Ya evi pireler bastiysa

iylik perisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2023
233
218
18
Merhaba,
Bir suredir gorusmedigim bir eski sevgilim vardi
Cok sukur ki artik aramiyordu pesimi birakmisti
Bana cok zarari dokundu ,maddi ve manevi olarak zarar gordum ve ayrilmak iatemedigu icin baya ugrastirdi beni ve nihayetinde kabul etti
IKi gun once ilk kez aradi, isle alakali bir sknti yasamis yardkmci olmami istedi sana gelebilir miyim dedi
Ben zaten homeofis calisiyoeum
Gel dedim ben de
YArdimci oldum bir kahve icti birwz sohbet ettik
Cok uzgundu ve saat gecti burada kalabilir miyim dedi ben istemedim gonderdim
Bu gjn beni aradi isi hallettim dedi ben de aa ne guzel dedim ama daha kotu bir sey var evden cikamiyorum dedi neden diye sordum
Apartmani bit mi pire mi tam olarak kendisinin de tam bilmedigu bir seyler basmis
Belediye aranmis ve kimsenin evden cikmamasi istenmis
uc. Gundur apartman temizleniuomus ve ilaclaniyormus
Dusuncesiz bir sekilde bana gelmesi sinirlerimi bozdu
Isle alakali konulqrdan dolayi canim cok skkndi bir de bittir piredir vs ugrasamam
Ustelij annemler de buraya yanima gelmisti
O kadar korkuyorum ki eve pire bulstiysa diye
Cjnku cidden fazlasiyla derdim var
Bu belki kucuk bir mesele gelecek boyle anlatimca ama hersey ustuste geldi cok kotuyum
Ne yaomam gerekir
Allah her defasinda iste boyle isaret gonderiyor hayir yoksa
Sizce evde pire var midir
Ben kasinmiyorjm
Onlem olarak ne yapmaliyim
Ailemi de uyarmali miyim
Bu ne sorumsuzljk ya bu sekklde hem bana hem de aileme zarar vermis oldu yine eskidenn oldugu gibi

Ama

Pire hayvandaki gibi insanın üzerinde yaşamaz. Isırır,zıplar ve gider. Yüzde doksan dokuz pire getirmemiştir size.
Ohh icimi rahatlattiniz
Ama kiyafetlerine bulastiysa , biraz aeastirdim ayakkabidan ve giysiden de gelebiliyorlarmis pireler
KOltuga oturdu , sonucta temas etti
O yuzden korkmustum

Oda bilmiyormuş ki? Bildiği halde mi çıkmış gelmiş anlamadım
Boyle bir durum varken cikip gelmis onemsememis yani
Simdi evden cikmayin deyince isin ciddiyetini anlamis olmali
KEndimi de kotu hissediyorum ama tam ondan kurtulmusken o aetik pesimi birakmisken yeniden onjn yuzunden zarara ugrama ihtimali ben neyse de ailem
Bilmiyorjm belki ben kotu dusunuyorumdur

Ohh icimi rahatlattiniz
Ama kiyafetlerine bulastiysa , biraz aeastirdim ayakkabidan ve giysiden de gelebiliyorlarmis pireler
KOltuga oturdu , sonucta temas etti
O yuzden korkmustum

Yaz aylarında parkta bahçede oturuyoruz eşyalarla bile kolay kolay gelmiyorlar eve pireler böyle alanlardan. Minik bir ihtimal bu bahsettiğiniz telaş etmeyin.

Var olan sey pire degildir belki, 3 gun ev hapsi verilen bir binada pire basit kaliyor gibi. Bit olabilir ya da uyuz. Ay ben bile kasindim sabah sabah sizde nasil kasimti yok😄 acaba binadaki bu dedikodudan dolayi mi sizde kaldi o gun, is meselesi bahane? Cok sorumsuzluk cidden.

Back
X