini biliyorum.cafeye gidip oturursam kipkirmizi kesilecegim.bi de aglayarak kacarim ben ordan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?