Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
hatta ben de ona tecavüz ederbilirim :)))) niye onun bana hakkı var da benim ona hakkım yok mu?

Cinsel Saldırı

TCK m 102/2

Fiilin vücuda organ veya sair bir cisim sokulması suretiyle işlenmesi durumunda 7 yıldan 12 yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.BU fiilin eşe karşı işlenmesi halinde sorşturma ve kovuşturmanın yapılması mağdurun şikayetine bağlıdır.

benim eşim hep tecavüz ediyor zaten:)))dermişim...

bence eşler arasında tecavüz olmaz.zaten yukardaki yazılara bakınca görülüyorki arkadaşlarda eşleri tecavüz ! etsin diye can atıyor:) gönülsüz olur,isteksiz olur ama tecavüz değildir eşle yapılan....bence.

bence eşler arasında tecavüz olmaz.zaten yukardaki yazılara bakınca görülüyorki arkadaşlarda eşleri tecavüz ! etsin diye can atıyor:) gönülsüz olur,isteksiz olur ama tecavüz değildir eşle yapılan....bence.

napalım arkadaslar can sıkıntısından yeni yeni fantaziler uretiyoruz.bu arada degerlendirmen super istemem yan cebime koy misali:)

napalım arkadaslar can sıkıntısından yeni yeni fantaziler uretiyoruz.bu arada degerlendirmen super istemem yan cebime koy misali:):icecream:

tecavuze olumune karsi koyarim ama kisi esimse zorlasada bi sure sonra birakirim kendimi ne kacicamki???

Kavga anında ite kaka zorla eşin sana sahip olmaya kalkıyorsa canını yakma pahasına olsa bunu gerçekleştiriyorsa bu durumda da kadın kendini bırakmaz bence..Bırakmamalı da..

eşin yaptığı tecavüz olmaz gibi geliyo banada ama allegria senin yazını okuyuncada hak verir gibi oldum vallaaa ne diyim

Beni baz alarak yorum yapmayın lütfen...Eşinizin tecavüzüne uğradınız mı? Uğrasanız ne yapardınız?Tecavüzü nasıl tanımlarsınız evlilikte?
erkek arkadasımın bana tecavüz etmesi cok hosuma giidiyor acıkcası :D deli gibi istesem bile istemez numarası yapıp onu delirtmek .. mükemmel ..tavsiye edilir..

Bu konu içimde bi yaradır.!! senağlamaErkekler bide bunun adına fantazi diyorlar Kötü Kazen

yaa insanın eşi olunca farklı be yaaşakkıdı

ben genelde mimiklerimle anlatırım herşeyi o anlar yapamaz zaten :D

kocamın bu fantazilerine bayılırımm. tecavüzzz!!! en az banyodaki kadar kadar zewkli =)) ben de hiç beklemediği bi an aynısını ona yaparımm. ikimizde doyumsuzuz söylemesi ayıp =)

yani mutlaka vardır evlilikte eşi tarafından tecavüze uğrayan ama tecavüz biraz kaba kalıyo buna çünkü eşine çok fazla direnemezsin buda tam anlamıyla tecavüz sayımaz bence....

Ben esimde tecavüze ugramayi bayilirim coksekeriremsu istemeyerek ne tatli geliyor insana :icecream:

yani belkide istemeyince daha cazip geliyodur bazılarına ondan bu yola başvuruyo olabilirler
fantazi olarak yani
sevdiğim insan bana tecavüz etmiş sayılmaz çünkü seviyosam olay sırasında yumuşarım zaten
sevmiyosam zaten evlilik o anlamda zor olurdu

ya ne demek tecavüz. buna tecavüz denmez bir kere. kabalık denir.sertlikten hoslanıyorsunuz yani:roflol::roflol:

bence cınsellık sınır tanımaz bunu fantazi olarak yapanlarda vardır eminim bundan zevk alanlarda olabılır ozellikle bayanlar:1rolleyes::sm_cool:

Back
X