Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bılıyom gız ama kocişim olunca akan sular duruyo bende napım :asigim::1hug:
soz konusu esım olursa iş degısır...yapmaz ama yaparsa bı sozle cevap vereyım;:1closedeyes:tecavuz kacınılmazsa zevk almaasını bıl:roflol::roflol:
ya eşler arasında tecavüz diye bişey olmazki...eşin senin helalindir.istiyorsa en doğal hakkıdır bu..olabilir.erkeği reddetmek çok günah ayrıca.....
ya eşler arasında tecavüz diye bişey olmazki...eşin senin helalindir.istiyorsa en doğal hakkıdır bu..olabilir.erkeği reddetmek çok günah ayrıca.....
walla kızlar ne denir bilmem eşim askerde gitmeden önce günün her anı olabiliyodu hiç farketmiyodu yani genellikle ben zorlardım ama UÇTU KUŞUMMMMM sizde ben yapardım ben tecavüz ederim deyince özledim gene beeee. hiç düşünmüyonuzz tabi eden varr edemeyen varrr diye offfff offffffff GELSEDE Bİ TECAVÜZ ETSEM HAİN EMELLERİMİ ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİRSEMMMMM
walla kızlar ne denir bilmem eşim askerde gitmeden önce günün her anı olabiliyodu hiç farketmiyodu yani genellikle ben zorlardım ama UÇTU KUŞUMMMMM sizde ben yapardım ben tecavüz ederim deyince özledim gene beeee. hiç düşünmüyonuzz tabi eden varr edemeyen varrr diye offfff offffffff GELSEDE Bİ TECAVÜZ ETSEM HAİN EMELLERİMİ ÜZERİNDE GERÇEKLEŞTİRSEMMMMM
Allah kavuştursun cnm.:roflol:
hep erkeklermi zorlayacak yap canim yap :enbuyukkk: enbüyük biz kadinlar baska büyük yo allahtan baska
Ya Eşiniz Tecavüz Ederse? ?