Ya evlenelim ya da bir şeyler yaşayalım

Adam git dedikçe daha çok asılıyor şu an resmen

Tabiiki amacım kötü değil. Ne yapabilirim diye sordum. Siz ne beni ne de kuzenimi şahsen tanımıyorsunuz. Buraya özel görüntülerini de atmadım. Bir problem görmüyorum. Kuzenim için üzgünüm. Siz okuyup geçeceksiniz ama ben onun için bir şeyler yapmaya çalışıyorum.

Kizcagiza üzüldüm adam sapik gibi bunaltmis resmen. Belli ki evlilik oncesi iliski istemiyor, hic degilse nikah yapalim deseydi adam. Zaten ayrilacakmis keske bu duruma dusmeden kendi ayrilsaydi. Ama anladigim kadariyla kuzeniniz adam ayrilmasin diye hala ugrasiyor

Her şeyi geçtim de niye herkes oral mi??? Ohaaa ne orali??? Oral da ne??? Moduna girmiş anlamadım. Şapır şupur öpüşürken bir şey yok da oral mi pis ve ayıp?
öpüşmeyle bir mi görüyorsunuz yani.Birde herşeyin bir adabı var bazı şeyler yavaş yavaş olur.Hiç sevişmemiş bir insandan direk böyle birşey istemek çok absürt.Aslında bunu istemek absürt sevişmenin akışına göre olacak şeyler bunlar.Adama gelince pardon adam dedim insanımsı demem daha uygun olur beş para etmezin teki kendisi.

Adam git dedikçe daha çok asılıyor şu an resmen
İkisinin yaşları 30 civarıydı diye hatırlıyorum. Öyle miydi? Koca yetişkinlere ( her ne kadar ikisi de birbirinden değişik olsa da) karışılmaz, ne halleri varsa görsünler. Siz uyarınızı yapmışsınız, bu yeterli. Ama eminim o adam kadına er ya da geç postayı koyacak ve şu an konuşmadığınız kuzeniniz ilk size gelip sığınmaya çalışacak.

Tum erkekler de bir degil hani , cinselligi bu kadar ön planda tutmasi sevmedigi anlamina gelmez , adamin cinsel arzusu tavan yapmıştır bundan dolayi evlilik deyince aklina ilk gelen sey budur. Bence normal, kimi erkek de var cinsel arzusu bu kadar fazla degildir, veya fazla ama sabretmesini bilir. Simdi adami da suclayamiyorum ben acikcasi

Adama diyecek bir şeyim yok tabii ki bu şartlar altında saygısızlık ama bazıları direkt orali garip bulmuş bu da bana garip geldi.

Adamla evlenecek ama daha sevişmemiş (tam bir birliktelik demiyorum) adamın vücudunu görmemiş adam bunu görmemiş adam kokuyor mu temiz mi değil mi bilmiyor ne cesaret evlenecekti herşey süpriz gibi olacaktı sanırım. Ayrıca oral iğrenç birşey değil karşındakini gerçekten seviyorsan. "Oha ne orali beeh" dencek birşey yok yani ama adam çok kaba tarzı
Yarın birgün evlenince "garıı kalk sevişek la" diyebilir gibi geldi
Riskli bu yönden

"Ihtiyaclarim var" kelimesine takildim ben. Adamin ihtiyaclari daha on planda. Iki yil nasil sabretti ise 1 yil sabredemiyor mu?
Bir laf vardir hem "gelin atta, gor kimin kapisinda" derler. Ne malum bir sene sonra herseyin degismeyecegi. Hem cinsellik iki tarafin da istemesi ile olur. Adaminki bencillik.
Bu listeyi uzatabilirim. Ikisinin de issiz olmasi da bir sorun olabilir. Imzayi atinca is bitmiyor cunku. Sadece sevismenin evlilik icin yeterli oldugunu dusunmek cok sacma . Once kendi ayaklari uzerinde durup sonra evlenseler olmuyor mu? Birisinin isi olsa neyse de ikisinin de isi yokmus. Issizlik bir sure sonra ruh hallerini de bozar, ister istemez evliliklerine de yansir bu. Su an cinselligi dusunmek yerine is durumunu dusunmeliler bence.

Sanırım kuzeninizin yerinde olsam terk ederdim. Aynı duruma düşmek istemezdim. Hiç hoş değil karşı tarafın söyledikleri ve istekleri. Bana mide bulandırıcı geldi. O zamana kadar bekleyip bir yıl daha bekleyebilirdi. İsteklerini bu şekilde dile getirmesi iğrenç geldi bana. Umarım kuzeniniz göz göre göre hata yapmaz bu insanla devam edip de. Hakkında hayırlısı olsun.

Şu anda da terk ediyorum dedi en son ve yine adamın evinde. Gerçekten yapabileceğim bir şey kalmadı brnim

Kesinlikle sonra gelsin burada konu açan 6 aylık hamile kaynanasının hizmetini gören ama yine yaranamayan tek odada yaşam savaşı veren kadınlar

Ne kadar aşağılık bir davranış ama..
Kuzeniniz size tüm bu gelişmeleri kkya anlat mi dedi
Yoksa sizin kuzeninizle aranız bozuldu dedikosunu mu devam ettiriyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…