Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
2 senelik evliyim kocam ben istemeden 1 kere zorladı.kocamı sevdiğim için kötü hissetmedim.psikolojim bozulmadı yani.hoşuma bile gitti.

insan bir erkekle evli diye o erkek her istediğini istediği zaman yapma hakkına sahip deildir. yapıyorsa helede karşı taraf istemeden sırf kendi istediği için yapıyosa bu tecavüzdür. eşimdir yapar ne demek bu ya bu kadar acizmi kadınlar onların her istediğini yapacak kadar

eğer baktınız genede yapacam diyo kendinizi eşinizin kollarına bırakın ve zevkini çıkarın...

bende onu tecavuz ederim okadar yatlen suraya derim basima gic gelmedi bilmem ne yaparim

ya eşler arasında tecavüz diye bişey olmazki...eşin senin helalindir.istiyorsa en doğal hakkıdır bu..olabilir.erkeği reddetmek çok günah ayrıca.....

Bi kadının kocasını kendine tecavüz ettirecek kadar reddediyor ve çırpınıyor olması çok ilginççççç....en uç noktası gönülsüz olursun,isteksiz olursun,cilve felan yapmassın,hatta ruh gibi durursun tamam da..tecavüz dediğimiz o boğuşmalı ve çırpınma halindeki durumuda yaşamssın yani...Kendine tecavüz ettiriyosa bilinç açltındaki tecavüz edilme fantazisidir bu...yetiştirlme tarzından dolayıda bunu dillendirememiş ve böyle bi yola başvurmultur kanımca...e böyle bi durumda yoksa boşasın zaten adamı..bu noktaya gelmişse bi ilişki ?????? bilemiyorum yanee

walla kızlar ne denir bilmem eşim askerde gitmeden önce günün her anı olabiliyodu hiç farketmiyodu yani genellikle ben zorlardım ama UÇTU KUŞUMMMMM sizde ben yapardım ben tecavüz ederim deyince özledim gene beeee. hiç düşünmüyonuzz tabi eden varr edemeyen varrr diye offfff offffffff GELSEDE Bİ TECAVÜZ ETSEM HAİN EMELLERİMİ ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİRSEMMMMM

ya eşler arasında tecavüz diye bişey olmazki...eşin senin helalindir.istiyorsa en doğal hakkıdır bu..olabilir.erkeği reddetmek çok günah ayrıca.....

cnm ya beni gerçekten çok kızdırıyor şu erkeklerin istediklerini yapmayınca günaha girme durumu yok böyle birşey.biz onların eşleriyiz köleleri değil.ben istemiyorsam red ediyorsam mutlaka bir sebebi vardır.ister helalim olsun ister olmasın kodummu oturturum.ha bak o zaman belki şiddet kullanmaktan günaha girebilirim:1shok:

evet günah ama ne yani istemedigin zamadami göz yummak gerekiyo bence günahta olsa ben yok dedigim zaman bana dokunamaz hic kimsenin hakki yok böyle bisey olsun hemen polise gider sikayet ederim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

walla kızlar ne denir bilmem eşim askerde gitmeden önce günün her anı olabiliyodu hiç farketmiyodu yani genellikle ben zorlardım ama UÇTU KUŞUMMMMM sizde ben yapardım ben tecavüz ederim deyince özledim gene beeee. hiç düşünmüyonuzz tabi eden varr edemeyen varrr diye offfff offffffff GELSEDE Bİ TECAVÜZ ETSEM HAİN EMELLERİMİ ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİRSEMMMMM

Allah kavuştursun cnm.:roflol:

hep erkeklermi zorlayacak yap canim yap :enbuyukkk: enbüyük biz kadinlar baska büyük yo allahtan baska

hep erkeklermi zorlayacak yap canim yap :enbuyukkk: enbüyük biz kadinlar baska büyük yo allahtan baska

DEMİ YAWW HEP ONLAR İSTEYİNCE Mİ OLACAK
BİZİM CANIMIZ PATLICAN MI YAAA kaydirigubbakcemile5 Bİ GELSİNN AHHH Bİ GELSİNN 25 GÜN SONRA DAĞITIMLARI VAR 1 HAFTA EVDEE CANINA OKUYCAM WALLA ŞenizEMİNİMKİ YAPTIĞI ASKERLİKTEN DAHA AĞIR GELECEK HEHEHEHEHEHE :dance::roflol:naniknanikkaydirigubbakcemile3

valla bu benim görüşüm...herkesinkinede saygı duyarım.zaten hiç bi erkekte eşi istemiyorsa zorlamaz.zorlayan olursada demekki eşini istiyor.bunada direnmek eş olarak saçma yani..gidip başkasıyla yapsa dahamı iyi olur?sonuçta onların ihtiyacı...

Back
X