- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi Paul Stanley
-
Kirmizi gul? Kusura bakmayin. Ama amatorsunuz. Bi erkek gulu napsin? Muzik bittiginde zaten bastan asagi guller atiliyor adamlarin.Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Peçeteye istek parça falan da yaz oldu olacak!Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Bi arkadasin dedigi gibi cafenin sayfasina baktim.grubu buldum.cocuguda....sevgilisi var...
Evet.ilişki durumu var bi kızla.sağolun yinede.emin misin sevgilisi olduğuna?
Evet.ilişki durumu var bi kızla.sağolun yinede.
yazın dersen eğer hiç olmaz, bir iş ertelenirse o işe hiçbir zaman başlanmaz, ayrıca kilonu dert etme sadece sağlığın için zayıfla bazı erkekler balıketli bayanlardan hoşlanır yeter ki kendinle barışık ol, kendini sev ve güvenKuzenim var ama böyle şeyleri paylaşabileceğim kişiler değiller ne yazık ki...yazın kilo vereceğim inşAllah.
Haklisiniz((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum
Hiç arkadaşım yok ki...Muhabbet kuşumla gitmeyi düşundüm ama onlara yakin masalara hep kizlar kapip oturuyorlar...baksada zaten kilolu olduguma bakar.
Gul vermek, birakip kacmak, muhabbet kusuyla gidip müzik dinlemekHiç arkadaşım yok ki...Muhabbet kuşumla gitmeyi düşundüm ama onlara yakin masalara hep kizlar kapip oturuyorlar...baksada zaten kilolu olduguma bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?