Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tecavüz kaçınılmazsa(eşin tarafından)zevk almayı bilmelisin....:jeyyar:
:roflol: :roflol: :roflol:
eşin tarafından tecavüze uğranılır ama eğer eşini sevmiyorsan.çünkü eşini seviyorsan eğer istemesen bile o üstelese ve yanına gelse nasıl olsa zevk duyarsın bence.
melekler ağlarken ben şimdi piştim belki ama benden çok şeyler gitti bitane daha anlatayım yeni evilyiz ben ramazanda hep oruç tutardım bi zamalar o ise ozamanlar tutamuyodu ve pazardı benle zorla ilişkiye girmek istedi oruçluyum yaaazorla bana tecavüz etti gittim abdest aldım bida yaptı tam beş kez ve ben niyetimi bozmadım allahım ben istemedim nolur beni affet sen niyetimi kabul et dedim bozmadım tövbe ettim sora ki yıllarda yola geldi üç ayları bile tuttu ama neye yarar ruhumda derin izler var evliliğim sürüyosa sevip ailemi karşima alıp onla evlendiğim içindi arkamda olmadılar ailemler saolsun bi cahilliğimin acısını bir ömür çekiyorum böle işte:a015::enbuyukkk:
eşim bana ver diyince veriyorum
artık adam tecavüz aşamasına geldiyse benim eşimle duygusal bir bağıö kalmamıştırş ki
beni sadece dişi olarak görüyordur...
bu aşamaya gelenler zaten boşansın...