Ya Davulcuya Ya Zurnacıya Dedikleri Bu Olsa Gerek!

Ayy gül falan verme çocuğa çok komik olur.. İyice bi araştır belki sevgilisi vardır. Bi arkadaşın dediği gibi gündüz gidip cafeden grupla ilgili bilgi alabilirsin. Yada nette o cafenin sayfası varsa orada bilgi bulabilirsin, belki çocuğun beğenisi falan bile vardır. Bulunca da stalkın anasını ağlatırsın..

Haklisiniz ((( ama imkansız...ben kendisine kirmizi gul ve sevdigim unlu bir bateristin resmini verip kacmayi dusunuyorum

sanki sen bizimle dalga geçiyormuşsun gibi bi hisse kapıldım. yani aslında bunu bizimle dalga geçmek için söylemiş olmanı, ciddi ciddi söylemene tercih ederim o ayrı ama

yahu ne gülü ne baterist resmi ne verip kaçması 90 lı yılların filmlerinden fırlamış gibi. asıl o zaman dalga konusu olursun. önce kafeye sık sık git bi arkadaşınla ya da kuzeninle falan. ama o arkadaşta bilsin o çocuk için gittiğini sonra o göz koymasın nolur nolmaz.
bu arada da kilo ver bi yandan.
o da senle ilgilenecek mi bakacak mı bi gözlemle. bi zaman sonra ondan adım gelmezse sen bi adım at konuşmayı arkadaşlık kurmayı dene. olursa ne ala, olmazsa da önüne bakarsın. en azından içinde kalmaz.

Çocuğun sevgilisi vardır muhtemelen...

Onun gururunu okşamış olursunuz sadece.

Bir de kilonuzdan şikayetçi olup eve kapanmanız yani bir yerlerde kilolu bulunmaktan endişe etmeniz, arkadaşınız vs olmayışı o çocuğa ulaşma yolu bulamayışınızdan daha fena.

Kendinizle ilgili sorularınızı hallederseniz daha ne bateristler çıkar karşınıza, o zaman siz ona değil o size gül verir.

Ben böyle birşey yapacak olsam önce bir hafta kadar o grubun çaldığı her gün daimi olarak o kafeye giderdim ve mümkün olduğunca önde, beni görebileceği bir masada otururdum. Yanıma da bir kız arkadaşımı alırdım. Kurabildiğim kadar göz teması kurardım. Baktım dikkatini çekmiyorum, gider kendim konuşurdum tabi yaptığı iş hakkında, müzik hakkında. :) Sonrasında zaten bişey olacaksa gerisi gelirdi. Ama tabi bunları yapmadan önce sevgilisi var mı onu öğrenmeye çalışırdım ki sen de öğrenmişsin zaten. Sağlık olsun.

Canım bence hayatında kimse olmadığı için sen ona kapılmışsın. Biraz kilo ver. Kendini beğenmiyorsan saç rengini falan değiştir. Gençsin karşına ne Bateristler gitaristler çıkar oooo

Olmayacak rüyalara giriyorsun vardır bir sevdiği ama sana yanışırsa şüphelen demek oluyor ki başka kızlarlada görüşüyordur

Öyle gülle mektupla sakın gitme, deli misin.
Cool yaklaş.
Git o barda arkadaşlarınla otur bir iki kadeh bir şey iç.
Ben üniversitedeyken bir barda çıkan gitaristle çıkmıştım. Ama sarhoş kafa gidip tanışmak şeklinde olmuştu. Rahat davranınca muhabbet de muhabbeti açınca ertesi gün kahvaltı yapmak için anlaşmıştık falan. Öyle romantik ay ben hoşlandım fln dersen o iş yaş. Genelde çevrelerinde kız çok olur onların daha cool bir şekilde git, kesiş falan. Sonrasında illa konuşacaksan da hoşlandım fln demeden daha rahat flörtöz muhabbet et derim ben.

Kuzenim var ama böyle şeyleri paylaşabileceğim kişiler değiller ne yazık ki...yazın kilo vereceğim inşAllah.
yazın dersen eğer hiç olmaz, bir iş ertelenirse o işe hiçbir zaman başlanmaz, ayrıca kilonu dert etme sadece sağlığın için zayıfla bazı erkekler balıketli bayanlardan hoşlanır yeter ki kendinle barışık ol, kendini sev ve güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…