Ya Einiz tecavz ederse?

• Konu Sahibi Konu Sahibi */*/*
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kadın sadece erkek istiyor diye ilişkiye evet demeli mi?

• Evet eşim her istediğinde ben oan istemesemde yaparım

OY: 2 11,8%
  • Hayır kadın o an istemiyorsa olmamalı zorbalıkla olmaz

OY: 14 82,4%
  • olabilir erkektir.

OY: 1 5,9%

• Ankete Katılan
    17
  • Anket Kapalı .
tecavüz kaçınılmazsa(eşin tarafından)zevk almayı bilmelisin....:jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:

belki adamın tecavüz fantazisi var
hemen yanlış anlamayın önce bi araştırın demi:roflol:

yakın bi arkadaşım eşi tarafından tecavüze ugramıştı zorla döverek falan bununzevk almasıı falan olcagını sanmıyorum he istemiyosunuzdur yorgunsunuzdur eşiniz istiyo sizi sorluyosa bunuda tecavüz sayamadız zaten bize kalsa ayda bir aklımıza geliyo sonrada çıkıp kocam beni aldattı dioruz

kocamla gecirdigim her dakiki güzeldir tecavüz bile olsa ancak fantazi olabilir degisik bir deneyim

tecavüz kaçınılmazsa(eşin tarafından)zevk almayı bilmelisin....:jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:

valla bencede ne psikolojimi bozayım tadını çıkarmak lazım
hem bende ona ederim yani ne olmuş naniknaniksositosositoŞeniz
tabi şaka bir yana kızlar bu bitmiş hiçbir heyecanı kalmamış sadece mecburiyetten birlikte yaşamaya mahkum bayanlar için gerçekten zor bir durum tabiki tecavüze girer
ama birbirini seven sex hayatları iyi olan eşler için olsa olsa bir fantazidir bence kaydirigubbakcemile

ya zaten bi erkek karısına tecavüz ediyosa bazı değerlerini kaybetmiştir .eş olarak insanlara düşen görev zaten her şekilde tatmin etmek, edilmek değilmidir. eğer bir kadın kocam bana tecavüz etti diyorsa ,o evlilikte bazı kayışlar kopmuştur yoksa kadın bunu hazmedipte dile getiremez. tecavüz tecavüzdür!...:oklava:

kaydirigubbakcemile
Neticede evlilik erkeklere evlendikleri kadınlara tecavüz hakkını getirir.. Kimse kendini kandırmasın artık!!![/QUOTE]

ben şöyle bi strateji önermek istiyorum henüz evli değiim uklalık etmek istemem ama :delphin: :roflol:
kadın seks te partnerinin iplern, el,ne alırsa yani kocanızın sizi fazla arzulamasını gözünde çok çok büyütmesini sağlarsanız ki bu da ona çeşitli oyunlar yaparak seksi iç çamaşırlarını üşenmeden giyerek belki fanteziler eşliğinde olur o zaman koca kadının mecbur ve tabi olmasını istemeyecektir (tabi sapık değilse :çok üzgünüm: )
ve zannederim ki bu şekilde kadının kendini erkeğe sunuş biçimi erkeğin seks te bütün ipleri kadına ermesini onu gözübnde ilahlaştırmasını sağlayabilir ve kadında ne isterse onu yapar ama tabi kocasıyla seks yapmayı seven kadınlar için bir tavsiye benimki :utangac: :enbuyukkk:

Tecavüz.. Ne iğrenç bi keLime.. :kızgın:
evLide oLsan bekarda oLsan bu keLimenin içeriği aynıdır ki..
kesinLikLe karşıyım böLe bişeye.. bence iLişkide sex zevki gerektirir,karşıLıkLı isteği gerektirir.. ama tecavüzde bu sözkonusu değiL ki :1no2: bi tarafın canı istemez çekmez eywaLLah anLarım ve o erteLenebiLir bu doğaLdır bence ama istenmediği haLde devam etmek,zorbaLık bu ya saygısızLık,heLe ki evLiLikte çok daha üzücü!! :1no2: eşim dediğin seni böLe bişeye zorLuyosa çok ayıpp derim ben kızLarr..

ah ben ona tecavuz edecem ama evde iki cocuk var bi de erkek kardes var yapamiyom ah ahhhhhhhhhh:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

karısına helaline tecavüz etmekde neyin nesiiiii.olan varmıdırki?Aman Allahımmmmm düşünmesi bile ürkütücü insan kendini çok kötü hisseder ve karsısındakinden nefret eder.oyyyy içim ürperdi Allahım göstermesin.
Ya bide bişe diycem kocan ediyo tamamda bukadar kötü koca olurmuki.birde mmm nasıl desem ben istemiycem ama kocam zorluycak ben istiyom gel hadi yat et gibi davranması tecavüze girmez heralde dimi.

Daha çok yeni evliyim henüz ikimizde de istememe söz konusu olmadı ben istemezsem üstüme geleceğini sanmıyorum ama gelmesinide isterdim zevkli olabilirdi buna tacavüz denmez bence sonuçta o senin eşin ;)

melekler ağlarken ben şimdi piştim belki ama benden çok şeyler gitti bitane daha anlatayım yeni evilyiz ben ramazanda hep oruç tutardım bi zamalar o ise ozamanlar tutamuyodu ve pazardı benle zorla ilişkiye girmek istedi oruçluyum yaaazorla bana tecavüz etti gittim abdest aldım bida yaptı tam beş kez ve ben niyetimi bozmadım allahım ben istemedim nolur beni affet sen niyetimi kabul et dedim bozmadım tövbe ettim sora ki yıllarda yola geldi üç ayları bile tuttu ama neye yarar ruhumda derin izler var evliliğim sürüyosa sevip ailemi karşima alıp onla evlendiğim içindi arkamda olmadılar ailemler saolsun bi cahilliğimin acısını bir ömür çekiyorum böle işte:a015::enbuyukkk:

ay resmen başım dönüyor olayın şiddetinden elim ayağım titredi....kusura bakmayın ama yeryüzündeki tüm lanetler o adamın üzerinde olsun...ben okudum travma geçiriyorum..allah sizin yardımcınız olsun...bu güne kadar burada okuduğum en büyük zulümdür bu...başka söze ne hacet...yatacak yer arasın o adam bulabilecekmi bakalım?
ayy neyse biz bilemeyiz yargıyı allahım beni affet..bir günahkar yüzünden günah sahibi yapma yarabbiiiimmmm.....

kadın istemiyorsa eş rızası hilafına kadınla beraber oluyorsa bu tecavüzdür... ve sokaktaki adamın tecavüzünden farklı değildir... eş olmak zorla cinsel ilişkide bulunmak hakkını vermez...
vücut dokunulmazlığı var sonuçta ve bu eşe değil kadının kendisine aittir...
mal değiliz sonuçta... erkek sahip,efendi, kadın da köle değildir.
cinsel ilişkide bulunmamak boşanma hakkı verir sadece...o da taraflar isterse...

saf mısınız allasen yaa! kocan diye tecavüz edebilir mi !
tecavüz adı üstünde zorla yapılan eylemdir. istemediğim hiçbirşeyi bana yapamaz..
haa tecavüz fantezileriniz varsa bilemem ..:hulya:

eşim bana ver diyince veriyorum
artık adam tecavüz aşamasına geldiyse benim eşimle duygusal bir bağıö kalmamıştırş ki
beni sadece dişi olarak görüyordur...
bu aşamaya gelenler zaten boşansın...

eşim bana ver diyince veriyorum
artık adam tecavüz aşamasına geldiyse benim eşimle duygusal bir bağıö kalmamıştırş ki
beni sadece dişi olarak görüyordur...
bu aşamaya gelenler zaten boşansın...

peki ver deyince veriyorsun ya peki o an canın vermek istemesede mi veriyorsun.???

Back
X